-
- Konu Sahibi goldenheart
Hergünk gibi şahane senin tartı gününü merak ediyorumSlm kızlar menümü yazayım vakitlice
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir yeşillik yeşilçay 4 zeytin 1 ceviz
Öğle 5 kaşık kabak 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı süt yarim portakal
Aksam 3 kaşık sebzeli karides 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 sade soda
Ara 3 kaşık yoğurt 1 meyve
Spor 3 mil leslie 20 dk kondisyon
Su 2.5 litre
Aynen getrcem inşallah Ara öğün lu birde liste hazirlicamAynen bi liste yapmak gerekiyor en azından miktar açısından yoksa yiyoruz da yiyoruz. Peynir varsa kutu meyve kurutulmuş sebze bulursan getir bence. mersinleyim ben annem yapıyor yazın getiriyorum. İnan bana şuan o kadar çok isime yatıyor ki anlatamam sebze ve meyveler özellikle .
Ah ah kaçamak oldu benim ya yemeğin üstündeki kaşarı yedim normalde yemeyecektim ama dayanamadımHergünk gibi şahane senin tartı gününü merak ediyorum
Benimkilerin yanında deve de kulak kalır yarinda börek falan yapıcam hastamiz var ona gönderiyorum hastaneye yapınca insan illa tatmak istiyorAh ah kaçamak oldu benim ya yemeğin üstündeki kaşarı yedim normalde yemeyecektim ama dayanamadım
Valla evde pişince insan nefsine yeniliyor bazen kaç gündür mantılar kurabiyeler evde esim cocuklar yiyor ama ben dayanmıştım. Bugün kaçtı ipin ucuBenimkilerin yanında deve de kulak kalır yarinda börek falan yapıcam hastamiz var ona gönderiyorum hastaneye yapınca insan illa tatmak istiyor
Sen çok az yiyorsun canım ya bende az yedigimde kilo veremiyorum aksine alıyorum diyetisyenle yediklerimi saydım yetmez ki dedi. Seninde öyle olmasın sakin yoksa bu kadar az yemekle + olman normal değilKizlar ben sabah tartildim artiyim yine ve cok sinirlerim bozuldu. Eve cok olmadi gekeli ablama yrdvettim temizlige menumu yazip dinleneyim
... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
1 dlm tb.ekmegi
SAAT (10.30)
3 yk yogurtlu makarna
ÖĞLE (14.30)
1 yk mantar sote
1 kkb. Peynir
1 dlm hindi fume
ARA (16.30)
1sb sutlu t. Kahvesi
(sekersiz)
AKSAM (19.30)
1kase tarhana corbasi
SU 2 olur
En azından ölçülü yemişsin canım. SPOR yapabildin mi ki? Ben yoğun bir kötü beslenme göremedim.. yediklerin yakılır cinsten..Selam kızlar menum pek ıyim değil ama yazayım
Kahvaltı
Çeyrek lavas 1 haş. Yumurta
1 kk koy peynir
2 çay kasık bal
1 dilim muhallebili kadayıf
1 küçük tuzlu kurabiye
Yarım şekerli kurabiye
Aksam
1 kase mercimek çorba
1 bardak ayran
Yarım poğaça
2 lt su
Olabilir aklima gelmiyor degil cumayi bekleyim eksi olmazsa biraz eski listelerime bakayim en olmadi dyt gidicemSen çok az yiyordum canım ya bende az yedigimde kilo veremiyorum aksine alıyorum diyetisyenle yediklerimi saydım yetmez ki dedi. Seninde öyle olmasın sakin yoksa bu kadar az yemekle + olman normal değil
Bu mu kaçamak tatlişim?... ben tebrik ediyorum yine de.. gayet de güzel.Ah ah kaçamak oldu benim ya yemeğin üstündeki kaşarı yedim normalde yemeyecektim ama dayanamadım
Ya benim ödüm kopuyor valla 1 lokma fazla yiyince kilo almış gibi hissediyorum. Ay şuan nasıl tombul hissediyorum anlatamamBu mu kaçamak tatlişim?... ben tebrik ediyorum yine de.. gayet de güzel.
Bana spor yasak canim ya miniskus yirtilmasi var iki dizimde birunde asiri duzeyde omuriliktede yamulma var s sekilli. Yani sport yasak. Yuruyus bile sikinti.Emelciğim spor ekleyip biraz sabret.. ben de o kadar azalttım ki kötü beslenmeyi.. alışacağız! İnş takip edip nerde eksiğimi var göreceğiz birbirimizin desteği ile.
Tebrikler. Zor bi sinavi atlatmissin.Benim menüm:
Sabah süzme peynir üstüne çörek otu serptim, 7-8 zeytin ve bir dilim ekmek.
Ara. Şekersiz kahve
Öğlen: rosto köfte (patates püre vardı yanında üç ymk kşğ. yedim) ve bolca salata
Ara. Soda
16.30 sütlü nescafe
Eşim akşam yemeğe çıkardı...
Akşam19.00 da bir yudumcuk ama sadece bir yudumcuk kola.. ekmeksiz döner ve bolll boll salata.. iki dilim ekmek. Ortaya sıcak ekmek geldi bir parça yedim ancak iki dilim ekmektir.
şimdi yeşil çay ve suuuuuu
Evet bitanem yaa yazmıştın.. affet.. unuttum. O zaman tamamen sağlıklı beslenerek kilo kaybetçeksin. Sağlık olsun.Bana spor yasak canim ya miniskus yirtilmasi var iki dizimde birunde asiri duzeyde omuriliktede yamulma var s sekilli. Yani sport yasak. Yuruyus bile sikinti.
Afiyet olsun canim. Bisey olmaz yarın telafi edersin inşallah bugün grubun kaçamak günü oldu galibaBenim menüm:
Sabah süzme peynir üstüne çörek otu serptim, 7-8 zeytin ve bir dilim ekmek.
Ara. Şekersiz kahve
Öğlen: rosto köfte (patates püre vardı yanında üç ymk kşğ. yedim) ve bolca salata
Ara. Soda
16.30 sütlü nescafe
Eşim akşam yemeğe çıkardı...
Akşam19.00 da bir yudumcuk ama sadece bir yudumcuk kola.. ekmeksiz döner ve bolll boll salata.. iki dilim ekmek. Ortaya sıcak ekmek geldi bir parça yedim ancak iki dilim ekmektir.
şimdi yeşil çay ve suuuuuu
Estagfrllh ne demek. Iyi sporlar.Evet bitanem yaa yazmıştın.. affet.. unuttum. O zaman tamamen sağlıklı beslenerek kilo kaybetçeksin. Sağlık olsun.