- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.861
Canım ben hertürlü size uyarım instagramda daha kolay evet paylaşım falan...Canlarım instagram hesabınızı vermek isterseniz yazın, ben ilk sayfaya da koyarım
Sarellam Muttapa7555
İsterseniz buradan da devam ederiz.
Benim hesapCanlarım instagram hesabınızı vermek isterseniz yazın, ben ilk sayfaya da koyarım
Sarellam Muttapa7555
İsterseniz buradan da devam ederiz.
görünce hemen anladım
Ben bu sabah çocukların yemediği klasik kaşarlı tost ve çay ile kahvaltı yapıyorumKahvaltımı daha yüksek kalorili yapmak istiyorum.bugun canim istemedi..
İnşallah canım...ramazana kadar devam.ramazandan sonra sıkı yapamayız çünküEki Görüntüle 2134666
Çoook şükür 68'im ben deRoka35
Hedefte Ramazan ayına kadar Allah nasip ederse 65 olmak var, Ramazan ayında otomatik olarak 2 kilo veriyorum zaten.
Berinciğim tebrik ederim, 62 gözüme şahane görünüyor vallahi..Günaydın canım nasılsın.uzun bir aradan sonra geldim yine...demir ilacları ve B12 den dolayı maalesef kilo almısım.ama bitti ilaçlarım.kaldığımız yerden devam inşallahEki Görüntüle 2134657
Afiyet olsunBen bu sabah çocukların yemediği klasik kaşarlı tost ve çay ile kahvaltı yapıyorum
Dün kahvaltıda 1 tam greyfurt yedim ve epeyce hareket ettim.
Ama aç kalmamak için öğlen bir kase yoğurtlu çorba, 1 tabak bezelye yedim.
Kesinlikle olabilir...bir tahlil yaptır canım.bende de aynısıydi.2 kilo aldım belki ama simdi kendimi diyete daha hazır hissediyorumBerinciğim tebrik ederim, 62 gözüme şahane görünüyor vallahi..
Akşamları aşırı yorgunluk bitkinlik ve ev işlerine karşı isteksizlik var, gündüz bu duyguları pek hissetmiyorum ama akşamları felaket.. (gezmedeysem olmuyor ev ortamı yapılacak işler çocuklar acaba psikolojik mi diyorum bazen de) bende de B12, D ve Demir eksik olabilir mi ki