Sil Baştan Başlamak İsteyenler

özetle..
dün akşam bir kase tarhana çorba + salata yedim saat 7.30 da.
yatmadan pul biberli limonlu yoğurt

bu sabah 9.00 kırmızı biber, tulum peyniri, zeytin ve iki dilim kepek ekmek
ara.. 11.15 şekersiz kahve

öğlen 12.15 bamya, salata, cacık

arayı 16.00 da planlıyorum sütlü nescafe.

Olsun canım.. harikasın! 500 gr ne demek! yarım kiloyu atmışsın üstünden.
şımarmak yok.. devam etçez :KK66:
Ya ben öyle kilo verdim deyince rahatlıyorum da yani nasılsa veriyorum diye. O yüzden tedirgin kalmak iyi. Ya şimdi böyle gitdi gelecek hafta artarsa. Aman Allah korusun. Nerdeyse irademle savaş veriyorum:sinirli: tatlıyı çok seven biri olarak vazgeçmek biraz uğraşmak ister:KK22:

Ay ben niye erken kalkamıyorum yaaaa neyse sabah aslında öğleye yakin 1 dilim ekmek 1.5 haşlanmış yumurta 2 yeşil biber 1 salatalik tulum peyniri ıhlamur 4 zeytin 3 yaprak marul yarim turp yedim öğle yemeği yok arayi 15 gibi yapicam sade kahve yaninda 1 fincan leblebi aksam da yoğurtlu brokoli yemeyi düşünüyorum. Spor esim gidince yapicam yine dünkü gibi 1 saat leslie yarın saat kardio ve yarim saat kondisyon bisikleti tamamlayacam inşallah

Yemeğimi yedim salata brokoli ve yogurt spor leslie ve bisiklet olacak kardio yapamâyacagım malesef ayağım iyi değil:KK43:

Akşam 7 de tarhana çorbası içtim salata balık yedim.
Şimdi tatlı bişiler olsa dedim ama yeşil çay içeceğim.. tatlı bişi olsa olsa bir kuru kayısı olur ancak :KK73:

Yeşil çayının içine varsa çubuk tarçın koyabilirsin tatlı isteğini azaltıyor en azından bende işe yarıyor tavsiye ederim canım

Kızlar vallahi tatlı matlı yemedim. Fatmacım yeşil çayım tarçınlı karanfilli :KK66: veya chai diye bi çay var doğadan o yeşil çayları tüketebiliyorum.

2. Akşamımı da kazasız geçirdim.

Mistik çay dedikleri sanırım o malum ben ıhlamur adaçayı tarzında takıldığım için sadece adlarından haberim var:) bugun erken uyandım çok şükür erken kahvaltı ettim
1 dilim ekmek domates yeşilbiber 1 dilim peynir 2 haslanmış yumurta 3 yaprak marul 1 çay kaşığı zeytin yağı 1 bardak şekersiz çay o kadar sonrası rezalet benim ufaklık uyandı onu uyutmak için yattım yanına yatış o yatış öğlen oldu ara öğün yok öğle yemeği yerim birazdan brokoli yoğurtlu ara 1 sade kahve 1 fincan leblebi akşama pırasa 5 yk yoğurt salata olur spor ise aynı 1 saat leslie 45 dk kondisyon bisikleti ayağım hala ağrıyor ama vazgeçmek yok:KK20:

Kızlaaar..diyet arkadaşlarım..nasıl gidiyor hayat? :)
Ya ben hazır çay almıyorum. Yeşil çay demliyorum, içine çubuk tarçın, zencefil, birkaç dilim limon, karanfil koyuyorum. Tarçınlı olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor.
Elma sirkesi+bal+su karışımı içiyorum.
sabah aç karına bide uyumadan önce. Bu kür sayesinde hem hafif hissediyorum
hem de bal şekerli ihtiyacımı ödemiş bulunuyor.
Siz neler yapıyorsunuz? Kür falan?

Kızlaaar..diyet arkadaşlarım..nasıl gidiyor hayat? :)
Ya ben hazır çay almıyorum. Yeşil çay demliyorum, içine çubuk tarçın, zencefil, birkaç dilim limon, karanfil koyuyorum. Tarçınlı olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor.
Elma sirkesi+bal+su karışımı içiyorum.
sabah aç karına bide uyumadan önce. Bu kür sayesinde hem hafif hissediyorum
hem de bal şekerli ihtiyacımı ödemiş bulunuyor.
Siz neler yapıyorsunuz? Kür falan?
Ben emziriyorum o yüzden kur yada yeşil cay yok bende ama geceden 1 tam ceviz içini 1 bardak suya koyup sanal içiyorum cevizini de yiyorum nette buldum ise yarıyormuş bakıcaz artik yeni başladım.

Kızlar benim spor kaldı yapamadım çünkü eşim işten gelince hava çok güzel çıkalım dedi çıktık ve tabi yemek de dışarda yendi 1 adana dürüm 1 ayran yedim :KK43: ama 3 saat kadar yürümüşüzdür ara öğünde yapmadım ayrıca bi sade kahve içer yatarım

Nerelerdesiniz kızlar pazar kaçamağında mı... sabah kahvalrım 2 bardak evde sıkılmış portakal suyu patatesli omlet 3 zeytin salata peynir 1 dilim ekmek öğle yok gec uyandım çünkü akşam 1 haşlanmıs patates 5 köfte yarım dilim ekmek salata ara da 2 portakal ve sonrasında sapıttım:KK43:(( hiç anlatmayayım

Günaydıııın
:halay:

Herkese mutlu haftalar.. BU hafta güzel gelişmeler olacak hedeflerimizde buna inancım tam!

SU içelim ve bolca Hareket edelimmmm!

Sabah 9,30
bir avuç peynir, 5 zeytin, yarım çiğ kırmızı biber ve 3 ceviz yedim.

11,30 şekersiz türk kahvesi arası!

Bu hafta cumaya tartıda eksileceğim! Ya gidecek bu yağlar ya gidecek. Kahvemi içince yürüyeceğim iş yerinde.. hem iş hem yürüyüş :KK66:

Nerelerdesiniz kızlar pazar kaçamağında mı... sabah kahvalrım 2 bardak evde sıkılmış portakal suyu patatesli omlet 3 zeytin salata peynir 1 dilim ekmek öğle yok gec uyandım çünkü akşam 1 haşlanmıs patates 5 köfte yarım dilim ekmek salata ara da 2 portakal ve sonrasında sapıttım:KK43:(( hiç anlatmayayım

Haftasonları bana da gelenler geliyor.. boşluktan mı.. dinlenme ihtiyacından mı bilmiyorum. Ama mideyi küçülteceğiz.. Ahtettik! Başaracağız!

X