- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 36
-
- Konu Sahibi goldenheart
Aynen benimki yaa bi israrcı ki beni yedirmeğe anlamadım gitti. Buna rağmen şişman gelin sevmiyormuşşYok canım kızmadım niye kızayım gaza geldim yazdıklarınla:) sorma canım ya dans kursagimda kaldı ben misafirlikte keklere kisirlara pasta börek ne varsa yok dedim hele bide ekmek kadayıfı vardı ki sorma çok da severim ama tadına bile bakmadim ama kayın valide olunca söz konusu yemedin noldu yesene tabagindaki duruyor bunuda ye diye diye takipte oluyor ya çok seviyor ya da:))) neyse gerisini yazmayayım
Ayyy vallahi ayni zayıfla oğlumun yanina yakış diyorlar bana da yiyerek nasıl olacaksa oAynen benimki yaa bi israrcı ki beni yedirmeğe anlamadım gitti. Buna rağmen şişman gelin sevmiyormuşş
Öyle bahaneler uyduruyorum zaten canım. Ama 1 gün değil 5gün değil her zaman yanımda. Şimdilik idare ediyorum. Bakalım ne olacakOoo yedin ve leslie yaptıysan da süpersin canım.
Asvi ile senin bu kaynana durumları nolcak kızlar?
Muhakkak bu işe bir çözüm bulmak gerek. Ben birşeyi istemiyorsam net olarak söylüyorum, önce eşlerinize söyleyin, sonra da kaynananıza.. mideniz ekşisin, fazla gelsin ayy ne biliim, bişiler uydurun işte :)
Canım ben söylüyorum istemiyorum migren bulanıyor ağrıyor dokunuyor neler neler ama yok en son kolestrol çıktı dedim yine aman bisey olmaz ye dedi yok istemiyorum deyince de eşeğin bacağını ye dedi bana:)) akıllara zarar yaniOoo yedin ve leslie yaptıysan da süpersin canım.
Asvi ile senin bu kaynana durumları nolcak kızlar?
Muhakkak bu işe bir çözüm bulmak gerek. Ben birşeyi istemiyorsam net olarak söylüyorum, önce eşlerinize söyleyin, sonra da kaynananıza.. mideniz ekşisin, fazla gelsin ayy ne biliim, bişiler uydurun işte :)
Menün çok güzel diyetisyen listesi sanirim... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
2 dlm tb.ekmegi
1kkb.peynir.
5zeytin
SAAT (11.30)
Yarim elma
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
2 yumurta 1 yk ton baligi ile omlet
1 kkb. Peynir
2dlm k. Ekmegi
ARA (16.30)
1 elma
Sade nescafe
AKSAM (19.20)
Yarim tabak firinda tavuk
2 sb ayran
Salata
SU 2
Kimse menu yazmiyor mu acaba
Yok canim kendim kafama gore yaptim tsk ederimMenün çok güzel diyetisyen listesi sanirim
Ben cok begendim menunu bravoMenüm
Sabah 1yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin yeşillik yeşilçay 1 ceviz 1 dilim peynir
Öğle 2 köfte 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1cay b sut 3 hurma
Aksam balık 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara yoğurt var ama yemem sanırım malum balık 1 kivi yerim sadece
Su içemedim bugün için almadı
Spor da yok
Ay ne saldım ben kendimi 2 gündür ya
Tesekkur ederim canım spor yapmak gelmedi içimden bi halsizlik var üstümde tüm gün yattım desem yeridir doğal olarak su da içemedimBen cok begendim menunu bravo
Bu halsizlik neyse birakmiyir ki pesimiziTesekkur ederim canım spor yapmak gelmedi içimden bi halsizlik var üstümde tüm gün yattım desem yeridir doğal olarak su da içemedim
Aynen ya bi bıraksa neler yapıcaz da :)Bu halsizlik neyse birakmiyir ki pesimizi
Canım ben söylüyorum istemiyorum migren bulanıyor ağrıyor dokunuyor neler neler ama yok en son kolestrol çıktı dedim yine aman bisey olmaz ye dedi yok istemiyorum deyince de eşeğin bacağını ye dedi bana:)) akıllara zarar yani
Kızlar spor yapmadan yatamadım kalktım 3 mil leslie mi yaptım oh rahatım. Sizden çok güç alıyorum yanlız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Hakkınızı helal edin