Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Benim menüm:
Sabah süzme peynir üstüne çörek otu serptim, 7-8 zeytin ve bir dilim ekmek.

Ara. Şekersiz kahve

Öğlen: rosto köfte (patates püre vardı yanında üç ymk kşğ. yedim) ve bolca salata

Ara. Soda

16.30 sütlü nescafe

Eşim akşam yemeğe çıkardı...
Akşam19.00 da bir yudumcuk ama sadece bir yudumcuk kola.. ekmeksiz döner ve bolll boll salata.. iki dilim ekmek. Ortaya sıcak ekmek geldi bir parça yedim ancak iki dilim ekmektir.

şimdi yeşil çay ve suuuuuu
Öğlen ekmek yerine patates olabilir aksamda hiç elestiremicem çünkü yemeğe gitmissin ona rağmen iyi idare edilmiş

En azından ölçülü yemişsin canım. SPOR yapabildin mi ki? Ben yoğun bir kötü beslenme göremedim.. yediklerin yakılır cinsten..
Ya zaten en büyük sknti o spor yok videolarim silinmiş ti eşimde ful çalışıyor bu ara akşam 8 de geliyor kızımla çıkamıyorum ama kaç gündür evle uğraşıyorum mutfak dolabı elbise dolapları hersey elden geçti bugunde camları sildim 2 3 güne bir evi siliyorum tabi spor sayılmaz bunlarda bugunde birazcık yürüdük arkadasa gittim dönüşte spora da başlarım bende sporsuz kilo vereneyenlerdenim

Ya zaten en büyük sknti o spor yok videolarim silinmiş ti eşimde ful çalışıyor bu ara akşam 8 de geliyor kızımla çıkamıyorum ama kaç gündür evle uğraşıyorum mutfak dolabı elbise dolapları hersey elden geçti bugunde camları sildim 2 3 güne bir evi siliyorum tabi spor sayılmaz bunlarda bugunde birazcık yürüdük arkadasa gittim dönüşte spora da başlarım bende sporsuz kilo vereneyenlerdenim
Ev işleri de spor bence çünkü efor harcıyorsun gayet güzel bence

Olabilir aklima gelmiyor degil cumayi bekleyim eksi olmazsa biraz eski listelerime bakayim en olmadi dyt gidicem
Neye göre artidasin diyete yeni mi başladın ilk önce çok çok az yiyip hızlıca verip sonra normal menüleri mi dondun o verdiğin tekrar aldın yada sen daha önce çok kilo vermissin en iyi sen tanırsin bunyeni belki daha aralar yapman gerekiyordu

Kızlar oturma odasındaki halıyı köşeye topladım spor ayakkabılarımı giydim tv yi internete bağladım 3 mil 48dk leslie ile yürüdüm.. tabii benim koca toto biraz zor kalkıyo:KK14:
Neyse leslie nin son 7. dakikasında 50 ip atladım. Ben daha önce niye bu yaptıklarımı yapmadım ki...
İyi geceler.. yarın da aynen full dikkat püR dikkat devam etçez. İyi ki varsınız... :KK15:

Kızlar oturma odasındaki halıyı köşeye topladım spor ayakkabılarımı giydim tv yi internete bağladım 3 mil 48dk leslie ile yürüdüm.. tabii benim koca toto biraz zor kalkıyo:KK14:
Neyse leslie nin son 7. dakikasında 50 ip atladım. Ben daha önce niye bu yaptıklarımı yapmadım ki...
İyi geceler.. yarın da aynen full dikkat püR dikkat devam etçez. İyi ki varsınız... :KK15:
Valla süpersin ben halı falan kaldırmıyorum temiz bi ayakkabım var onu giyip yapıyorum hep halıyı kaldırırsam alt kattakiler eve fil girdi zanneder:KK70::KK70:

Valla süpersin ben halı falan kaldırmıyorum temiz bi ayakkabım var onu giyip yapıyorum hep halıyı kaldırırsam alt kattakiler eve fil girdi zanneder:KK70::KK70:
Ayakkabım kirliydi cankuş.. güzel tespit. Ben giriş katta oturuyorum.. ve şu an ilk kez diil de ilki çocuklar itişe tepişe rahat büyüdü ilki oydu ikinci kez mutluluk duydum şimdi:KK48: giriş katta oturduğum için.

Spor sonrası viledaladım hem ortayı hem tüm odayı... böyle gider bu durum..

Ayakkabım kirliydi cankuş.. güzel tespit. Ben giriş katta oturuyorum.. ve şu an ilk kez diil de ilki çocuklar itişe tepişe rahat büyüdü ilki oydu ikinci kez mutluluk duydum şimdi:KK48: giriş katta oturduğum için.

1 taşla 2 kuş ha gayret:KK73::KK73:

Günaydın kızlar yarın tartı günü ve ben bugün mecbur kaçamak yapacağım kayınvalideme gideceğiz ya börek var ya pizza sonra da pasta var k.pederin doğum günü bütün bi haftam çöpe gidecek:sinirli::sinirli::mad::mad:

Günaydın kızlar yarın tartı günü ve ben bugün mecbur kaçamak yapacağım kayınvalideme gideceğiz ya börek var ya pizza sonra da pasta var k.pederin doğum günü bütün bi haftam çöpe gidecek:sinirli::sinirli::mad::mad:

yoo.. hayır! öyle olmak zorunda değil, öncelikle pastalar -Ankara'da- eskisi gibi değil, keki kreması lezzeti hep aynı çok sıradan, sağolsunlar böyle yaparak benim gibi 15-20 sene önce tam bir pasta canavarı olan ben'i dahi soğuttular pastadan.
Ben ki kendi evim olduğunda dolabımdan asla eksik etmeyeceğim tek şey "pasta" olacak derdim, nereden bileyim evlenip de kendi evim olunca şişip de kilo yüzünden pasta yiyemeyeceğimi (ömrümün 10-15 yaş arasında 35-40 kilo, 15-22 yaşa kadar 43-45 kilo, 23-27 arasında 55-57 kilo, 28-39 yaş arası ise malumunuz 70-84 kilo arasında cebelleşerek geçirdim yani eskiden ben böyle değildim)

Amma uzattım da Fatmacım ve canlarım "yarın sabah yiyeceğim" demek çok sihirli oluyor, paket yaptırt hayatım, midem ekşiyor de, midem bulanıyor de, beyaz yalandan nane-limon kaynat hatta.. yeter ki iste! pastanı da madem çok yakının saklama kabına koyuversin. "aa yemezsem çatlarım hakkımı ayırın" dersin.

Günaydın kızlar herzaman ki gibi soğuk bir istanbul sabahi benim bugün is çok kızı arkadasa bırakıp kuaför e gidecem sonra market sonra eve gel börek yemek bişeyler daha hazirlarim perde ler yikanacak çamaşır lar yikanacak eve süpürge tutulacak :ruh:ay bu ne ya daha yataktayim tekrar yatasm geldi

Muttapa7555 Muttapa7555
Bence öyle düşünme eğer akşam sa tehlikeli gündüz saatiyse çok ölçülü ye ekmek yeme kahvaltı harici bugün aa akşam sa sadece pastadan küçük dilim ye ayıp olur diyorsan kız kayinpedirn de mi doğum gününü kutluyorsunuz :KK48: hazır senin + olamana sebeb olacaklar ama sen çok az yiyen bi kadinsin o yüzden idare edersin bi şekilde

Ben de bi ara çok yaptım leslie ama hiç ayakkabiyla değil senin ki avantaj olmuş tabi ben 3 teyim bina inler birde ayakkabı giysem

yoo.. hayır! öyle olmak zorunda değil, öncelikle pastalar -Ankara'da- eskisi gibi değil, keki kreması lezzeti hep aynı çok sıradan, sağolsunlar böyle yaparak benim gibi 15-20 sene önce tam bir pasta canavarı olan ben'i dahi soğuttular pastadan.
Ben ki kendi evim olduğunda dolabımdan asla eksik etmeyeceğim tek şey "pasta" olacak derdim, nereden bileyim evlenip de kendi evim olunca şişip de kilo yüzünden pasta yiyemeyeceğimi (ömrümün 10-15 yaş arasında 35-40 kilo, 15-22 yaşa kadar 43-45 kilo, 23-27 arasında 55-57 kilo, 28-39 yaş arası ise malumunuz 70-84 kilo arasında cebelleşerek geçirdim yani eskiden ben böyle değildim)

Amma uzattım da Fatmacım ve canlarım "yarın sabah yiyeceğim" demek çok sihirli oluyor, paket yaptırt hayatım, midem ekşiyor de, midem bulanıyor de, beyaz yalandan nane-limon kaynat hatta.. yeter ki iste! pastanı da madem çok yakının saklama kabına koyuversin. "aa yemezsem çatlarım hakkımı ayırın" dersin.
Ah canım dediğin gibi olsa keske bi yolunu bulmaya çalışacağım bakalım. Tuhaf insanlar biraz ondan normal insanla yaşayacağın diyaloğu bunlarla yaşaamıyorsun gece yazarım durumları artik

Aslinda hayir diyebilsek zaten sisip ortalikta gezmezdik.

Muttapa7555 Muttapa7555 ymeyede bilirsin. Karar tabi ki senin. Ama ugrasiyiruz sikintili hallerdeyiz. Cok zor fakat irade elimizde.
Canım benim derdim irade degilki bana bıraksalar yüzüne bakmam pasta böreğin ama kriz çıkıyor ortamda dünya laf söyleniyor. Hem kilolu sun diye laf duyuyorum hem yeniyorum diye ah ah:mad:

Canım benim derdim irade degilki bana bıraksalar yüzüne bakmam pasta böreğin ama kriz çıkıyor ortamda dünya laf söyleniyor. Hem kilolu sun diye laf duyuyorum hem yeniyorum diye ah ah:mad:
Ben anladım şimdi yani gelin geldi yemegimizj yemedi pastamizi yemedi muhabbet i olacaksa heleki esinle gerileceksen ye tabi şahsen ben çok iradesi değilim zaten zorlanıyorum birileride onume koyup ye ye dedikce dayanamıyorum

X