Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar bir gün gecikmeli olarak bugün regl oldum. Allahtan cuma tartı gününe kadar biraz iner şişliğim.
Hep başarı mı yazıcam..

İşte hatalı bir akşamın özeti..

Eve gittim, sağlıklı besleneceğim çorba ve karnıbahar var dedim onları güzelce yedim.
Sonra tatlı bişi.. tatlı bişi.. 1 bardak unla yaptığım bol elmalı kekten üç dilim yedim (akşam 7.30)
Eşime ve misafir olan kaynanama iki parça (yarımşar) pide ısıtmıştım k.validem ben yiyemem çok dedi üstüne onun yarım pidesini yedim... ŞİŞTİM İYİCE ŞİŞTİMMM
Aç yatacağım bugün. Akşam yemeyeceğim.
İster zararlı olsun ister gözüm dönsün.. zaten sabah öğlen hem sağlıklı hem az yiyorum ama herşeyden yiyorum. Çarşamba ve perşembe akşamını böyle geçirip tartıda göreceğiz nasıl olduğunu.

Sabah güzelce peynirli kırmızı biberli kahvaltımı ettim

şimdi sade kahve içiyorum
sonra 40 dk yürüeceğim!

Su ile aram oldukça iyi de yeşil çay içmiyorum oğlum anne sütü alıyor hala... ay dün bende ipin ucunu kaçırdım adetimin ilk günüydü akşam evdekiler mantı istedi bende yedim akşamda çay abur cubur keyfi yaptılar eskisi kadaar degil ama bende bir kaç bisküvi attım ağzıma... bu gün telafi günü sabah yogurt biber ıhlamur ve 1 haşlanmış yumurta yedim bu günü böyle atlatıcam yogurt sebze olarak. Spora gelince evde bişeyler yapmaya çalışacagım ama çok agrım var nasıl olur bilemem

Her gün Ece'in "kırk kilo nasıl gider" instagramına bakın ve motive olun!
Tavsiye ediyorummm.

Şimdi bana da yürüme zamanı..

Kimse uğramıyor mu buralara? Neyse ben yazayım aksam yemeği biraz döner 1 dilim ekmek bol yeşillik ve yeşil biber yedim 45 dk kondisyon bisikleti kullandım bugünlük benden bu kadar

Ben hep kararlı yatıp kararlı başlıyorum ama akşam bi turlu kararlı bitmiyor... ev ahalisi ile sofraya oturmak saatli bomba gibi benim için
Bi yerden başlamamız gerek artık burada birbirimizi motive edip ancak başarıcaz neler yapabiliriz bildirmemiz gerekenler neler olmalı kararlaştıralım bence hep beraber ve başlayalım artık

Haklisin aslında cuma günü tartı fotosuyla daha da iyi olur belki spor olarak neler yapıyoruz diyet olarak ne uyguluyoruz paylaşabiliriz... yiyeceklerin miktarları yada be bilim uygun mu değil mi fikir alışverişinde bulunulabilir

Aynen canım belirleyelim bunları

Günaydın geç bi kahvaltı yaptım eken kalkamıyorum bi türlü 3 yada 4 lokma patatesli omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı 5 zeytin 1 dilim peynir 2 yeşil biber 1 salatalık ve şekersiz çay kahvaltı böyle geçti ama moralim çok bozuk sen yapamazsın diyenlerden bıktım dun büyük oglan bacağıma bastı sanırım incindi nasıl spor yapacagımı düşünüyorum kara kara offf

Kızlar dün geceyi acilde geçirdik annemin kalp atışlarında sorun vardı çarpıntı vardı. düzeltemediler sabah kadar.
Durumu iyi ama uğraşıyorlar. Ben de uykusuzum ama işe geldim. Yazarım.. Dün akşam 7.30'dan beri bir şey yemedim.. fırsat da olmadı istek de.. canım bir şey istemiyor. Az sonra yemeğe gideceğim. Hafif yerim.

geçmiş olsun canım..
yapabileceğimize inanmalıyız. Yarın herkesten tartı fotoğrafı bekliyorum.
İnşallah annem rahatsızdı her şey yolunda olur da ben de normale dönerim.

geçmiş olsun canım..
yapabileceğimize inanmalıyız. Yarın herkesten tartı fotoğrafı bekliyorum.
İnşallah annem rahatsızdı her şey yolunda olur da ben de normale dönerim.
Teşekkür ederim canım sana ve annene de çok geçmiş olsum Allah acil şifa versin... destek olucaz birbirimize bizi bizden başka anlayan yok

Çok geçmiş olsun canım inş düzelir hemen

Canım Allah annene acil şifa versin. Geçmiş olsun

Tatlı krizlerim çok olur benim bu yüzden bal+elma sirkesi+ılık su kürüne başladım. İştahımı kapatıyor. Önceleri bununla güzel zayıflamıştım. Sonra çocuk oldu kilo fırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…