Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ah canım dediğin gibi olsa keske bi yolunu bulmaya çalışacağım bakalım. Tuhaf insanlar biraz ondan normal insanla yaşayacağın diyaloğu bunlarla yaşaamıyorsun gece yazarım durumları artik
Koca tarafı normal olup da, pek şekerler nasıl severim diyeni alnından öpeceğim.

Neyse onu bunu bırakın şimdi, ben geçen hafta 74.2 miydim neydim. şimdi kaç kg oldum acaba.. Hedef belirleyelim o hedefe gelince istediğimiz bir şey satın alalım, kıyafet veya küçük bir küpe gibi.. ne dersiniz?
Aldıklarımızı da "hedef hediyem" diye fotolayalım...

Ben anladım şimdi yani gelin geldi yemegimizj yemedi pastamizi yemedi muhabbet i olacaksa heleki esinle gerileceksen ye tabi şahsen ben çok iradesi değilim zaten zorlanıyorum birileride onume koyup ye ye dedikce dayanamıyorum
Aynen canım tam isabet gecen gün gittim pasta varmış yine koydu önümüze o mutfaktayken oglana yedirdim kurtardım paçayı:) bu kez de bişeyler düşüneceğiz artık

Ben hedef 70 diyorum.. 70 olunca ne alsam ki :) kolye çok istiyorum, kolye alayım
Ay sen şimdi söyleyince cazip geldi. Hedef kaç olsa ki 68 olsun benimde. İstediğim bişey de yok ki anacım ne alsam ki aslında almama da gerek yok evde hiç giymediğim hediye gelen 1 pantolon 3 tşört var bakıp bakıp hırs yapıyorum

Olsun.. inş. 68 de sen de onu giy..
Ben de 68 e çekiyorum hedefimi.. iyi ki varsın canım! 70 çok da iyi değil ki zaten bir zamanlar 70'e çok diyordum ben de.
68 güzel oldu!

8.50 - Sabah kahvaltım..

10.30 Türk Kahvesi

11.00-11.20 20 dakika yürüyüş

11.30 - 1 elma 1 ceviz

12.45 - Bolca salata ve yeşil mercimek çorbasının susuz hali

Akşam davetliyim yine ama çok yakın bir arkadaşıma gideceğim. Yemeyeceğimi baştan söyledim.

Selam kızlar.
Menuleriniz çok güzel. Afiyet olsun hepinize. Ama ben öyle menü yapamıyorum kendime evde ne pişiriyorumsa ondan yiyorum az ama.
Az yedikce doymuyorum midem küçülünceye kadar sabr edeceğim ama çok zor
başaracağım !
Yemekten önce su içiyirum çabuk doyayım diye.
Akşamları çay sofrası artık öncelerdeki kadar zor geçmiyor. Bi bahaneyle içmiyorum çünki içersem dayanamayıp yanında bişeyler alacağımı biliyorum. En iyisi içmemek.
Kayınvalidemlere börek tatlı pasta falan olunca ben artık dayanamadım yedim diyorum

Hoşuma giden bir tiyo yazısı:

1. Porsiyon kontrolü. (Alınan kalori, harcanan kaloriden daha az olmalıdır.) Bir çok insan için, en iyi çözüm alınan kalorileri kısıtlamaktır. İstediğiniz şeyi yiyebilirsiniz. Bir gün çok dengeli yersiniz, bir gün kendinizi kaybedip yersiniz. Hayat inişler ve çıkışlarla dolu. Dolayısıyla, bazı şeyleri tamamen hayatınızdan çıkaran diyetler iyi değildir.
2. Düşük karbonhidrat, yüksek protein, düşük yağ, vb. diyetlere kulak asmayın. Elbette ki bu şekilde beslenenler de kilo veriyorlar, ama normal yemeklerden az yiyerek de kilo verebileceğinizi unutmayın.
3. Spor manyağı olmayın. Kilo vermek için saatlerinizi spor salonunda geçirmenize gerek yok. Haftada 5 gün, minimum 30 dakika egzersizi hedefleyin.
4. İçebildiğiniz kadar çok su için.
5. Ağırlık kaldırın ve kardiyo yapın. Yürüme bandı üzerinde 1 saat yürümenin en iyi kilo verme şekli olduğunu düşünmeyin. Çünkü değil. Yağ kaybetmek için en iyi yol şüphesiz, ama tartıda kilo kaybetseniz bile aynada o şekilde gözükmeyecektir. Oysa kaslar, sizi daha sıkı ve daha güçlü gösterir.

Hepsi bu kadar!”

Renna7 canım arkadaşım yanında paket de olsa yeşil çay bulundur, yeşil çayla pasta börek iyi gitmez dolayısıyla yemezsin ve yeşil çay sana sürekli hedefini hatırlatır
Aynen doğru söyledin canım. Yeşil çay iyi fikir.
Hem ben evde gizli diyet yapıyorum. Hiss etmemeleri gerek. bi düşünsene kalabalıkta yalnızlıkkk

Aynen doğru söyledin canım. Yeşil çay iyi fikir.
Hem ben evde gizli diyet yapıyorum. Hiss etmemeleri gerek. bi düşünsene kalabalıkta yalnızlıkkk
Canım bende ayrı yemek yapmıyorum ne pişerse sebze ve baklagilse 5 yemek kaşıgı etse 3 yemek kaşığı köfte ise 3 tane yanında 1 dilim ekmek ve salatayla yiyorum yemeğin suyundan yeme yağı suyunda kalıyor dogal olarak yağı azaltıyorsun. Ben pilav patates ve hamur işi hiç yemiyorum l,steme koymadı diyetisyen sende belli ölcülerde yersin hem göze batmaz

Gelelim berbat menüme
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz
Öğle 5 yk lahana yemeği 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı süt 2 kuru kayısı
Akşam 1 tane saç böreği diyolar fotosunu atacağım ondan yedim 3 zeytin 1 bardak ayran
Ara 3 çatal yaş pasta
Eve gelince yeşilçay içtim 1 hurmayla beraber
Spor yapamadım su da 1.5 lt anca oldu. Bu da yediğim börek

Gunaydin kizlar. Benim moralim cok bozuk bu menulere ragmen artiyim

Gecen hafta 93.8
Bugun 94,8
Fark +1

Valla sozun bittigi yerdeyim
Canım bozma moralini daha önce diyetisyenle uyguladı gün listeyi dene bu hafta bakalım ne olacak. Sen de benim gibisin sanırım az yedikçe kilo alıyor olabilirsin ama senin +kilo da olmayabilir haftada 1 kilo almak zor yani

Canım bozma moralini daha önce diyetisyenle uyguladı gün listeyi dene bu hafta bakalım ne olacak. Sen de benim gibisin sanırım az yedikçe kilo alıyor olabilirsin ama senin +kilo da olmayabilir haftada 1 kilo almak zor yani

Aslinda benim metom Canavar gibiydi ki sanirim artik kafayi yedi

Bu hafta uygulayim listemi olmadi haftaya dyt giderim konustum zaten dytsyenimle. Bakalim ama hakaten cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…