Sil Baştan Başlamak İsteyenler

canım benim yoğurt (3 yemek kaşığı) + yarım limon suyu + 1 çay kş. pul biber karışımı kürüm var. gece yatmadan önce aç karnına yiyip yarım saat sonra yatıyosun. yağ yakıcı kür. spora gittiğim dönem spor hocası vermişti 15 gün yapıp 7 gün ara veriyosun.

Sabah 9--1 yomurta 3 kiraz domates 1 yeşil biber 1 dilim ekmek ve peynir 3 zeytin 5 çiğ badem ıhlamur bol yeşillik
Ara 1 fincan beyaz leblebi
Öğle 5 kaşık pırasa 5 kaşık yogurt 1 yeşil biber
Yarın diyetisyene gidiyorum dün eşimle kavga ettik boşa çabalıyorsun kendi başına olmaz dedi onun fikri diyetisyene gitmek... benimde canıma minnet valla

Akşam yemeğim: iki köfte +bir kase yoğurt + bir büyük tabak z.yağlı taze fasulye ..

Saat 18.45 itibariyle yemek yeme işi bitmiştir.

Yeşil çay ve su....

e harika.. Muttapa7555 biz de faydalanırız. Bakalım ne diyecek.. listeni paylaşsana canım yaa, ve neler yaptığını söylediğini..
Canım benim emin ol ilk işim sizinle paylaşmak olacak yazacağım herşeyi tabi fırsat bilir bulmaz. Daha önce de gittim ama yarim kalmıştı bi çok yöntem denedim işe yaramadı daha önce de sadece diyetisyenle verebilmiştim. Tabi yarim kalınca gidenlerde fazlasıyla geri geldi

Kızlar kendimle gurur duyuyorum.
Dün akşam da yazdığım gibi, z.yağlı taze fasulye, iki köfte ve yoğurt ile günü 19.00 olmadan kapattım. Çoook yorgundum biraz uyudum, 8 de kalkıp bulaşıkları ve mutfağı toparladım. Kahve içecektim eşim aradı, çocukları da alıp malum Ankara'da meşhurdur AOÇ'ye gittik, saat 10'du, çocuklar hamburgeri eşim ise sucuk ekmek ve kumpiri löpletti AMA BEN.. efendice sade türk kahvesi sipariş ettim yanında da su geldi.. ilk başta yesem dedim ama.. sonra tek bir çatal bile almadan kahvemi içip kalktım. O kadar mutluyum ki. Derlerdi ya hani aynen yaşadım! zayıflamaya giden bu yolda yememenin tadı da ayrı güzelmiş.
Darısı bu akşama!!!

Sabah su içtim, şimdi de bir parça beyaz peynir, közlenmiş kırmızı biber veeee bir dilim tahıllı ekmek yedim.
İşleri halledeyim türk kahvemi içip yürüyeceğim. iş yerinde herkes sigara molası veriyor bu yürüyüş benim hakkım öyle değil mi

Fatmacığım, neden.. neden diyetisyene ihtiyaç duyuyoruz?
Sanırım yağ yakma çözümleri müthiş.. sanırım yanı başımızda desteğini hissettiğimiz için kararlılık seviyesi çok üst noktada oluyor. Bizi biri sürekli takip etmiş oluyor. İmkan varsa çok güzel bir işbirliği.

Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın. Kararlı olalım yeter. Senden faydalanırız biz de, merakla bekliyorum canım neler yaşayacağını. Bence eşinin destek atması, diyetisyenle devam etmeni istemesi de çok olumlu.

Slm kızlar diyetisyenle gittim... 73 kilo ile başladık bakalım hayırlısı ile
Sabah 1 dilim peynir ekmek yeşilçay yeşillik 4 zeytin 1 ceviz haftada 3 günde 1 yumurta haşlanmış Ara yok
Öğle 5 kaşık sebze yada 3 kaşık et yemeği veya3 köfte veya 5 kaşık baklagil ve 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara 1 çavdardaki sut 1 porsiyon meyve
Aksam yine ayni öğle gibi ama genelde sebze tercih et dedi balık varsa 1 ortaboy ye dedi kızartma olmayacak bi de
9.30 da aksam 3 kaşık yoğurt 1 porsiyon meyve verdi 2.5 litre su 3 mil leslie
İnşallah isinize yarar kızlar

Neyi neyle ne zaman yiyecegimizi çok iyi çözüyorlar bu da olumlu bizim için. Sağolsun esim bi şekilde destek olduğu için ben masraf olmasın demiştim ama yapamadim kendi başıma. Sağlık sorunlarım olmasa bu kadar önemsemezdik belki herseyde var bi hayır

Çok mutluyum!
Dün akşam da kaçamaksız.. akşam ve gece atıştırmasız geçti..

Bu hafta böyle giderse alışkanlığa dönüşme yoluna gireceğim.

Dün akşam: bir küçük boy pizza yedim misafirliğe gittik, süperfresh midir nedir onun pizzalarından fırında ısıttılar çocuklara ve bana. Ama efendice yediğimi düşünüyorum zaten gün içinde de abartmamıştım. Pizza küçüktü zaten ondan önce koca bir bardak su içtim, pizzayı da kola ile değil çay ile yavaş yavaş yedim. Saat 19:30 dan sonra sadece çay ve su içtim.

çok güzel koksa da çocuklar cips yedi elimi sürmedim, kola içmedim. rulo pasta vardı salonda oturduk, pastanın şeklini bile görmedim

Günaydın kızlar beni de aranıza alır Mısınız ? Kendimi görebilmek adına bir günlüğüm var ama buraya katılmak bana iyi gelecek çünkü tartı fotoğraflı ve bu gayet motive edici .. Bende sil baştan başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…