Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar 40kilo nasıl gider de ece beyaz çay diyordu hiç denemedim. ilk fırsatta beyaz çaya başlıycam.
Akşam kardeşimin d.günü var yanıma yeşil çaylarımı alıcam, bu lafımı yabana atmayın, bitki çayı yedirmiyor..
Dünkü sütlü tatlıdan dolayı zaten yiyemem şurada tartı günümüze 2 gün kalmışken..

Selam kızlar amşama toplu halde yazarım menüyü inşallah dün eliptik bisiklet aldık cumaya teslim edecekler bi aksilik olmazsa. Ayyy inşallah daha da iyi olacak benim için çünkü leslie yapmak için çocuk uyuyacak eş evde olmayacak ki yapayım ama eliptik rahat olacak benim için. Eşim çok destek oluyor sağolsun

Müthişşşsin.
Hangi markayı aldın araştırdın mı almadan önce?
Ben de şu 1 aydır ve Ece'yi izledikten sonra içimden çok geçirdim eliptik i, salonda bir yerde durur mu çok mu büyük?

Sana sağlık mutluluk getirsin eliptiğin canım arkadaşım. Çok iyi yapmışsınız.

Slm. Menum biyle acaba hrkes mnusunu yazsa daha iyi olur bence yazmayan cik. Bu ara
... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
2 dlm tb.ekmegi
1kkb.peynir.

SAAT (10.30)
Yarim elma
1 sb sut

ÖĞLE (13.30)
2 yumurta 1 yk ton baligi ile omlet
1 kkb. Peynir
2dlm k. Ekmegi

ARA (16.30)
1 portakal
5i bi yerde bitki cayi

AKSAM (19.00)
1 tabak firinda karnabahar yemegi
3 yk yogurt

SU 2 yi gecer

Teşekkür ederim canım arastırmadım aslında ya g.ttik voit marka varmış yanlarda lastikler var kollar için bide twester hediyesi gelecek.koşu bandından küçük ama normal kondisyondan biraz daha büyük gelsin foto atayım ben sana olur mu

Menüme gelince
Sabah 1 dilim ekmek peynir yeşillik yeşilcay 2 közlenmiş biber 4 zeytin
Öğle 5 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 kaşık yogurt çorbası
Ara 1 cay bardağı süt 3 kayısı
Akşam 3 köfte 1 kase salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran veee EKMEK KADAYIFI HEMDE TAHİN FISTIK VE KAYMAKLI OFFFF DAYANAMADIM ÇOK SEVERİM çoğunu eşim yese de bende baya gömdüm yani
Spor yok tüm gün gezdik fırsat olmadı belki yatmadan 3 mil yaparım
Su 2.5 litre olur

Hem sabah hem öğlen kahvaltı yapıyorsun sanırım imkan varsa salata ekleyebilirsin yağsız onun dışında gayet güzel maşallah diyelim nazar değmesin. bakalım cuma ne olacak sonuçlar. Benim böyle giderse + olacağı kesin

Bazen aksamdan yemek yapamiyorum eve gelincede feci aciktigimdan hazir ve kikay olandan yapabiliyorum.tskle yorum ixcin.

Seninde hafif kacamak diyelim zaten yakarsin spor yapip hem gunduzde yurumussun baya. Yeni spor aletinde gelince oooo tutmayin hatunu :)

Canımsın ben teşekkür ederim canım inşallah gelsin de kim tutsun beni:) haha hafif kaçamak demişsin valla yüzümü güldürdün agırlık da hafif kalori de ağır benim kaçamak. Ay yedikten sonra miğdem bulandı sürekli psikolojim kaçamağı kaldırmıyor sanırım

Ay bide yemek olayını ben akşam için yaptiğim yemekten ayırıyorum öğle için yoksa yetişmiyor öğle öğününe. Akşam için yaptığın yemekten ne kadar yiyorsan ayırabilirsin

Dünkü Menüm.. İŞTE BENİM ŞAHANE GEÇEN BİR GÜNÜM!

sabah 7,30 : ılık suyum ve elma sirkem

sabah 9.00: peynir zeytin bir dilim tahıllı ekmek ve kırmızı çiğ biber

ara: kahve ve 1 kuru kayısı

11.00-11.40 yürüyüş

12.45 bir tabak nohut ve bir tabak salata + biraz yoğurt

13.30 bir türk kahvesi daha

14.30 yeşil çay

16.30 sütlü nescafe ve sabah çok canım çektiği için iki tost ekmeği arasına hazırladığım labne peynirli 3 tatlı kağışı çilek reçelli sandwic.

SONRA YEMEDİM

Yeşil çay + su

Yatarken bir kase yoğurt

Kardeşimin d.gününe gittik pasta yemedim hiç bir şey yemedim yeşil çayımı içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…