- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
Günaydın kızlar herzaman ki gibi soğuk bir istanbul sabahi benim bugün is çok kızı arkadasa bırakıp kuaför e gidecem sonra market sonra eve gel börek yemek bişeyler daha hazirlarim perde ler yikanacak çamaşır lar yikanacak eve süpürge tutulacakay bu ne ya daha yataktayim tekrar yatasm geldi
Koca tarafı normal olup da, pek şekerler nasıl severim diyeni alnından öpeceğim.Ah canım dediğin gibi olsa keske bi yolunu bulmaya çalışacağım bakalım. Tuhaf insanlar biraz ondan normal insanla yaşayacağın diyaloğu bunlarla yaşaamıyorsun gece yazarım durumları artik
Aynen canım tam isabet gecen gün gittim pasta varmış yine koydu önümüze o mutfaktayken oglana yedirdim kurtardım paçayı:) bu kez de bişeyler düşüneceğiz artıkBen anladım şimdi yani gelin geldi yemegimizj yemedi pastamizi yemedi muhabbet i olacaksa heleki esinle gerileceksen ye tabi şahsen ben çok iradesi değilim zaten zorlanıyorum birileride onume koyup ye ye dedikce dayanamıyorum
Ay sen şimdi söyleyince cazip geldi. Hedef kaç olsa ki 68 olsun benimde. İstediğim bişey de yok ki anacım ne alsam ki aslında almama da gerek yok evde hiç giymediğim hediye gelen 1 pantolon 3 tşört var bakıp bakıp hırs yapıyorumBen hedef 70 diyorum.. 70 olunca ne alsam ki :) kolye çok istiyorum, kolye alayım
Ay sen şimdi söyleyince cazip geldi. Hedef kaç olsa ki 68 olsun benimde. İstediğim bişey de yok ki anacım ne alsam ki aslında almama da gerek yok evde hiç giymediğim hediye gelen 1 pantolon 3 tşört var bakıp bakıp hırs yapıyorum
Olsun.. inş. 68 de sen de onu giy..
Ben de 68 e çekiyorum hedefimi.. iyi ki varsın canım! 70 çok da iyi değil ki zaten bir zamanlar 70'e çok diyordum ben de.
68 güzel oldu!
Benimde ilk hedefim 70 yazın giydigim tuniklere sigamiyorum suan yani bi dar garip oluyor Önce güzelce onlara signal olsun ve kendime 70 olunca 1 pantolon alayım sonraki hedefler tabi değişecek 68 sonra 65
Aynen doğru söyledin canım. Yeşil çay iyi fikir.Renna7 canım arkadaşım yanında paket de olsa yeşil çay bulundur, yeşil çayla pasta börek iyi gitmez dolayısıyla yemezsin ve yeşil çay sana sürekli hedefini hatırlatır
Canım bende ayrı yemek yapmıyorum ne pişerse sebze ve baklagilse 5 yemek kaşıgı etse 3 yemek kaşığı köfte ise 3 tane yanında 1 dilim ekmek ve salatayla yiyorum yemeğin suyundan yeme yağı suyunda kalıyor dogal olarak yağı azaltıyorsun. Ben pilav patates ve hamur işi hiç yemiyorum l,steme koymadı diyetisyen sende belli ölcülerde yersin hem göze batmazAynen doğru söyledin canım. Yeşil çay iyi fikir.
Hem ben evde gizli diyet yapıyorum. Hiss etmemeleri gerek. bi düşünsene kalabalıkta yalnızlıkkk
Canım benim derdim irade degilki bana bıraksalar yüzüne bakmam pasta böreğin ama kriz çıkıyor ortamda dünya laf söyleniyor. Hem kilolu sun diye laf duyuyorum hem yeniyorum diye ah ah
Canım bozma moralini daha önce diyetisyenle uyguladı gün listeyi dene bu hafta bakalım ne olacak. Sen de benim gibisin sanırım az yedikçe kilo alıyor olabilirsin ama senin +kilo da olmayabilir haftada 1 kilo almak zor yaniGunaydin kizlar. Benim moralim cok bozuk bu menulere ragmen artiyim
Gecen hafta 93.8
Bugun 94,8
Fark +1
Valla sozun bittigi yerdeyim
Canım bozma moralini daha önce diyetisyenle uyguladı gün listeyi dene bu hafta bakalım ne olacak. Sen de benim gibisin sanırım az yedikçe kilo alıyor olabilirsin ama senin +kilo da olmayabilir haftada 1 kilo almak zor yani