Sil Baştan Başlamak İsteyenler

İnşallah canım. Dünkü kaçamak benim için dönüm noktası oldu resmen. Bi daha beni kaçamak yazarken görmeyeceksiniz insallah. Kendimi o kadar kotu hissettim ki tüm gece anlatamam. Ve sürekli midem bulandı psikolojik sanırım ne zaman liste dışından bisey yesem bulantı yapıyor... hedefimize ulaşıp koruma döneminin sonunu da göreceğiz inşallah hep beraber. Dün bilim ve teknoloji müzesine götürdük çocukları orda zayıf gösteren ayna vardi. Kendime baktım şahane bi his esim bile zayıflayınca çok güzel olacaksın demek ki dediAdam unutmuş zayıf halimi 10 senedir yarim dünya gibi dolaşınca

aynen tatlım 10 senedir şişmanım... ben de çok istiyorum, neyse ki eşim de çabamı da görüyor ve bana karışmıyor kötü birşey duymadım hiç sağolsun.

Demek ki kaçamaklar artık çıkıyor hayatımızdan. Ufak olsa da bende kendimi kötü hiss ediyorum kaçamak yaptıkta senin de dediğin gibi bulantı yapıyor.
Senin ve kraliçemin kocanız MaşAllah destek oluyor. Benimki bi başka alem dalğa geçer durur sen zayıflayamazsın diyeaynı annesi

Kızlar karın vaakumu diye bi spor keşfettim. Ruslar yapıyor. En çok hamilelikten kalan karına yararı oluyormuş. 1kaç gündür yapıyorum karın kaslarım baya çalıştı.
Vakumu yapmak için karnını başardığın kadar içine çekiyorsun 30saniye saklıyorsun bırakıyorsun 5saniye ara tekrar 30saniye yine aynı. İlk günlerde ağır gelebilir ama her zaman her yerde yapa bileceğimiz bişey. Ev işlerini yaparak da çalıştıra biliyorum karın kaslarımı. Sizinle de paylaşmak istedim. Belki denemek istersiniz diye. Düzenli yapıldığında 5santime kadar incelme ola biliyormuş düşünsene ne kadar doğru bilmem ama deneyeceğim

sağol canım benimmmm..
bi bakiiim

İnşAllah benimki de anlar ama biraz zor. Biraz eski kafa adamı
2hafta düzenli yapılışında 5santim incelme vaad ediyor. 2hafta sonra farka bakarız

Allah yardimcin olsun canım çok zor senin için. Ben de alayim ölçüleri ne kadar yapacağız acaba araştıralım
Canım bir sporcu var ruslar trener diyorlar ya çalıştıran yani spor öğretmeni türkce ne deniyor bilmedim ismi Timur Mazur. O diyorki 2 hafta düzenli yapıldığında 5santime kadr fark ola biliyor. Bu kişiden kişiye farklılık gösterir. En az3 en çok 7 santim incelmek mümkün

Tamam canım bugün başlayalım o zaman bakalım ne olacak ben 3 cm ye de raziyim:)

... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
2 dlm tb.ekmegi
5zeytin

SAAT (11.30)
Bi avuc k. Uzum
1 sb sut

ÖĞLE (14.30)
1 yumurta
1 kkb. Peynir
Az kasar peynir eritmesi (3 catal)
5 zeytin
Domates
Salatalik

AKSAM (18.40)
Firinda balik
Salata
SU 2 olur

Menum boyleydi belki aksam cayina 3-4 findik badem iki ceviz yada hurma alirim

Menün çok güzel su 25 kilo başına 1 litre içilmesi gerekiyormus diyetisyen söylemişti ona gore hesaplayabilirsin

Benim menu
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz yeşilçay yeşillik
Öğle 5 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı sut 1 portakal
Aksam 5 kaşık kereviz 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara 3 kaşık yoğurt 1 portakal
Spor daha yapmadım ama yapacağım 3 mil
Su 2.5 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…