• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİBAKARMISINIZ

Çok güzel haber gerçekten bende pcoluyum 3 yıldır bekliyorum🥹🙏🏼♥️ pco olarak ne gibi sorunun vardı sormamda sakınca yoksa?
ne demek canım çeken bilir gerçekten,martta 7 yıllık olacak evleneli,38 yaşındayım yıllardır hep bir kilo sorunum vardı en son 104 kadar çıktım tabi hormon ilaçları vs derken yemeye başladım,bir çok rahimden operasyon geçirdim histeroskopiler,parça aldırmalar derken psikolojim iyice bozulmuştu,3 kere tüp bebek yaptırdım,tabi hepsi tuttu ve düştü,en son oluruna bıraktım ,tabi bu sürede bir yıl önce çölyak hastası çıktım ve 15 kg verdim derken glutensiz beslenme işe yaracak olacak ki,adetlerim düzene girdi ve ovulasyon testiyle hiç beklemediğim bir anda hamile oldugumu öğrendim,eğer kilo probleminiz varsa lütfen önce kilo verin .

ne demek canım çeken bilir gerçekten,martta 7 yıllık olacak evleneli,38 yaşındayım yıllardır hep bir kilo sorunum vardı en son 104 kadar çıktım tabi hormon ilaçları vs derken yemeye başladım,bir çok rahimden operasyon geçirdim histeroskopiler,parça aldırmalar derken psikolojim iyice bozulmuştu,3 kere tüp bebek yaptırdım,tabi hepsi tuttu ve düştü,en son oluruna bıraktım ,tabi bu sürede bir yıl önce çölyak hastası çıktım ve 15 kg verdim derken glutensiz beslenme işe yaracak olacak ki,adetlerim düzene girdi ve ovulasyon testiyle hiç beklemediğim bir anda hamile oldugumu öğrendim,eğer kilo probleminiz varsa lütfen önce kilo verin .
Çok çok geçmiş olsun canım 🥹🙏🏼. Bende var 10 kilo fazlam var ama ben anlamıyorum gerçekten 100 kilonun üzerinde olanları tanıyorum hepsinin cocuğu oldu birazda nasip bu işler… Banada bütün doktorlar kilo ver diyo ama çok zor vermek yani tiroidler yeni yeni düşüyo değeri 8 bucuk kilo gitti 10 kilo daha var ama gitmiyo işte😭😭

tamam ama pco olunca işler değişiyor canım ,zaten sıkıntı var bide üstüne kilo olunca maalesef zor oluyor,valla ekmek,makarna hamur işleriniz bırak çok güzel zayıflıyorsun

Canım hemn çıktı 🥰
Valla benimde 2 günüm kaldı çok aşırı silik çıkıyo ama bilmiyorum. Birde siz alıp denermisiniz? Belki sizde daha koyu çıkar

Eklentiler

• 16753382702342742132616069910295.jpg
    16753382702342742132616069910295.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 167
Kızlar ben cuma günü kan vermiştim beta 56 ydi adetime iki vardı yarın bir daha kan versemmi yoksa çarşambaya randevu almıştım zaten otamatikmen doktor beta istiyecek o zamanmi versem 56 bana düşük geldi acaba iki gün geçmiş bugün adet günüm kaç olmalı sizce

Back