-
- Konu Sahibi busenur eroglu
Maşallah var gebelik gozukuyor ))Kızlar selammm bat ‘a 6 gün kala çıkan testim birini dün sabah yaptım belirgin olanı da akşamına gebelik vardır demi iki testte de sıkıntı olamaz heralde
İş çıkışında gidebilirsen kan testi vericemMaşallah var gebelik gozukuyor ))
bize de haber verr çok merak ettimİş çıkışında gidebilirsen kan testi vericem
Veririm tabii dua edin bana 1 yıldır bekliyorum :)bize de haber verr çok merak ettim
canım kan verdin mii nedir sonucunVeririm tabii dua edin bana 1 yıldır bekliyorum :)
Merhaba sonucunuz çıktı mı acaba bende merak ettim1 saate işten izin alıp hastaneye gitcem canım öğlen kan versem heralde bi kaç saate çıkar dün akşam gidemedim
Evet az önce öğrendim kızlar ben sanırım hamileyim ellerim titriyoMerhaba sonucunuz çıktı mı acaba bende merak ettim
Hayırlı olsun inşallah bende 30 larda ogrenmistimEvet az önce öğrendim kızlar ben sanırım hamileyim ellerim titriyo
Çok teşekkür ederim değer düşük mü diye endişe ettim ama daha bat a 4 gün var o yüzden normal sanırım cumartesi düzenli gittiğim kadın doğumcum var ona gidicem inşallah rabbim isteyen herkese versin :)))Hayırlı olsun inşallah bende 30 larda ogrenmistimbı kaç gün sonra tekrarlayın testi yükselise göre de bir kadın doğumdan randevu alırsınız