- 6 Mayıs 2024
- 68
- 12
- 23
- Konu Sahibi busenur eroglu
Geç döllenmedir o zaman valla bilmiyorum canım anlam veremedimRegl biteli 11 gun oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenmedir o zaman valla bilmiyorum canım anlam veremedimRegl biteli 11 gun oldu
İnş canımBenim yarın 2 gün kalıyor adete vercem kan testi çok fena gaz sıkışması var kızlar varya inşallah gebeyimdir
Yarın vereyim mi yoksa bekleyeyim miİnş canım
Bilemedim ki olmadı ver bir kaç gün sonra yine verirsinYarın vereyim mi yoksa bekleyeyim mi
Benim hcg çok hızlı artıyor. Sadece kendim takip ettim. 24.07- 37.1 / 26.07- 124.7 / 28.07- 570 çıktı. Bu normal mi? Doktora gideceğim bu haftaBenımkı 148 çıktı ya haftaya perşembe gel dedi beta hcg normal o zaman demı düşük olsaydı ıkı günde bir çağırır kontrol ederdi
VerdimBilemedim ki olmadı ver bir kaç gün sonra yine verirsin
Merhaba benim testimede baka bilir misiniz bu sabah yaptım ama çizgi belli oldu sonra kaybolduEvet gebesin benim regle 9 gün varken silik çizgi çıkmaya başlamıştı albi marka gebelik testinde çok şaşırmıştım reglim geçene kadar inanmamıştım.
Ne zaman çıkacak sonuç canım ayy çok heyecanlandımVerdim
Tekrarla canım testini ben 9 gün boyunca hergün test yapmıştım ve testteki çizgi git gide belirginleşmişti. Albi marka kaset test ile yapmıştım çok hassas olduğunu düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederimMerhaba benim testimede baka bilir misiniz bu sabah yaptım ama çizgi belli oldu sonra kayboldu
Kan vermismiGeç döllenmedir o zaman valla bilmiyorum canım anlam veremedim
Vermiş sende verdin ne zaman çıkacak sonuç kız deseneKan vermismi
Teşekkür ederimTekrarla canım testini ben 9 gün boyunca hergün test yapmıştım ve testteki çizgi git gide belirginleşmişti. Albi marka kaset test ile yapmıştım çok hassas olduğunu düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim
sonuç çıktı mıııVerdim
Kız desene sonucu ya merak ettimVerdim
Yarin vericemKan vermismi
HamiiiileyiiiimKız desene sonucu ya merak ettim
Daha yeni yükselmeye baslamisssHamiiiileyiiiim
Yaaa kaç çıktı btaHamiiiileyiiiim