- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
Haklısın canım bugün hiç yeşillik tüketmedim. Aslında severim ama bugün hiç iştahım yok.TÜH canım yaaa, kasların baya çalışmış sanırım üç güne ancak geçer. Ama geçer, bu vesileyle çok az yiyip yarın - çıkacaksın kesin
Ah canım yumurta yiyemiyorum. Sağlıkla ilgili değil de yiyemiyorum işte elimde değil.Renna7 canım menün zeytin ekle yeeşillik domates falan 2 kaşık reçel olmamış bi de hafta da 3 gün haslanmış yumurta ye 1 tane. Kaslarını çok yormuşsun o yüzden ağrıyor devam etmen gerek gecmesi için. Yemek yemeni engellememesi gerekiyor aslında 6 lahana ya da yaprak sarması yiyebilirsin öğün olarak aklında bulunsun. Ara öğünlerin çok güzel. Su 25 kilo başına 1 litre içmelisin ona göre ayarla miktarı. goldenheart bugün menümü saatli yazayım ben o zaman. Bide herkes menü paylaşmıyor sanki paylaşılsa daha güzel olur
Yumurta yiyemeyen çok kötü çünkü diyet esnasinda demir eksikliği oluşmasını engelliyor. Demir eksikliği oluşursa kilo veremiyorsun.Ah canım yumurta yiyemiyorum. Sağlıkla ilgili değil de yiyemiyorum işte elimde değil.
Zeytin eklerim canım önerilerin için sağol. Reçel severim ama tatlı diye korktum ya yemekten. Tatlı bişey yediğimde iştahım öyle bi açılıyor kii
Kendimi zorlamamam gerek yemem için.Yumurta yiyemeyen çok kötü çünkü diyet esnasinda demir eksikliği oluşmasını engelliyor. Demir eksikliği oluşursa kilo veremiyorsun.
Aman hastalık edinmeyelim de bende kaçamak yapınca mide bulan tim oluyor.keske esin sana destek olsaydı o zaman belli bir liste olusturabilirdinKendimi zorlamamam gerek yemem için.
Psikolojime işlemiş sanırım bu diyet olayı yemek yediğimde kendimi suç işlemiş gibi hiss ediyorum
Ya ne demezsin canım keşke. Şu gizlilik olayı bi başka canımı sıkıyor. Yani öğrenseler ne var da, sonra benim başım ağrıyor. Önceleri çok oldu. 97kilodan bu kiloma düşene kadar canım çıktı geç oldu ama çok şükür. Bi hayli zamandır ki 75lerdeyim inemiyorum bi türlü direnmişAman hastalık edinmeyelim de bende kaçamak yapınca mide bulan tim oluyor.keske esin sana destek olsaydı o zaman belli bir liste olusturabilirdin
Ya ne demezsin canım keşke. Şu gizlilik olayı bi başka canımı sıkıyor. Yani öğrenseler ne var da, sonra benim başım ağrıyor. Önceleri çok oldu. 97kilodan bu kiloma düşene kadar canım çıktı geç oldu ama çok şükür. Bi hayli zamandır ki 75lerdeyim inemiyorum bi türlü direnmiş
Ne kadar zamanda vermiştin kilonu?Ahh ah bende 102 den 76 ya dusmustum suan 95 gibiyim nasil yedimse
Veririsin insallh
10 kilosunu 2 ayda 10 kilo hamilelikte verdim dogum sonrasi 8 kilo aldim sonra 76. Ya kadar 3-5 ay arasi vermistim gecen sene 15 subattan bu yana da 19 kilo aldimNe kadar zamanda vermiştin kilonu?
Ben 72den 63e 1aya düşmüştüm. Ama çok çabuk geri aldım. Hamilelik esnasında.
Önce vermissin işte. Yine vereceksin inşAllah. Ama almamak şartıyla
Ben bildiğime göre hızlı alınan kilolar uzun zaman kalan kilolara göre daha çabuk verile biliyor. Sen de 1sene içinde almıssın. Şıp diye verirsin ya ne ki. İstedikden sonra hiç bir şey tutamaz bizi10 kilosunu 2 ayda 10 kilo hamilelikte verdim dogum sonrasi 8 kilo aldim sonra 76. Ya kadar 3-5 ay arasi vermistim gecen sene 15 subattan bu yana da 19 kilo aldim
Degilmi :)Ben bildiğime göre hızlı alınan kilolar uzun zaman kalan kilolara göre daha çabuk verile biliyor. Sen de 1sene içinde almıssın. Şıp diye verirsin ya ne ki. İstedikden sonra hiç bir şey tutamaz bizi
Canım öğle yemeği çok geç yiyorsun sanırım okul çıkışına kalıyor yemek öğle arası yapılmıyor mu okulda yiyemezmisin 13 14 arası yada 12 falan sabah da çok erken çünkü uzun açlık suresi metabolizmayı yavaşlatır ve yediğin ilk besin depolanır. Onun dışında menun güzel aksam için yapacak bisey yok oluyor öyle evde yemeyinceSlm kizlar aksam yemeginde annemdeydik ancak boyle oldu.
... MENUM...
SABAH (07.30)
1 yumurta 1 yk et kavurma ile omlet
2 dlm cavdar ekmegi
Yesillik
SAAT (10.30)
Bi avuc k. Uzum
1 sb sut
ÖĞLE (15.30)
1 kizarmis yumurta
1 kkb. Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalik
Ceyrekten az ekmek
AKSAM (18.40)
1 kepce yogurtlu manti
Salata
2 yk mantar sote
SU 2 olur
Canım öğle yemeği çok geç yiyorsun sanırım okul çıkışına kalıyor yemek öğle arası yapılmıyor mu okulda yiyemezmisin 13 14 arası yada 12 falan sabah da çok erken çünkü uzun açlık suresi metabolizmayı yavaşlatır ve yediğin ilk besin depolanır. Onun dışında menun güzel aksam için yapacak bisey yok oluyor öyle evde yemeyince
Çok çok tebrik ediyorum sen de benim gibi az yiyince alanlardansın demek ki.Gunaydin kizlar
Gecen hafta 94,8
Bugun 93,4
Fark - 1,4
Cok sukur.