Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bugün öğlen doymadım gibi oldu, iş yerinde çıkan çorbayı hiç almıyorum çok unlu ve yağlı birkaç mini köfte ile üç kaşık bulgur pilavı, yoğurt ve biraz salata yedim. Kepek ekmek alsam dedim ama vazgeçtim.. şöyle bir bakınca yeterince yemişsin dedim kendime.

Şimdi yeşil çay zamanı.. :)

Bu arada arkadaşlar ben 72-73 kiloyum. Yarın sabah tartılacağım ve tartı fotoğrafı koyacağım..

BUGÜN 18 OCAK 2018
ARADAN TAM 1 YIL GEÇMİŞ..

Eğer o dönem 73 kilo isem şimdi bu dönemde tam 68 kiloyum!
5 kilo daha hafififim

ver elini 2018..
daha azimle ve bilinçle arkadaşlarımla, canlarımla el ele!

Oooo ne kadar değişmişsin hakikaten..
Önce kaç kiloydun sonrası fotosunda kaç kilosun?

Geçen yaz yine diyet yapmaya kalkıp becerememistim o zaman cekmisim yine 65 olması lazım ordada su anda 56.5-57 diyelim çok teşekkür ederim popom küçüldü ona çok sevindim :KK70:

Ay çok güzel bi değişim tebrik ederim canım

Çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde çok motive oldum şükürler olsun :)

Benimde +500 fazla geldi :olamaz:

Eklentiler

• IMAG0191.jpg
    IMAG0191.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 52
uykusuzluk
yorgunluk
tuzlu birşey yemiş olma ihtimalin
:işsiz:
Hastayım yine atamadım bi türlü ilaç kullanmaya başladım yediklerim çok çok azdı su da içemedim belki ondandır. Ben neyi farkettim benim için ne yediğim değil ne zaman yediğim önemli saat 6 dan önce teme işi bitince hamburger kola patates de yesem eksi oluyorum ama eşimden dolayı ywmek hep 6 dan sonraya kalıyor malesef:KK43::KK43: hem 6 dan önce hemde sağlıklı beslensem demek ki sonuç çok güzel olacak

Dün öküz gibi yediğim için.. üç eti puf ve bol bol galeta ekmek kuruyemiş..

Bugün kilom tam 69.0

Amaaaaa sizler varsınız.. bugün hemen spor ve su takviyesi!

Selam arkadaşlar sabah çekmiştim hastane falan derken atamadim çok şükür inmisim ya

Eklentiler

• IMAG0214.jpg
    IMAG0214.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar salı yazamadım kusura bakmayın hastayım ve birazda yogunum tatil malum çocuk eğlendiriyoruz
kilo 64.5

Selam arkadaşlar :KK54:
Kardeşim bende su ara pilates yapamıyorum ama çok şükür almamışım geç kahvaltı yapıyoruz ama akşam geç yemiyorum.

Eklentiler

• IMG-20180126-WA0045.jpg
    IMG-20180126-WA0045.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 24
X