Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlarrr döndüm, tatil bitti.. tatil bana yaramıyor, çok fazla uyuyorum (her Allahın günü 7 de kalkınca tatilde uyuyacağım diyorum) çok daha fazla yiyorum.

Neyse.. tatil falan yok artık.
Vücuduma da yüzüme de bedenime de bakacağım... İşe pırıl pırıl geleceğim (ışıltı saçar ya insan öyle hani)

Sabah kocaman bardak elma sirkeli suyumu içtim.
Biraz közlenmiş kırmızı biber, bir dilim (iki kibrik kutusu ) beyaz peynir, incecik bir dilim tam tahıllı ekmek ve yeşil çay içtim.

Renna7 krizantem3 carpediem435 canlarım siz ne yaptınız.. bırakmadınız değil mi?

Kızlar nedense bende tablo ekle gibi bir seçenek yok, anlamadım.. ilk sayfaya tablo yerleştiremedim.
Kilo bildirimlerimiz önemli..
Lütfen cuma gününü düşünerek yiyip içelim daha doğrusu sağlıklı beslenelim

Selam canım.
Yok ne bırakması kararlıyım.
Fakat bir kaç gündür kendimi iyi hiss etmiyorum hiç

Selam canım.
Yok ne bırakması kararlıyım.
Fakat bir kaç gündür kendimi iyi hiss etmiyorum hiç

neyin var?
Kararlı olmana çok sevindim. Ben de öyle! İnşallah güzel olacak herşey.
Kilolarımız çok yakın. Demek ki aynı hataları yapıyoruz

Ben 39 yaş ve 1,63 boydayım. Sen?

neyin var?
Kararlı olmana çok sevindim. Ben de öyle! İnşallah güzel olacak herşey.
Kilolarımız çok yakın. Demek ki aynı hataları yapıyoruz

Ben 39 yaş ve 1,63 boydayım. Sen?
Sanırım üşütmüşüm. Geçer.
28yaşındayım. Bende 1.63 boy :)
Kilom 75.9 1hafta önce. Malum günlerde olduğum için tartılmadım çünkü hep fazla geliyorum bu dönemde

Tatlı çok severim. Yemeklerden hemen sonra tatlı yeme ihtiyacı duyarım hep. Sanırım kilolarıma sebep de bu zaten. Bu ihtiyacı fazlasıyla ödemem

Akşam akraba günümüz var, tatlı mı desen, pasta mı desen, börek mi desen.. her şey var.. bu akşam ki imtihanımı nasıl geçireceğim... Yarın açıklarım

Slm ben de katılabilir miyim size tek başıma çabalamak çok yorucu ve çabuk vazgeçiyorum.. desteğe ihtiyacım var. Yaşım 32 kilo 73.5 boy 155( yaklaşık olarak 20 kilo fazlam var

Slm ben de katılabilir miyim size tek başıma çabalamak çok yorucu ve çabuk vazgeçiyorum.. desteğe ihtiyacım var. Yaşım 32 kilo 73.5 boy 155( yaklaşık olarak 20 kilo fazlam var
Hoşgeldin canım
Beraber bu kilolardan kurtulacağımıza eminim. Yeter ki bırakmayalım

Muttapa7555 S Sevilah kızlar birbirimize destek olalım. Yeni başladık zaten. Ama cuma günü fotoğraflı tartıda kilonuzu çekip yollayın.. BAŞARACAĞIZ! Sizi de listeye ekleyeyim.

Cuma yolluyorum başlangıç kilosu olarak kabul edicez di mi birde bu cuma yarışlarına mı katılıyoruz onu anlamadım. Yoksa kendi grubumuz mu olacak

Cuma yolluyorum başlangıç kilosu olarak kabul edicez di mi birde bu cuma yarışlarına mı katılıyoruz onu anlamadım. Yoksa kendi grubumuz mu olacak

Arkadaşlar, ben daha önce üye oldum gruplara ama çok kısa sürüyor. Sürekli paylaşımda olalım. Burası sadece bir motivasyon aracı. Sil baştan diyip silkinerek şaha kalkmak istedim.. artık bitsin bu kilolu hatun olarak sürdürdüğüm 10 yıl.
Beraber olunca motivasyon çok artıyor. İlk mesajda bu grupta olan arkadaşlarımızın isimleri başlangıç kiloları var. Kendi kendimize birbirimizi takip ediyoruz, dışardan bir grupla bağlantımız yok, ama ola da bilir bence.

Tek isteğim hafta hafta kontrollü bir şekilde kilo takibinde olmak.

Bence de. Başladığımız işi yarım bırakmadan bitirmeliyiz.
Ya olacak ya olacak

Ben varım bende devamlılık istiyorum ben size uyarım nasıl uygun olacaksa öyle yapalım yeterki vazgecmeyelim benimde 10 yıl oluyor bıktım artık büyük oğlum ben seni hiç zayıf görmedim ki diyo eski fotomdan beni tanıyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…