- 30 Temmuz 2024
- 35
- 8
- 30
-
- Konu Sahibi busenur eroglu
Bence yükselebilir ben adetime 5 gün kala 48 di üç aşağı beş yukarı aynı seye geliyor . Bı kaç gün sonra tekrarlayinca bence netleşir. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizMerhabalarr, adetime 11 gün var ama beta testim dün akşam 3,2 çıktı. Sizce yükselir mi?
Geçen yıl dış gebelikten dolayı bir tüp alındı bu sebeple çok tedbirliyim bu sefer.
yaa inşallahh :) çok teşekkür ederim. Siz doğum yaptınız mıBence yükselebilir ben adetime 5 gün kala 48 di üç aşağı beş yukarı aynı seye geliyor . Bı kaç gün sonra tekrarlayinca bence netleşir. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Yok ben de geçen hafta öğrendim .haftaya gideceğim doktora inşallah.yaa inşallahh :) çok teşekkür ederim. Siz doğum yaptınız mı
adet geciktikten sonra mı doktora gitmiş oluyorsunuz yaniYok ben de geçen hafta öğrendim .haftaya gideceğim doktora inşallah.
Evet 10 gün olmuş olacak haftaya Saliya . Aslında 6. Haftayı beklerdim ama o hafta il dışında olmam lazım bunu da danışmak için gideceğim birazdaadet geciktikten sonra mı doktora gitmiş oluyorsunuz yani
Yüksek dedi sormadım hiç yerlesme kanaması olmamistimbiriinci cocukta yada hatırlamıyorum kirmizi açık pembe tarzindaYaaa kaç çıktı bta
Yaa çok sevındım canım hayırlısı olsun bende sımdı doktora gıdıyorum ilk defa ultrasonda bakacak umarım hersey yolundadırYüksek dedi sormadım hiç yerlesme kanaması olmamistimbiriinci cocukta yada hatırlamıyorum kirmizi açık pembe tarzinda
Gayet güzel duruyor değerlerin aslında çok korkulcak birşey yokBenim hcg çok hızlı artıyor. Sadece kendim takip ettim. 24.07- 37.1 / 26.07- 124.7 / 28.07- 570 çıktı. Bu normal mi? Doktora gideceğim bu hafta
2 gün sonra testi tekrarla. sonuç pozitifse artacaktırAdetime 8 gün kala beta hcg sonucu. 5.2 hamilemiyim ?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyleri bugün ben yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuz daha önce 3 düşüğüm var hiçbir neden çıkmadı 1 buçuk yıl sonra ilk defa böyle çıktı ilk test 3 gün önce falan diğeri bu sabahMerhaba arakadaslar yumurtlama dönemi değerlendirdim gögsüme dokununca ağrı var midem felan bulanıyor kasıklarım da batma felan oluyor adete bir hafta kala test yaptım ama hep negatif çıktı 4 gün kala yaptım çok çok hafif silik çizgi çıktı normal testle yaptım erken gebelık testım var ama onu kullanmadım sizce hamile miyim böyle olan varmı yada erken gebelık testi yapsam daha mı koyu çıkar bu testte çok hafif silik çıktı testi yaptıktan bir dk içinde çıktı böyle olup hamıle olan varmı aranızda
Günüme 2 gün kala kanda baktırdım 148.2 çıktı canım hamileyım yani sende hamile gıbı duruyorsun benim testte böyle silikti çünküMerhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyleri bugün ben yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuz daha önce 3 düşüğüm var hiçbir neden çıkmadı 1 buçuk yıl sonra ilk defa böyle çıktı ilk test 3 gün önce falan diğeri bu sabah
Ben adet olmayalı 43 gün oldu dengesiz oluyorum maalesef ama 5 6 aydır 35 te galan oluyordum 1 hafta geçti diyebiliriz yarına randevu aldım umarım hamileyimdir karnımın alt bölümünde ağrı var o korkutuyor tekrar düşük yaşamak istemiyorum 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyorduGünüme 2 gün kala kanda baktırdım 148.2 çıktı canım hamileyım yani sende hamile gıbı duruyorsun benim testte böyle silikti çünkü
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun umarım çok sağlıklı geçerGünüme 2 gün kala kanda baktırdım 148.2 çıktı canım hamileyım yani sende hamile gıbı duruyorsun benim testte böyle silikti çünkü
İnş hamilesindir canım hayırlısı olsunBen adet olmayalı 43 gün oldu dengesiz oluyorum maalesef ama 5 6 aydır 35 te galan oluyordum 1 hafta geçti diyebiliriz yarına randevu aldım umarım hamileyimdir karnımın alt bölümünde ağrı var o korkutuyor tekrar düşük yaşamak istemiyorum 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu
İnşallah teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun umarım çok sağlıklı geçer
Hamilesiniz bence kan vererek netlestirin inşallah sağlıcakla kucaginiza da alırsınızMerhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyleri bugün ben yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuz daha önce 3 düşüğüm var hiçbir neden çıkmadı 1 buçuk yıl sonra ilk defa böyle çıktı ilk test 3 gün önce falan diğeri bu sabah