Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum. Gayet iyi gecti ve gelecek hafta da sevinmek umidiyle yeni bi haftaya bismillah diyelim :)

Aynen Emelciğim, yalnız bir farkla! Haftaya daha da hırslı daha da azimli.. asla yemeden değil, az sağlıklı yiyerek bol su içerek daha da iyisini yapalım İNŞALLAH!

Renna7 Canım sen anlatınca yaşadıklarını aynada kendimi giriyor gibi oldum valla. Bunların kafalarını tokuşturmak lazim. Biz eşimle anlaştık eğer farkedilirse diyet yaptığım esim diyecek ki ben istiyorum o yüzden yapıyor diyecek. O zaman hic bisey diyemiyorlar valla.

Hayirda millete ne. Afedersiniz ama Ne beyinsiz insanlar varya sanki vucudu kendileri tasiyor tovbe tovbe

Hayirda millete ne. Afedersiniz ama Ne beyinsiz insanlar varya sanki vucudu kendileri tasiyor tovbe tovbe
Valla canım ben neler neler duyuyorum anlatsam bitmez günlerce ama unursamamaya calisiyorum. Başkalarının üzüntüsüyle kusuruyla dalga geçerek mutlu olan insanlar var malesef hayatta. Elimizden gelen tek şey umursamamaya çalışmak

...ve başarımızla onları çatırttt diye çatlatmak

Bizim bi farkımız onda ki benim eşim yanımda değil. O da diğerleri gibi kilo vermek istediğim için bişeyler yaptığımı görünce bana Şebboy gibi zayıflarsın anca diyor hani "Yarım elma" dizisinde şişman kız vardı ya zayıflamak için her yöntemi deniyordu o

Ayyy Can'ım ya üzülme sakın eşinin bu tavrını tabii ki tasvip etmiyorum ama sen çaktırmadan yapmaya devam et hepsinin ağzı açık kalsın o Zaman da sen eşine nispet yap ama sakın sakın pes etme sonunda gülen sen olacaksın

Kendisine baksın onlar biz varız senin yanında takma hiç birini eşinde dahil. Vazgecme geç olur belki ama devam çabalamaya başaracagız hiç merak etme sen. Seni üzerlerse de o hırsla yemeğe değil zayıflamaya odakla kendini. Ben eskiden beni üzdüklerinde daha çok yerdim şimdi tam tersi motive oluyorum sende öyle yap. Sen bizi bırakma yeter

Sizlerle daha bi ayrı güç alıyorum canlıarım. Başaracağım tabi ki de

Menümü yazayım ki kaçamak yapmayayım:))
(10.00) 1 DİLİM EKEMEK VE PEYNİR yeşillik yeşilçay 1 ceviz 4 zeytin
(13.30) 1 dilim ekmek 1 kase salata 5 kaşık pırasa
(16.00) 1 cay bardağı süt 2 kuru kayısı
(19.00) 5 yemek kaşığı kurutulmuş taze fasulye 1 dilim ekmek 1 kase salata
(21.30) 3 yk yogurt 1 portakal
Spor== 3 mil leslie
Su ==2.5 olur 1.5 içtim bile

Gayet guzel. Baya iyi gidiyosun

... MENUM...
SABAH (07.30)
1 yumurta 1 yk et kavurma ile omlet
2 dlm cavdar ekmegi
Yesillik

SAAT (10.45)
8 tane yaprak sarma
Bi 10 dk sonra da
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
1 tabak firinda karnabahar
3 yk yogurt
1 dlm cavdar Ekmegi

SAAT (16.30)
1 elma
10 findik
1 ceviz
5 badem

AKSAM (18.40)
5 yk firinda tavuk
1 kase cacik
Salata

SU 2.5

EMELinEMELi teşekkür ederim senin de ana gayet güzel ama ara ögünler biraz fazla gibi geldi bana sanki 8 yaprak sarma ana ögün gibi sanki ama süt olması güzel. Sonra kuruyemişler de çok geldi bana nacizane söylemek istedim. Su çok güzel artmış bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…