- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
Anladım canım ilk defa saat yazdık ya ben hergun ayni sandım.Okulda olmuyorum canim 12.30 da bitiyor. Normalde evde yerdim ama okuldan direkt
Anneme gectim bebekler olunca biri benim biri ablamin onlari uyut et gece kaldi
Sagol yorum icin.
Hic yoktan iyidir canım daha da artacak çünkü metabolizmamiz normale dönmeye çalışıyorEki Görüntüle 1958387 72.9 um bu cuma.. çok şükür diyemeyeceğim.. ama sevinmedim dersem yalan olur. Allahıma hamd ederim tabii ki çok şükür, sadece ben 69'dummm... Şimdi eski kiloma dönebilmek için debeleniyorum.
Geçen Hafta 73,6 Bu Hafta 72.9
Tüm harekete, uğraşa, akşam yemememe rağmen -700 gr.
Valla Allah izin verdiği surece ben burdayım kraliçem sonuna kadar insallah. Bu arada tartıya telefon elimde çıkmışım yeniden tartıldım doğru sonucu yeniden koydum foto. Bi telefon 300 gr fazla çıkarır ki yawEmelde de aynı şey var, Asvide de, sanırım Fatmacım sende de, nasıl da verip almışız.. nasıl da şişip şişip çabalamışız sonra.. almak ne kolay, off o kalburabastı şekerpare aşkı ah o pisboğazlık ah o yemezsen zarar edecekmişsin duygusu..
Ne olur canlarım hem eskiye dönelim hem eskiyi geçelim daha da zayıf olalım hem de koruma süresü 1 yılsa hiç birbirimizi bırakmayalım, tartı fotolu daima kontrollü gidelim. Çok korkuyorum
Ah canım yumurta yiyemiyorum. Sağlıkla ilgili değil de yiyemiyorum işte elimde değil.
Zeytin eklerim canım önerilerin için sağol. Reçel severim ama tatlı diye korktum ya yemekten. Tatlı bişey yediğimde iştahım öyle bi açılıyor kii
E ne hoş sürpriz :))Valla Allah izin verdiği surece ben burdayım kraliçem sonuna kadar insallah. Bu arada tartıya telefon elimde çıkmışım yeniden tartıldım doğru sonucu yeniden koydum foto. Bi telefon 300 gr fazla çıkarır ki yaw
TebriklerGunaydin kizlar
Gecen hafta 94,8
Bugun 93,4
Fark - 1,4
Cok sukur.
O kadar kaçamakla iyiymiş vallaEki Görüntüle 1958392 bu da benim sonucum çok şükür + değil
10 kilosunu 2 ayda 10 kilo hamilelikte verdim dogum sonrasi 8 kilo aldim sonra 76. Ya kadar 3-5 ay arasi vermistim gecen sene 15 subattan bu yana da 19 kilo aldim
Eki Görüntüle 1958392 bu da benim sonucum çok şükür + değil
Maşallah bravoEki Görüntüle 1958387 72.9 um bu cuma.. çok şükür diyemeyeceğim.. ama sevinmedim dersem yalan olur. Allahıma hamd ederim tabii ki çok şükür, sadece ben 69'dummm... Şimdi eski kiloma dönebilmek için debeleniyorum.
Geçen Hafta 73,6 Bu Hafta 72.9
Tüm harekete, uğraşa, akşam yemememe rağmen -700 gr.
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 94,8
Bugun 93,4
Fark - 1,4
Cok sukur.
Kızlar hepiniz süpersiniz ben menü yazmasam da daima takipteyim
Hatta tariflerinizi deniyorum
Verdiğiniz kiloları hak ettiniz
Rabbim devamını getirsin nefsimize hakim kılmayı öğretsin