Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Dünkü Menüm: EN BAŞARILISINDAN HARİKA BİR GÜN DAHA BİTTİ

Uyanınca: elma sirkeli su
Sabah: 1 dilim ekmek, 10 zeytin, bolca yeşillik ve peynir
ara: türk kahvesi
10.00-10.45 arası yürüyüş
12.00 de bir büyük bardak ayran (çok iyi geliyor yemek öncesi)
12.45 de yine bolca salata, bir kğçğk porsiyon barbunya (salatada genelde mercimekli köfte veya çiğ köfte veya kısır oluyor bir miktar ve tok tutuyor)
13.30 ara: 9'lu çay
16.30 ikinci ara sütlü nescafe, yemekte çıkan profiterol ün ekmekli kısmını nescafe ile yedim, gerisi çöpeeee (önce kızıma sordum ama o da yemeyince çöpe gitti) anlayacağınız sadece bir lokma aldım tatlıdan zaten büyüklüğü avuç kadardı.
Akşam 18.30 EN ÖNEMLİ öğün grill tavada kırmızı biber ve iki ince dilim patates ile iki tavuk baget, yoğurt, salata.

O kadar yorgundum ki tekrar leslie yapıcaktım kahve içcektim ama olmadı, saat 9.30 da yatmadan bir büyük bardak ayran daha içip yattım..

Kızlar kardeşimin pek istekli olmadığı hediyesi bana kalan tantitoni grill tava müthiş çıktı. Tavuğu sulandırmadan mis gibi pişirdi. foto yollayacağım size çünkü ben çok araştırdım neredeyse hiç birşey bulamadım bu konuda size de tavsiye ederim.

Tabii ki patatesleri eşim yedi :) ben sadece iki tane tavuk yedim. Ama canlarım çok güzel pişirdi. En çok tavuğun suyunu salmadan pişmesi, kapağın kolayca takılıp sökülmesi ve yıkarken iki saniyede yıkanacak kadar yapışmaz olma özelliği takdirlerimi kazandı. Patatesler ve biber de aynı anda gayet lezzetli bir şekilde pişmişti.

Sen bu tavadan mi bahsediyordun bende kullanıyorum taç markası çok memnunum yıkamadı kolay yiyecekleri güzel pişiriyor ben tavuk balık et herşeyi pisiriyorum. Çok güzel kullanışlı

Gunaydinnnn
Yarin tarti var cok heyecenliyim ama en az 1 1.2 falan veremezsm cok uzulurum cunku menulerim cok saglam hayirlisi bakalim

Emeliciğim biz uzun soluklu bir yola çıktık! Yeter ki birbirimizi bırakıp eski pisboğaz yaşantımıza dönmeyelim..

Senin de hedefin az yemek çok içmek olacak arkadaşım! Böyle böyle gidecek fazlalıklarımız.
Lütfen umutsuz olma, sonuç aldıkça daha da motive oluyor insan.

İnşallah kızlar sonuçlar az da olsa bizi motive etmeli gidenler şöyle düşünelim haftada yarim gitse ayda 2 eder az gibi görünüyor ama 1 yılda 24 kilo ediyor ne kadar çok değil mi ben boyle bakıyorum olaya. 3 ayda 5 ayda almadık ki cabuk gitsin geç olsun güç olmasın

Evet Fatmacığım tamamen katılıyorum sana

Emelcim 40 kilo nasıl gideri izle, motivasyon katar o sürekli spor yapıyor ama inan ki bir o kadar da sağlıklı besleniyor insan onun yediklerini yese emin ol an an zayıflar.

Fatmaaa eliptik ne alemde canım? ne zaman gelecek merakla bekliyorum. çok niyetim var almaya..

Emelcim sabır işi malesef bende bakıyorum aynaya hiç bi fark yok diyorum kendime ama sonra diyorum ki elbet olacak çünkü vazgeçip yine özgüveni eksik fazlalıkları kapatmak için uğraşan kıyafet almak için dışarı çıktığında ağlamaklı olan biri olmak istemiyorum bıktım o halimden. Kralicem bende bekliyom ya çok sabjrsızlıkla sanki zaman gecmiyor. Cuma günü gelir sizi ararız dediler ama bakalım cuma da gelemedi gitti:))

Selam kızlar. Nasılsınız?
Yarın tartı günümüz. İnşAllah - geliriz.
Ya ben şu karın vakumu denilen kas egzersizini yapıyorum ama karın kaslarım o kadar ağrıyor ki geri çekemiyorum. Fazla mı yaptım ne
Hiç menu yazmadım. Bi yazayım yanlışım varsa söyleyin kızlar.
Sabah
küçük dilim peynir
1dilim kepek ekmeği
Çay
2tatlı kaşığı elma reçeli
Ara 1elma
Öğlen 2 lahana dolması yedim
Ara yeşil çay içtim 1hurmayla
Akşam yemeğinde sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum. Midem gerçekten kötü sanırım. O 2dolmayı bile zor yedim aç kalmamak için.
Şimdiye kadar 6bardak su içtim. Daha da içerim uyuyana kadar.

TÜH canım yaaa, kasların baya çalışmış sanırım üç güne ancak geçer. Ama geçer, bu vesileyle çok az yiyip yarın - çıkacaksın kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…