Silik çizgi

Adetime 3 gün var , test yaptım cok silik bir çizgi var. Pozitif midir sizce
IMG_9284.jpeg

Benim adetime 5-6 gün kala böyleydi, pozitif çıktı kanda sonrasında☺️

Ben artı med ile yaptım testi. Pek güvenilir değilmiş. Ayrıca3 yıldır istiyoruz .1 yıldır tedavi görüyorduk , negatiflerden o kadar yoruldum ki şu an boş yere umutlanmak istemiyorum.. Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsun :) kaç gün sonra kan testi yaptırdınız

Ben artı med ile yaptım testi. Pek güvenilir değilmiş. Ayrıca3 yıldır istiyoruz .1 yıldır tedavi görüyorduk , negatiflerden o kadar yoruldum ki şu an boş yere umutlanmak istemiyorum.. Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsun :) kaç gün sonra kan testi yaptırdınız
Bu testten 2 gün sonra kan verdim :) inşallah Allah en kısa zamanda kısmet etsin🙏🏻

Normalde 3-4 gün gecikti adet olsa daha koyu olması gerekmez mi
Adet olacacagını sandıgı gün yumurtlama olup 2 hafta gecıkmeyle hamile olduğunu ogrenen bı dolu kadınvar. Ne zaman ne kadar cıktıgı onemli degıl. Artıs onemlı kese onemlı. Bence tekrarla sonra da kan ver 48 saatte onu da tekrarla :))

Arkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö
Tatlım geç döllenme olabilir kan resti ver bence

Merhaba benimde bugün 7 gün oldu reglim gecikeli adet olacak gibi ağrılar var bende de 4 gündür ama gelen birşey yok. Dün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı baya sizce test bozuk olabilir mi bu sabah 2. Kez test yaptım o da dünkünün aynısı çıktı silik yani.

Eklentiler

• IMG_2046.jpeg
    IMG_2046.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba benimde bugün 7 gün oldu reglim gecikeli adet olacak gibi ağrılar var bende de 4 gündür ama gelen birşey yok. Dün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı baya sizce test bozuk olabilir mi bu sabah 2. Kez test yaptım o da dünkünün aynısı çıktı silik yani.
Testin adı artimed değildir umarım çünkü o yanıltıcı pozitif çıkarıyor

X