- 6 Mayıs 2024
- 68
- 12
- 23
-
- Konu Sahibi busenur eroglu
Kuruma olacağını sanmıyorum ama 1 dk içinde çıktı ama teşekkür ederim yinedeBu çizgi kurumada olabilir gebeliktende yarın ilk idrarla tekrar deneyin koyulaşma varsa kanla netleştirirsiniz şimdiden hayırlı olsun
Pekı albi testi iyimi bu arada ikinci gebeliğim olacak inş erken gebelik testim var yarın sabah onu yapsam daha koyu çıkar mıEvet gebesin benim regle 9 gün varken silik çizgi çıkmaya başlamıştı albi marka gebelik testinde çok şaşırmıştım reglim geçene kadar inanmamıştım.
Bilmiyorum ama ben erken gebelik testinde benim hiç belli olmamıştı albi de silik çıkıyordu hep senin attığın şekilde. Gebesin zaten gidip kan verirsen daha netleşir.Pekı albi testi iyimi bu arada ikinci gebeliğim olacak inş erken gebelik testim var yarın sabah onu yapsam daha koyu çıkar mı
Teste var gözüküyor kanla netlestir canimMerhaba arakadaslar yumurtlama dönemi değerlendirdim gögsüme dokununca ağrı var midem felan bulanıyor kasıklarım da batma felan oluyor adete bir hafta kala test yaptım ama hep negatif çıktı 4 gün kala yaptım çok çok hafif silik çizgi çıktı normal testle yaptım erken gebelık testım var ama onu kullanmadım sizce hamile miyim böyle olan varmı yada erken gebelık testi yapsam daha mı koyu çıkar bu testte çok hafif silik çıktı testi yaptıktan bir dk içinde çıktı böyle olup hamıle olan varmı aranızda
Erken gebelik testi yaptım oda çok hafif silik çizgi çıktı sabah ilk idararla yaptımTeste var gözüküyor kanla netlestir canim
Kan ver netlestir kaç gün vardı regl eErken gebelik testi yaptım oda çok hafif silik çizgi çıktı sabah ilk idararla yaptım
4 gün var reglKan ver netlestir kaç gün vardı regl e
İstersen günü bekle yada netleştirmek adına kan verebilirisn4 gün var regl
Vermek istiyorum da ya kanda çıkmazsa korkuyorumİstersen günü bekle yada netleştirmek adına kan verebilirisn
Bende öyle idim korkuyordum ama kaçış yok ver yoksa bile gecikmen olursa tekrarlarsinVermek istiyorum da ya kanda çıkmazsa korkuyorum
Cıkmaz olurmu cıkar tabıkıVermek istiyorum da ya kanda çıkmazsa korkuyorum
inş canım Allah isteyen herkese versinCıkmaz olurmu cıkar tabıkı
Sadece cok erken oldugu ıcın 10 gun sonra keseyı gormeye gel derler
Vermek istiyorum da ya kanda çıkmazsa korkuyorum
eğer gebelik varsa ilk kanda sonra idrarda çıkıyo zaten o yüzden git kanını ver çünkü idrar testtinde çıktıysa kanda kesin çikar
Bende böyle öğrenmiştim canım. Adet günüm de de kan vermiştim ,43 çıkmıştı değerim..hayırla gelsin inşallah. Kendine dikkat et. Bol su içmeye gayret et. Yorucu işlerde bulunma. Bir muddette ilişkiye girme bence. Bebek yerlesio kese vs gorulene kadarKuruma olacağını sanmıyorum ama 1 dk içinde çıktı ama teşekkür ederim yinede
Tm canım çok sağol tavsiyelerin için ikinci gebelıgım zaten yarına randevu aldım bakalım kanda çıkacak mı merak ediyorumBende böyle öğrenmiştim canım. Adet günüm de de kan vermiştim ,43 çıkmıştı değerim..hayırla gelsin inşallah. Kendine dikkat et. Bol su içmeye gayret et. Yorucu işlerde bulunma. Bir muddette ilişkiye girme bence. Bebek yerlesio kese vs gorulene kadar