Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Canlarım günaydın.
İnstagram hesapları açılınca buraya giriş yapmamaya başladık.
Bu sayfa sanırım yavaş yavaş sonlanacak. Çünkü oradan fotoğraf paylaşmak daha kolay oluyor.

Kızlar.. ilk sayfamızı güncelliyorum.
Bence bu sayfayı beraberce götürdük bugüne kadar.
Bitirmeye de beraberce karar verelim. İnstagramda o kadar çok örnek menü var ki, orada tartı fotoğrafı paylaşımı da çok daha kolay.. bilemiyorum nasıl bir karar verelim?

Kızlar bu cuma kilom:
67.5

Geçen sene ocak ayında 74 kiloydum..
74
73
72
71
70
69
68..

hepsine şahit bu günlük!!

71 69 70'de epeyce takıldım.. 65 olayım tez inşallah!

Günaydın canım nasılsın.uzun bir aradan sonra geldim yine...demir ilacları ve B12 den dolayı maalesef kilo almısım.ama bitti ilaçlarım.kaldığımız yerden devam inşallah

Sabah:1 kk kadar pide(45kcal)
1 parça peynir(120kcal)
3 zeytin(50kcal)
Yarim yumurta(40kcal)
Domates salatalık(25kcal)
Şekersiz çay
Toplam=280 kcal
Elimdeki kalori tablosuna göre yaklaşık değerler yazdım canım.günlük 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıcam ve öğünler arası en az 4 saat birşey yemeyi düşünmüyorum.hadi bakalım.önümüzdeki pazartesiye neler olucak

Son düzenleme:

Çoook şükür 68'im ben de Roka35

Hedefte Ramazan ayına kadar Allah nasip ederse 65 olmak var, Ramazan ayında otomatik olarak 2 kilo veriyorum zaten.

Kahvaltımı daha yüksek kalorili yapmak istiyorum.bugun canim istemedi..
Ben bu sabah çocukların yemediği klasik kaşarlı tost ve çay ile kahvaltı yapıyorum
Dün kahvaltıda 1 tam greyfurt yedim ve epeyce hareket ettim.
Ama aç kalmamak için öğlen bir kase yoğurtlu çorba, 1 tabak bezelye yedim.

Günaydın canım nasılsın.uzun bir aradan sonra geldim yine...demir ilacları ve B12 den dolayı maalesef kilo almısım.ama bitti ilaçlarım.kaldığımız yerden devam inşallahEki Görüntüle 2134657
Berinciğim tebrik ederim, 62 gözüme şahane görünüyor vallahi..

Akşamları aşırı yorgunluk bitkinlik ve ev işlerine karşı isteksizlik var, gündüz bu duyguları pek hissetmiyorum ama akşamları felaket.. (gezmedeysem olmuyor ev ortamı yapılacak işler çocuklar acaba psikolojik mi diyorum bazen de) bende de B12, D ve Demir eksik olabilir mi ki

Afiyet olsunaksam en son tüm günün menüsünü ve sporumuzu tekrar yazarız.tüm gün değerlendirmesi önemli di mi...

Kesinlikle olabilir...bir tahlil yaptır canım.bende de aynısıydi.2 kilo aldım belki ama simdi kendimi diyete daha hazır hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…