Silik çizgi gebelik testi

Artmed hatalı verdi bana ama diğerini yapmadım çünkü bulamadım ben diğerinden hiç ama hep doğru sonuç veriyor diyorlar eğer gerçekten doğru sonuç veriyorsa hamilesiniz
gerçekten mi?🥺 görünüyor mu çizgi çünkü artık diyorum ki istediğim için hayal görüyorum resmen🥺 peki kan testi versem kesin çıkar mı?

gerçekten mi?🥺 görünüyor mu çizgi çünkü artık diyorum ki istediğim için hayal görüyorum resmen🥺 peki kan testi versem kesin çıkar mı?
Eğer âdetininiz geciktiyse büyük ihtimalle çıkar kanda ya da adetiniz yakın bir tarih ise mesela bir gün iki gün kaldıysa o zaman da çıkar diye düşünüyorum yaptığınız ikinci test markasını çok beğeniyorlar o yüzden

fotoğrafı buraya atınca kalite çok düşüyor ama telefondan bakınca daha net görünüyor
Dediğim gibi ilk markaya güven yok ama diğer soylediginiz markaya çok güveniyorlar ve herkeste de doğru çıkarmış ben maalesef o markayı hiç buralarda bulamıyorum zaten bu ay olmazsam Trendyol soyleyecegim artık yani o markayı

Eğer âdetininiz geciktiyse büyük ihtimalle çıkar kanda ya da adetiniz yakın bir tarih ise mesela bir gün iki gün kaldıysa o zaman da çıkar diye düşünüyorum yaptığınız ikinci test markasını çok beğeniyorlar o yüzden
adetim gecikmedi ama yumurtlamam adetimden önce oldu ve sonra regl oldum ama çok farklıydı ve hemen sonrasından şu ana kadar tüm belirtilerim var ve 13 gün sonra regl gösteriyor fakat ben regl bitiminden beri regl olacakmış gibi hissediyorum, o yüzden kararsızım ve artık negatif görüp kendimi üzmek istemiyorum🥺

Dediğim gibi ilk markaya güven yok ama diğer soylediginiz markaya çok güveniyorlar ve herkeste de doğru çıkarmış ben maalesef o markayı hiç buralarda bulamıyorum zaten bu ay olmazsam Trendyol soyleyecegim artık yani o markayı
evet artimed asla güvenilir değil, aynı şekilde days doctor da öyle çünkü yalancı pozitif çıkardı bana da maalesef

Kızlar çizgi yok dimi :(

Eklentiler

• IMG_4400.webp
    IMG_4400.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4399.webp
    IMG_4399.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
Sanmam bütün testlerim negatif bitek bu böyle çıktı yarın yine yapcam o da böyle çıkarsa yine yaparım ağrılarım var kaşığım çok fena ageıypr yalancı pızifit bence
Canım testin markası ne ? Regliye kaç gün var.

evet ama üstüne görmüş olabilirim diye düşünüyorum çünkü yumurtlama ve regl arasında tahminimce 4-5 gün var🥹 hayırlısı inşallah, yarın kan tahlili vereceğim. umarım yine hayal kırıklığına uğramam🥺
Yani bilmiyorum üstüne görme olayında şu anlık öyle bir şey yaşamadım pek çevremde de yaşayan görmedim umarım olur umarım Allah nasip eder bu benim ikinci denemem daha önümde çok uzun yol var hayırlısı olsun

Yani bilmiyorum üstüne görme olayında şu anlık öyle bir şey yaşamadım pek çevremde de yaşayan görmedim umarım olur umarım Allah nasip eder bu benim ikinci denemem daha önümde çok uzun yol var hayırlısı olsun
ben bununla alakalı çok fazla konu okudum ve çevremde bunu yaşayan çok insan olmuş. hakkımızda hayırlısı olsun. bende 10 aylık evliyim ama olmuyor maalesef. inşallah en yakın zamanda size de nasip olur💖

ben bununla alakalı çok fazla konu okudum ve çevremde bunu yaşayan çok insan olmuş. hakkımızda hayırlısı olsun. bende 10 aylık evliyim ama olmuyor maalesef. inşallah en yakın zamanda size de nasip olur💖
Ben üçüncü yılı bitirdim dördüncü senemizi adım attık ve biz zaten ilk üç sene istemiyorduk bebek şu son iki aydır düşünüyoruz ve önümüzde kocaman bir 10 ay var her adet öncesi çok fazla şişiyorum şu anda aynı şekilde çok şişim ve kasıklarım çok fena ağrıyor o yüzden gebelik var mı yok mu onu da asla anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_6436.webp
    IMG_6436.webp
    36 KB · Görüntüleme: 36
Ben üçüncü yılı bitirdim dördüncü senemizi adım attık ve biz zaten ilk üç sene istemiyorduk bebek şu son iki aydır düşünüyoruz ve önümüzde kocaman bir 10 ay var her adet öncesi çok fazla şişiyorum şu anda aynı şekilde çok şişim ve kasıklarım çok fena ağrıyor o yüzden gebelik var mı yok mu onu da asla anlayamıyorum
testinizi gördüm bence çizgi bariz şekilde belli ama nimo testi hiç duymadım bilmiyorum. bence başka test sipariş verip tekrarlayın. inşallah bebişiniz sizinledir şuan💖

testinizi gördüm bence çizgi bariz şekilde belli ama nimo testi hiç duymadım bilmiyorum. bence başka test sipariş verip tekrarlayın. inşallah bebişiniz sizinledir şuan💖
Amin inşallah bana hatalımgibi heldi yarın başka marka deniycem MİRATECH bakalım onda ne olcak

Back
X