- 17 Kasım 2024
- 87
- 27
- 28
- Konu Sahibi nermin 5334
Benim de paylaşmıştım aşırı silikti ama her sabah tekrarladım çizgi git gide belirginleştiMerhaba benimde böyle şuan testim sizin sonucunuz ne oldu acaba
Umarım sizde de vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de paylaşmıştım aşırı silikti ama her sabah tekrarladım çizgi git gide belirginleştiMerhaba benimde böyle şuan testim sizin sonucunuz ne oldu acaba
Benim de paylaşmıştım aşırı silikti ama her sabah tekrarladım çizgi git gide belirginleşti
Umarım sizde de vardır
Evet bence de sabah ilk idrarla tekrarlayınEki Görüntüle 3507692 Eki Görüntüle 3507693
Aaa öyle mii çok mutlu oldum hayırlı olsun Benimkisi de bu şekilde adet düzensizliğim olduğu için adetim geçti mi geçmedimi bilmiyorum ara ara kasık ağrım oldu başım dönüyordu şüphelendim.yarın sabah erken gebelik testi tekrarlasam net sonuç verir değil mi
Evet bence de sabah ilk idrarla tekrarlayın
Ee sanki bunda da var gibi ya hemen mi beliriyor bu silik çizgilerEki Görüntüle 3507844
Bu da böyle çıktı
Evet hemen beliriyorEe sanki bunda da var gibi ya hemen mi beliriyor bu silik çizgiler
Yarın sabah tekrar aynı markayla yapmanızı tavsiye ederimEvet hemen beliriyor
Kan verdim negatif çıktı anlam veremiyorum artık testlere yaYarın sabah tekrar aynı markayla yapmanızı tavsiye ederim
<5 mi çıktıKan verdim negatif çıktı anlam veremiyorum artık testlere ya
<5 mi çıktı
Aralık olarak birden çok referans aralığı belirlemişler sanırım ama çok ilginç gerçekten gebelik yok buradaEki Görüntüle 3508842 Böyle çıktı referans yerinde birden fazla ne demek istiyor anlamafım ben bunu hiç böyle yazmazdı
Teşekkür ederim adet olmazsam eğer doktoruma gideceğim bakalımAralık olarak birden çok referans aralığı belirlemişler sanırım ama çok ilginç gerçekten gebelik yok burada
Yalnız idrar testlerindeki silikler çok belliydi bence , isterseniz bir kadın doğum doktoruna sorun durumunuzu
İnşallah en kısa zamanda olur bebişiniz
Merhaba ben sizi tekrardan rahatsız ediyorum bugün gebelik testi yaptım ilk defa böyle çıktıAralık olarak birden çok referans aralığı belirlemişler sanırım ama çok ilginç gerçekten gebelik yok burada
Yalnız idrar testlerindeki silikler çok belliydi bence , isterseniz bir kadın doğum doktoruna sorun durumunuzu
İnşallah en kısa zamanda olur bebişiniz