- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
Aynen listeyi eksiksiz uygula bakalım o zaman ne olacak olmadı tekrar başlarsın diyetisyenle. Bende gitmeden her yolu denedim ama olmadı gitmek zorunda kaldımAslinda benim metom Canavar gibiydi ki sanirim artik kafayi yedi
Bu hafta uygulayim listemi olmadi haftaya dyt giderim konustum zaten dytsyenimle. Bakalim ama hakaten cok uzuldum
- olmana sevindim tebrik ederimAynen listeyi eksiksiz uygula bakalım o zaman ne olacak olmadı tekrar başlarsın diyetisyenle. Bende gitmeden her yolu denedim ama olmadı gitmek zorunda kaldım
Gunaydin kizlar. Benim moralim cok bozuk bu menulere ragmen artiyim
Gecen hafta 93.8
Bugun 94,8
Fark +1
Valla sozun bittigi yerdeyim
Selam diyet arkadaşlarım.
Bu haftada benden -500gitdi.
Hedefime ulaşamadım ama yinede olsun. Gitti ya
Kilo düzenim böyle 3 haftadır 75.9-->75.4-->75.7-->75.2
Şu 75lerden kurtulamadım gitti
Üzülme Can'ım ya moralini yüksek tut rabbim emeğini karşılıksız bırakmaz tam gaz devamGunaydin kizlar. Benim moralim cok bozuk bu menulere ragmen artiyim
Gecen hafta 93.8
Bugun 94,8
Fark +1
Valla sozun bittigi yerdeyim
Bravo Can'ım gizli gizli yapmana rağmen iyi gidiyorsunSelam diyet arkadaşlarım.
Bu haftada benden -500gitdi.
Hedefime ulaşamadım ama yinede olsun. Gitti ya
Kilo düzenim böyle 3 haftadır 75.9-->75.4-->75.7-->75.2
Şu 75lerden kurtulamadım gitti
Oh mis vücudun kurtuldu 600 gr tebrik ediyorum seniEki Görüntüle 1955151
Bu da benim sonucum 600 gr daha gitti çok şükür
Gayet iyi kurtarmışsın dun ben hic spor yapamadim ara da olacak böyle günlerEvet Canlaaaar!
Ben dün akşam misafirliğe gittim..
3 köfte, bir çatal peynir - 5 zeytin, iki serçe parmak küçüklüğünde kızarmış patates (yememiş olmiim dedim) tek bir lokma ekmek (yememiş olmamak maksat, tatmak sadece) kocaman 1,5 bardak ayran!
Sonra çay içtim, sonra form çay içtim, sonra türk kahvesive su..
İnanın ki yemedim! Çayla beraber bir avuç (dolusu değil ama 10 adet felan) dut kurusu yedim.
Eve geldim kendi mutfağımı topladım çocukları yatırdım leslie 3 mil açtım ama ne yazık ki 20 dk dayanabildim çook yorgundum 12 de yattım.
Maşallah 6 lı rakamlara ne kaldı ki şurda
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Tesekkur ederim canımOh mis vücudun kurtuldu 600 gr tebrik ediyorum seni
inşallah Can'ım bunu canı gönülden istiyorumTatlım yaaa.. en zayıfımızsınNe güzel.. Biz de tez 61'leri deneyimleriz inşallah :)