- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
Listeye beni de ekleyin cuma baskülün fotoyu yolluyorum tartılınca:)
Bi yerden başlamamız gerek artık burada birbirimizi motive edip ancak başarıcaz neler yapabiliriz bildirmemiz gerekenler neler olmalı kararlaştıralım bence hep beraber ve başlayalım artıkBen hep kararlı yatıp kararlı başlıyorum ama akşam bi turlu kararlı bitmiyor... ev ahalisi ile sofraya oturmak saatli bomba gibi benim için
Aynen canım belirleyelim bunlarıHaklisin aslında cuma günü tartı fotosuyla daha da iyi olur belki spor olarak neler yapıyoruz diyet olarak ne uyguluyoruz paylaşabiliriz... yiyeceklerin miktarları yada be bilim uygun mu değil mi fikir alışverişinde bulunulabilir
Denk gelmiş benimde adetimin 3. günü saldım ben iyice
Günaydın geç bi kahvaltı yaptım eken kalkamıyorum bi türlü3 yada 4 lokma patatesli omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı 5 zeytin 1 dilim peynir 2 yeşil biber 1 salatalık ve şekersiz çay kahvaltı böyle geçti ama moralim çok bozuk sen yapamazsın diyenlerden bıktım dun büyük oglan bacağıma bastı sanırım incindi nasıl spor yapacagımı düşünüyorum kara kara offf
Teşekkür ederim canım sana ve annene de çok geçmiş olsum Allah acil şifa versin... destek olucaz birbirimize bizi bizden başka anlayan yokgeçmiş olsun canım..
yapabileceğimize inanmalıyız. Yarın herkesten tartı fotoğrafı bekliyorum.
İnşallah annem rahatsızdı her şey yolunda olur da ben de normale dönerim.
Çok geçmiş olsun canım inş düzelir hemenKızlar dün geceyi acilde geçirdik annemin kalp atışlarında sorun vardı çarpıntı vardı. düzeltemediler sabah kadar.
Durumu iyi ama uğraşıyorlar. Ben de uykusuzum ama işe geldim. Yazarım.. Dün akşam 7.30'dan beri bir şey yemedim.. fırsat da olmadı istek de.. canım bir şey istemiyor. Az sonra yemeğe gideceğim. Hafif yerim.
Canım Allah annene acil şifa versin. Geçmiş olsunKızlar dün geceyi acilde geçirdik annemin kalp atışlarında sorun vardı çarpıntı vardı. düzeltemediler sabah kadar.
Durumu iyi ama uğraşıyorlar. Ben de uykusuzum ama işe geldim. Yazarım.. Dün akşam 7.30'dan beri bir şey yemedim.. fırsat da olmadı istek de.. canım bir şey istemiyor. Az sonra yemeğe gideceğim. Hafif yerim.