Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar beni de aranıza alır Mısınız ? Kendimi görebilmek adına bir günlüğüm var ama buraya katılmak bana iyi gelecek çünkü tartı fotoğraflı ve bu gayet motive edici .. Bende sil baştan başlamak istiyorum
Hoşgeldin aramıza hep beraber başaracağız inşallah destek görmek çok iyi oluyor motive oluyoruz malum birbirimizi anlıyoruz:)

Çok mutluyum!
Dün akşam da kaçamaksız.. akşam ve gece atıştırmasız geçti..

Bu hafta böyle giderse alışkanlığa dönüşme yoluna gireceğim.

Dün akşam: bir küçük boy pizza yedim misafirliğe gittik, süperfresh midir nedir onun pizzalarından fırında ısıttılar çocuklara ve bana. Ama efendice yediğimi düşünüyorum zaten gün içinde de abartmamıştım. Pizza küçüktü zaten ondan önce koca bir bardak su içtim, pizzayı da kola ile değil çay ile yavaş yavaş yedim. Saat 19:30 dan sonra sadece çay ve su içtim.
çok güzel koksa da çocuklar cips yedi elimi sürmedim, kola içmedim. rulo pasta vardı salonda oturduk, pastanın şeklini bile görmedim :halay:
şu misafir olayları da olmasa biz halledeceğiz bu kiloları ama ah ah yine iyi kurtarmışsın canım ya benimde aksama kayinvalideler gelecek gizli yapıyorum ya çaktırmadan dİyetime devam edicem indallah... cumaya kadar oturtacaz düzeni inşallah

Günaydın kızlar beni de aranıza alır Mısınız ? Kendimi görebilmek adına bir günlüğüm var ama buraya katılmak bana iyi gelecek çünkü tartı fotoğraflı ve bu gayet motive edici .. Bende sil baştan başlamak istiyorum
Canımmm elbette ki katılabilirsin,
Birbirimize destek oluruz. Senin topiğini okurken de dikkatimi çekmişti sen de "sil baştan başlamak" istediğini söylemiştin.

şu misafir olayları da olmasa biz halledeceğiz bu kiloları ama ah ah yine iyi kurtarmışsın canım ya benimde aksama kayinvalideler gelecek gizli yapıyorum ya çaktırmadan dİyetime devam edicem indallah... cumaya kadar oturtacaz düzeni inşallah

İnşallah canım...
Tek isteğim akşam atıştırmalıklarını kesmek, diğer öğünleri ise sağlıcakla tüketmek.
Başaracağız!

Uyanır uyanmaz bir büyük bardak suya bir tatlı kş. elma sirkesi

Sabah 9,45-10,00 bildiğiniz kıvırcık attım kaseye, başka yeşillik yoktu, süzme peynir, çiğ kırmızı biber (bayılıyorum tadına) ve bir dilim tam tahıllı ekmek.

11.00 - şekersiz türk kahvesi ve su

11,15 - 11,40 yürüyüş ..

Kızlaaar bende motivasyon tam gaz! Tartılmıyorum da, cuma günü inşallah farkı görüp gazı full'leyeceğim :halay:

Pembe Umutlar Pembe Umutlar canım seni ilk sayfaya ekledim. Şart değil ama mümkünse cuma günü tartı fotoğrafınla kilo bildirimi yapar mısın? İstersen ilk sayfaya başlangıç kilonu yazabilirim, cuma günü ile aradaki farkı da görmüş oluruz ne dersin? Şimdi başlangıç kilonu vermek ister misin? 3 Şubat cuma günü gibi (geçen haftanın) verelim derim ben.

Pembe Umutlar Pembe Umutlar canım seni ilk sayfaya ekledim. Şart değil ama mümkünse cuma günü tartı fotoğrafınla kilo bildirimi yapar mısın? İstersen ilk sayfaya başlangıç kilonu yazabilirim, cuma günü ile aradaki farkı da görmüş oluruz ne dersin? Şimdi başlangıç kilonu vermek ister misin? 3 Şubat cuma günü gibi (geçen haftanın) verelim derim ben.
Can'ım tartının fotoğraflı olması beni cezbetti zaten her cuma fotolu bildiririm ama 3 şubat kilomu bilmiyorum bu sabah ki kilomu yaz istersen sonra cumadan cumaya bildiririm kilo 63.9
Çok teşekkür ederim çok hırslıyım bu defa:halay::halay::KK54:

Can'ım tarihi 3 şubat yaz kiloyu da 63.9 yaz kaldığım yerden devam ederim yine de sen bilirsin Can'ım

Sabah 1 yumurta 1 ceviz 4 zeytın yeşillik 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 fincan yeşilçay 1 yeşil biber
Ara yok
Öğle 5 kaşık kereviz 1 kase yağsız salatz 1 dilim ekmek 13.30 da yenecek
Akşama kabak yaapmayı planlıyorum salata 1 dilim ekmek olacak inşallah son durumu yazarım kaçamak yapmak istemiyorum :)

20170208_124453.jpg

Öğle yemeğim. Makarna vardı almadım. Ekmek de almadım. Elmayı akşama doğru yiyeceğim :KK66:
Bu arada köfte iki adetti.

Eki Görüntüle 1950451

Öğle yemeğim. Makarna vardı almadım. Ekmek de almadım. Elmayı akşama doğru yiyeceğim :KK66:
Bu arada köfte iki adetti.
Waw süpersin bende daha önceki diyetisyenden kalan yiyecek değişim listesi var size foto atayim bu lifteler makarnalar dolmalar sarmalar kaç adet yenmeli eve gidince atarım bana gelmediler biz ziyarete gittik yazarım yediklerimi

Ara 3 kuru kayısı 1 cay bardağı süt
Akşam 5 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek 4 kaşık turşu:kızgın:
Ara 2 hurma 3 kaşık yoğurt
Spor 3 mil leslie
Bu kadar kurtarabildim tur,u dışında listeden çıkmadım:110:

Kraliceeeem kuzum nasilsin. Biliyor musun ben o ramazanda ve oncesinde verdigim kilolari aynen geri aldim. Gecen sene kpss ye hazirlandim. O stresle zaten...
Sonucunda da ben puanimla atanacak siralamaya girmeme ragmen, mulakat yapip siralamami dusurduler. Zaten moralim iyi degildi uzun zamandir. Simdi de havalar isinsa da yurusem diye bekliyorum.

Kraliceeeem kuzum nasilsin. Biliyor musun ben o ramazanda ve oncesinde verdigim kilolari aynen geri aldim. Gecen sene kpss ye hazirlandim. O stresle zaten...
Sonucunda da ben puanimla atanacak siralamaya girmeme ragmen, mulakat yapip siralamami dusurduler. Zaten moralim iyi degildi uzun zamandir. Simdi de havalar isinsa da yurusem diye bekliyorum.

Aynen canım ya, seni o kadar çok aradım ki, birden bire ortadan kayboldun desek yeridir :KK61:

Kızlar biz demlicaykeyfi demlicaykeyfi ile geçen yazdan bu yana (2015 yazı) tanışıyoruz ama 1 yıldır hiç yoktu kaçak. 2015 Ramazan ayında çok güzel kilo verdik grubumuzla.

Arkadaşım napıyosun ne ediyorsun ben de 68 hadi 69 diyelim fırrrladım 74 e. Neyse ama zararın neresinden dönsek kardır.

Lütfen canlarım destek olalım birlik olalım ve kilo verelim. Verdikten sonra burada öncesi sonrası fotoğraflarımızı paylaşalım. İnşallah.. ve yine irtibatta kalıp kilo koruma aşamasına geçelim. Yeter ki kopmayalım, vazgeçmeyelim!

Dün akşam zeytinyağlı kereviz yedim küçük bir porsiyon. Bayılıyorum kızlar kerevize. Bu defa tutturdum hiç beceremiyordum. Soğanı z.yağla kavurup üzerine kerevizleri attım bir minik havuç ekledim (küp küp) sonra esas kısma geleyim, yoğurt, limon ve bir tatlı kaşığı dolusu un ile bir sos hazırlayıp kerevizin sıcak suyu ile bunu özedim ve kerevizi bu sosla terbiye etmiş oldum. Sosu önce blendırdan geçirdim hiç topaklanmadı. Neyse.. yazayım dedim denemek isteyen olursa.

Dün akşam z.yağlı kereviz, iki köfte (yağsız tavada pişmiş) ve bollll salata. Tek kötü şey salataya avuç içi kadar büyükçe tulum peyniri koyup yedim.
EKMEK YOK
ve saat 19,00 dan sonra hiç bişi yemedimmmmm
Oleyyyy :halay::KK45::KK52:

Aynen canım ya, seni o kadar çok aradım ki, birden bire ortadan kayboldun desek yeridir :KK61:

Kızlar biz demlicaykeyfi demlicaykeyfi ile geçen yazdan bu yana (2015 yazı) tanışıyoruz ama 1 yıldır hiç yoktu kaçak. 2015 Ramazan ayında çok güzel kilo verdik grubumuzla.

Arkadaşım napıyosun ne ediyorsun ben de 68 hadi 69 diyelim fırrrladım 74 e. Neyse ama zararın neresinden dönsek kardır.

Lütfen canlarım destek olalım birlik olalım ve kilo verelim. Verdikten sonra burada öncesi sonrası fotoğraflarımızı paylaşalım. İnşallah.. ve yine irtibatta kalıp kilo koruma aşamasına geçelim. Yeter ki kopmayalım, vazgeçmeyelim!
tatlimm buradayim, sadece diyet topiclerinde yoktum. Dedigim gibi 2016da sinav calistim baya yogun sekilde. Dun aksam diyet konularina bakayim dedim aa kralicemi gordummm

X