Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hergünk gibi şahane senin tartı gününü merak ediyorum

Aynen getrcem inşallah Ara öğün lu birde liste hazirlicam

21.30 daki ara öğünü sadece kahve içerek kapatacagim. Yarında ekstra spor yaparım inşallah dengelenir. Ben çok yavaş veriyorum kiloyu malesef -500 olduysa acayip mutlu olurum hayırlısı bakalım

Kizlar ben sabah tartildim artiyim yine ve cok sinirlerim bozuldu. Eve cok olmadi gekeli ablama yrdvettim temizlige menumu yazip dinleneyim

... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
1 dlm tb.ekmegi

SAAT (10.30)
3 yk yogurtlu makarna

ÖĞLE (14.30)
1 yk mantar sote
1 kkb. Peynir
1 dlm hindi fume

ARA (16.30)
1sb sutlu t. Kahvesi
(sekersiz)

AKSAM (19.30)
1kase tarhana corbasi

SU 2 olur

Benimkilerin yanında deve de kulak kalır yarinda börek falan yapıcam hastamiz var ona gönderiyorum hastaneye yapınca insan illa tatmak istiyor
Valla evde pişince insan nefsine yeniliyor bazen kaç gündür mantılar kurabiyeler evde esim cocuklar yiyor ama ben dayanmıştım. Bugün kaçtı ipin ucu

Sen çok az yiyorsun canım ya bende az yedigimde kilo veremiyorum aksine alıyorum diyetisyenle yediklerimi saydım yetmez ki dedi. Seninde öyle olmasın sakin yoksa bu kadar az yemekle + olman normal değil

En azından ölçülü yemişsin canım. SPOR yapabildin mi ki? Ben yoğun bir kötü beslenme göremedim.. yediklerin yakılır cinsten..

Sen çok az yiyordum canım ya bende az yedigimde kilo veremiyorum aksine alıyorum diyetisyenle yediklerimi saydım yetmez ki dedi. Seninde öyle olmasın sakin yoksa bu kadar az yemekle + olman normal değil
Olabilir aklima gelmiyor degil cumayi bekleyim eksi olmazsa biraz eski listelerime bakayim en olmadi dyt gidicem

Benim menüm:
Sabah süzme peynir üstüne çörek otu serptim, 7-8 zeytin ve bir dilim ekmek.

Ara. Şekersiz kahve

Öğlen: rosto köfte (patates püre vardı yanında üç ymk kşğ. yedim) ve bolca salata

Ara. Soda

16.30 sütlü nescafe

Eşim akşam yemeğe çıkardı...
Akşam19.00 da bir yudumcuk ama sadece bir yudumcuk kola.. ekmeksiz döner ve bolll boll salata.. iki dilim ekmek. Ortaya sıcak ekmek geldi bir parça yedim ancak iki dilim ekmektir.

şimdi yeşil çay ve suuuuuu

Emelciğim spor ekleyip biraz sabret.. ben de o kadar azalttım ki kötü beslenmeyi.. alışacağız! İnş takip edip nerde eksiğimi var göreceğiz birbirimizin desteği ile.
Bana spor yasak canim ya miniskus yirtilmasi var iki dizimde birunde asiri duzeyde omuriliktede yamulma var s sekilli. Yani sport yasak. Yuruyus bile sikinti.

Tebrikler. Zor bi sinavi atlatmissin.

Afiyet olsun canim. Bisey olmaz yarın telafi edersin inşallah bugün grubun kaçamak günü oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…