Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum. Bu yüzden diyet spor biraz zorlanıyorum.
Hem diyetde olduğumu kimseye söylemeyeceğim de, çünki herkes başıma diyetisyen kesilir; şunu şöyle ye, bunu böyle iç..sinirlerim bozulur bırakırım. Bu sefer öyle olmayacak.
Var mı benim durumumda olan aranızda?

Canım sen Azeri idin değil mi?.. maalesef kem göz de çok oluyor. İnşallah her şey iyi idare edilir. Yemeyeceğim dememek, az sonra alırım, tabii yiyeceğim şunu bi bitireyim de.. gibi atlatma tiyoları var, tabağına bir parça alıp bir iki lokmacık yiyip kalanı çaktırmadan çocuğun tabağına aktarmak da olabilir

Ben beraber oturmuyorum ama yakın evlerimiz ve çok sık yemek yeriz beraber.. bende gizli gizli yapıyorum. Bizde kimse diyetisyen kesilmiyor öyle olsa bi nebze katlanırdım ama alay ediyorlar benimle diyet zayıflama spor deyince

Evet canım azeriyim. Öyle yapıyorum zaten yoksa başka türlü yapamam.
İdare etmek zorundayım artık

Ah şu aile ile yemeğe oturmalar şişirtti bizi
Düşüne biliyomusunuz bir zamanlar kendimi kusturmayı bile denedim. hatırlayınca biıe kötü oluyorum

Kızlar ha gayret vazgeçmeyelim bugün öğlen 3 kaşık yoğurt yarim ayva 1 yeşil biber yedim aksam 5 köfte salata 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt yedim 2 tatlı kaşığı puding dayanamadım spor olarak 1 saat leslie 30 dk kardio yaptim. Leslienin yeni bi videosu 30 dk si kardio 30 dk si bölgesel benden bu kadar kızlar bacağım çok fena

Harikasın canım.. tebrik ediyorum. İki kaşık pudingden asla zarar gelmez.. iki kase yeme yeter

Harikasın canım.. tebrik ediyorum. İki kaşık pudingden asla zarar gelmez.. iki kase yeme yeter
Ayy çok teşekkür ederim inşallah tartı da harikasın der:) geride kaldı o kaseler artik aslında ben tatlı seven biri değilim ama yinede insanin cani istiyo gözümün önünde yenince

Tartıya saatler kaldı. Heyecan yaptım galiba.
Bu hafta kaçamaklarım oldu ama iyi geçti. İnşAllah tartıda + çıkmayız
Hepimizin kaçamakları var bu hafta anladığım kadarıyla ben sporla telefonumdur çalışıyorum. Kondisyon bisikleti kullanamadım bugün eşim evde diye

Maalesef geçen haftaya göre +400 gr,
Ama canlarım kiloyu takip etmek güzel, bakalım gelecek haftalar ne gösterecek.

Hepimizi bu kontrollü gidişata başladığımız için tebrik ediyorum. Haftaya daha gayretli başlayarak 7. gün bu fotoğrafı 72'lerde görmek üzere söz veriyorum size ve kendime.

Muttapa7555 olsun cancağzım olsun! bunu da yapmazsak eğer iyice alıp başımızı gideceğiz, gr vermemiş olabilirsin ama gr almamış olman da iyidir.. üzülme, üstteki mesajımı oku

Muttapa7555 olsun cancağzım olsun! bunu da yapmazsak eğer iyice alıp başımızı gideceğiz, gr vermemiş olabilirsin ama gr almamış olman da iyidir.. üzülme, üstteki mesajımı oku
Bende kendimi öyle teselli ediyorum simdilik en azından almamışım diye teselli ediyorum inşallah haftaya cuma daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…