-
- Konu Sahibi busenur eroglu
Yarın sabah kan vericem umarım vardır ve sağlıkla devam eder böyle yorumlar bile insanı umutlandırıyor içten içe korkuyorum tabi insallah bu sefer olur . Çok tesekk EderimHamilesiniz bence kan vererek netlestirin inşallah sağlıcakla kucaginiza da alırsınız
Korkma hiç bende senin gibiyim bir düşügum oldu ve 2 sene boyunca tüm hormonlarim bozulmustu. Tedavi sürecinde bende hamile kaldığımi öğrendim . Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz . Dua edicem sanaYarın sabah kan vericem umarım vardır ve sağlıkla devam eder böyle yorumlar bile insanı umutlandırıyor içten içe korkuyorum tabi insallah bu sefer olur . Çok tesekk Ederim
Ay bu çok umut oldu bana umarım hayırlısı olur çok teşekkür ederim çok duaya ihtiyacım varKorkma hiç bende senin gibiyim bir düşügum oldu ve 2 sene boyunca tüm hormonlarim bozulmustu. Tedavi sürecinde bende hamile kaldığımi öğrendim . Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz . Dua edicem sana
Kalamam.Yaa çok sevındım canım hayırlısı olsun bende sımdı doktora gıdıyorum ilk defa ultrasonda bakacak umarım hersey yolundadır
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyleri bugün ben yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuz daha önce 3 düşüğüm var hiçbir neden çıkmadı 1 buçuk yıl sonra ilk defa böyle çıktı ilk test 3 gün önce falan diğeri
Kalamam.Yaa çok sevındım canım hayırlısı olsun bende sımdı doktora gıdıyorum ilk defa ultrasonda bakacak umarım hersey yolundadır
Benim de bugün kanamam oldu Beta değerlerim düşüşe geçmiş Kanamam var çok kötü çok kötüyüm Sol kasığım falan ben yerleşme kanaması sandım ama değil yediye düşmüş be Tam
Çok üzüldüm hayırlısı olsun indallah hepimizin hakkındaKalamam.
Benim de bugün kanamam oldu Beta değerlerim düşüşe geçmiş Kanamam var çok kötü çok kötüyüm Sol kasığım falan ben yerleşme kanaması sandım ama değil yediye düşmüş be Tam
Salı günü 3,22 çıkan betam bugün 49 çıktı normal mi? Regle9 gün varHamilesiniz bence kan vererek netlestirin inşallah sağlıcakla kucaginiza da alırsınız
Doktor bana değerin başta hızlı yükselebilir bu bebeğin tutunmaya başladığını gösterir demişti iyi düşün bence seninde bu şekildedirSalı günü 3,22 çıkan betam bugün 49 çıktı normal mi? Regle9 gün var
İnşallah teşekkür ederim. Peki anlamadığım şey şu an bir tutunma yok mu?Doktor bana değerin başta hızlı yükselebilir bu bebeğin tutunmaya başladığını gösterir demişti iyi düşün bence seninde bu şekildedir
Ne yazikki ama illa öyle olacakta degil. bunu stres yapıp kafaya takmamaya çalış . İki gün sonra test ver bakalım nasıl olacak değer inşallah güzelce rahmine yerlesiyordurYani Allah korusun yine rahim dışı bir yere tutunma ihtimali var değil mi
İnşallah bakalımNe yazikki ama illa öyle olacakta degil. bunu stres yapıp kafaya takmamaya çalış . İki gün sonra test ver bakalım nasıl olacak değer inşallah güzelce rahmine yerlesiyordur
Regl tamamen bittikten sonra hemen yapmaya başlıyorum ben.Merhaba hanımlar, yumurtlama takibini ovulasyon testi ile nasıl yapıyorsunuz hangi gün başlıyorsunuz? Testi uygulamadan önce su vs içmeyin sıvı almayın diyenler var net olarak bilgisi olan yardımcı olabilir mi..
Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim.Regl tamamen bittikten sonra hemen yapmaya başlıyorum ben.
Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterirseniz sağlıklı sonuç alabilirsiniz. Akşam 9 gibi yapıyorum hep, önceki günleri atmazsanız eğer koyulaşmayı takip edebilirsiniz daha kolay olur pik yakalamak. Testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını keserseniz daha net sonuç verir dedikleri için o şekilde uyguladım. Marka olarak da innovita kullanıyorum.
Açıkçası bilmiyorum, ne söylesem yalan olur ben hep akşam saatlerinde yaptığım için ve sıvı tükemimim de az olduğu için araştırmadım bunuYardımcı oldugunuz için teşekkür ederim.
Sabah ilk idrar ile yapsam olumsuz sonuç alırmıyım ? Çok su tüketen iki saat su içmeden durabilirmiyim bilmiyorum ilk idrar net sonuç vermiyor mu peki
Sonucunuz nedir var gibi gebelikDeğerim 0.100 ama kaç test yaptım hep silik gördün en son böyle gördüm gidip kan verdim yarin da doktora gidcem bakalım hayırlısı olsun herseyin inşallah bebisleniz sizinledir
Malesef test yanıltı negatif sonuç.Sonucunuz nedir var gibi gebelik
Rabbım nasip etsin elbette sabırla deneyelimMalesef test yanıltı negatif sonuç.
Herseyin hayırlısı kısmet işi kismetimizde varsa tadicaz bu duyguyu mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bir bildiği bence akışına bırakmak zorlamamak en iyisi yıpratıcı sureclerRabbım nasip etsin elbette sabırla deneyelim