Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart bizim grup minik minik ilerleyeceğiz inşallah tebrikler

Fatmacım bence de yeter ki en başta da konuştuğumuz gibi hiç bırakmayalım birbirimizi!
Senin, benim, Renna7 'nin en 65 olması şart Nisana kadar olmalıyız. Sen zaten 70'lerden kurtulmak üzeresin çok şükür.
EMELinEMELi seninde kuzucuğum 70'li rakamlara ineceğine inanıyorum. Herşeyi yoluna koyacaksın ben de 84 kilodan 74'lere yeşil çay su ile geldim çok şükür.

Eline sağlık Can'ım ben 18 den sonra bir lokma bile yemiyorum ama kaçamaklarım da oluyor bazı günler günde 3 lt su içiyorum ve mutlaka Leslie yapıyorum ekmek yemiyorum sebze meyve yumurtayla geçiştiriyorum
En önemlisi moral bozmamak zayıflayacağız hep beraber ama biraz sabırlı olmamız gerekiyor

Hiiç bozma o güzel moralini.. pes etmeyeceğiz!
Elbet vücudumuz "tamam" diyecek "depolamam gereksiz" diyecek, sağlık beslenerek bol su içerek kilo vereceğiz!

Üzülme Can'ım ya moralini yüksek tut rabbim emeğini karşılıksız bırakmaz tam gaz devam

Desteginiz icin sonsuz tsk ederim. Cok sagolun.

Hepimiz hedef kilomuzu paylaştığımız günleride göreceğiz inşallah ben inanıyorum kizlar. Şahsen ben sizden çok destek alıyorum. Allah'ın izniyle başaracağız. goldenheart sen boyle yazınca toplu halde daha da moral oldu bana 1.5 kilo super benim gibi zor veren biri için

Aynen.. Fatmacım iyi ki buradasınız.. insan çok güçlü oluyor arkadaşlarıyla. 1,5 kilo bence de muhteşem!

Günaydın kızlar kilo bildirim im 73.8 çok kötü bi çekim olmuş bildirimde hoş değil zaten ama demek ki bu hafta az çok başlamasam daha da kilo alacakmisimEki Görüntüle 1955193

Yine "aynen" diyorum ya başlamasaydık nice olurdu halimiz? ben de seni merak ediyordum Melekciğim bildirim için teşekkürler.

Yeni Umutlar'ın tiyosu muhteşem.. yaşam şekline dönüştürmek gerek.
"18 den sonra bir lokma bile yemiyorum ama kaçamaklarım da oluyor bazı günler günde 3 lt su içiyorum ve mutlaka Leslie yapıyorum ekmek yemiyorum sebze meyve yumurtayla geçiştiriyorum"

Gunaydin kizlar. Benim moralim cok bozuk bu menulere ragmen artiyim

Gecen hafta 93.8
Bugun 94,8
Fark +1

Valla sozun bittigi yerdeyim
Moralini bozma derim canım. Bende de çok oldu. Pes ediyordum. Sakın bırakma. Vücuduna sözünü geçireceksin az kaldı en azından başladık ve - lerin var.
Kendine inanmazsan başaramazsın. Ben bi zamanlar 97lerdeydim. İsteğine ulaşmadan bırakmak yok

Bu günüm de süper geçiyor kızlar, sabah 9.00 da son derece sağlıklı yeşillik dolu kahvaltı.
11.00 de şekersiz türk kahvesi

12,30 da bolca salata, türlü (sadece fasülye, patlıcan, kabak'larını yedim) bir kase yoğurt.

şimdi 14.30 diyelim yine türk kahvesi + sade soda içiyorum.

15.00 de yarım saat yürüyeceğim bir aksilik olmazsa.

Akşam 16.00 da acıkıyor gibi oluyorum, elma getirdim elma+ceviz yerim. Bir de, artık bisküviymiş, çikolataymış ıvır zıvır asla yemiyorum!

Bugün yemediklerim:

Öğlen türlüdeki patatesleri yemedim, öğle yemeğinde çıkan fırın makarnadan bir çatal alıp bıraktım yani neredeyse tamamını yemedim.

Saat üçe doğru arkadaşım yağlı gevrek ikram etti "gerek yok, yemeyeceğim" dedim ve yemedim
Onunla beraberken efendice yeşil çayımı içtim...
Aç mıyım? kesinlikle aç değilim.. vay be eskiden şu saatlerde acımdan ölür, bi bisküvi felan olsaydı en az yarım paket çayla yerdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…