-
- Konu Sahibi goldenheart
Selam canım.
Yok ne bırakması kararlıyım.
Fakat bir kaç gündür kendimi iyi hiss etmiyorum hiç
Sanırım üşütmüşüm. Geçer.neyin var?
Kararlı olmana çok sevindim. Ben de öyle! İnşallah güzel olacak herşey.
Kilolarımız çok yakın. Demek ki aynı hataları yapıyoruz
Ben 39 yaş ve 1,63 boydayım. Sen?
Hoşgeldin canımSlm ben de katılabilir miyim size tek başıma çabalamak çok yorucu ve çabuk vazgeçiyorum.. desteğe ihtiyacım var. Yaşım 32 kilo 73.5 boy 155( yaklaşık olarak 20 kilo fazlam var
Ayy benim en çok zorlandığım anlar..tatlı..pasta..Akşam akraba günümüz var, tatlı mı desen, pasta mı desen, börek mi desen.. her şey var.. bu akşam ki imtihanımı nasıl geçireceğim... Yarın açıklarım
Hoşbuldum çok teşekkür ederim inşallah kurtuluruz... bırakmamak için elimden geleni yapacağım inşallahHoşgeldin canım
Beraber bu kilolardan kurtulacağımıza eminim. Yeter ki bırakmayalım
Slm ben de katılabilir miyim size tek başıma çabalamak çok yorucu ve çabuk vazgeçiyorum.. desteğe ihtiyacım var. Yaşım 32 kilo 73.5 boy 155( yaklaşık olarak 20 kilo fazlam var
Tamam cnm ekle beniMuttapa7555 S Sevilah kızlar birbirimize destek olalım. Yeni başladık zaten. Ama cuma günü fotoğraflı tartıda kilonuzu çekip yollayın.. BAŞARACAĞIZ! Sizi de listeye ekleyeyim.
Cuma yolluyorum başlangıç kilosu olarak kabul edicez di mi birde bu cuma yarışlarına mı katılıyoruz onu anlamadım. Yoksa kendi grubumuz mu olacak
Bence de. Başladığımız işi yarım bırakmadan bitirmeliyiz.Arkadaşlar, ben daha önce üye oldum gruplara ama çok kısa sürüyor. Sürekli paylaşımda olalım. Burası sadece bir motivasyon aracı. Sil baştan diyip silkinerek şaha kalkmak istedim.. artık bitsin bu kilolu hatun olarak sürdürdüğüm 10 yıl.
Beraber olunca motivasyon çok artıyor. İlk mesajda bu grupta olan arkadaşlarımızın isimleri başlangıç kiloları var. Kendi kendimize birbirimizi takip ediyoruz, dışardan bir grupla bağlantımız yok, ama ola da bilir bence.
Tek isteğim hafta hafta kontrollü bir şekilde kilo takibinde olmak.