- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.901
teşekkür ederim canım . zaman verirsem kilo alcam ekim ayında da düşük yapmıştım o dönem zaman verdim tekrar 74 75i gördüm . zaten 14.takımda yarışıyorum mecburen dikkt etmem lazım takım arkadaşlarımı bırakamam ki bu motive ediyor beni gereksiz düşüncelerede dalmıyorum . bende öyle yapıyorum ama şekeri ve beyaz ekmeği mısırı ve kepekli şeyleri hayatımdan çıkarmam lazım. valla fitlik kalmadı ya karnım şiş ve yağlı geliyor bana . bacaklarım sütun gibi ama bendeki tek sorun göbekÖncelikle çok ama çok geçmiş olsun, bu operasyondan sonra kendine biraz zaman versen, dediğin gibi vücut dengesini bulsun öncelikle varsın 68 olmayasın ama 70'den yukarı çıkma o da büyük başarı olacaktır. Ben de her şeyden yerim, yeri gelirse öğlen yemekte çıkan tatlımı da yerim.. miktar önemli, yıllardır uğraşıyoruz bu işle:))
Su ve spor ile eminim fit bir görüntün vardır 70 olsan bile
Geçmiş olsun canım...herşey yoluna girer ve burada birlikte vericez bakalım kiloları...benim kilolar yemekten ziyade ilaç kiloları iyicede yerleşti sanırım sporum yürüyüşüm ve su durumum mükemmel aslına. 1 ay olu kürtaj olalı şimdi onun dengesizliği kaldı vücutta .yeşil çay içemiyorum boğazım kaşınıyor daha çok kimyon içiyorum yada rezene . sende bayağı uğraşmışın motivasyonda çok önemli . benim sıkıntım da herşeyden az da olsa yemem lazım yumurta kalitesi için pazartesi şeker diyetine başladım bakalım nasıl ilerlicem
Bu arada ben hiç iyi değilimboğaz enfeksiyonu ve ateş bir arada...canim çok yanıyor.sesim desen gitti..sanirım bu duruma öğrenciler çok sevinicek ben bitik...inanmıycaksın kralicem ama parmaklarım bile cızlıyor.ben yatar...
Geçmiş olsun canım...herşey yoluna girer ve burada birlikte vericez bakalım kiloları...
çok geçmiş olsun bal limon zencefil iyi gelebilir yapabilirsen eğerBu arada ben hiç iyi değilimboğaz enfeksiyonu ve ateş bir arada...canim çok yanıyor.sesim desen gitti..sanirım bu duruma öğrenciler çok sevinicek ben bitik...inanmıycaksın kralicem ama parmaklarım bile cızlıyor.ben yatar...
Her zaman gel tabii olur...ben burda da takılsam olur mu kızlar
sağol canım sen kaç kilosun
benim hedefim sürekli şaşıyorSchonerDuft canım Roka35 62 kilo, onun kilosu gayet güzel geliyor bana
Ama daha fit görünmek varken tabii ki iyi kal böyle diyemem, benim hedefim açken 60 hadi toksun diyelim 62 olmak zaten
sana ulaşmama az kaldıKilom değişseydi tartı fotoğrafı koyacaktım ama değişmemiş..
Neyse ne artmışşşş ne azalmış 68 benim bir zamanlar hayalimdi :)
Teşekkürler canım benim...denedim ama ses tamamen gitti...bugün rapor almayi düşünüyorum..doktor bronsit başlangıci dedi...çok geçmiş olsun bal limon zencefil iyi gelebilir yapabilirsen eğer
Yaaa paylaşım konusunda ben de sıkıntı taşıyorum canım...hastaliktan bu hafta hiç dikkat edemedim diyetime.az mı yiyorum cok mu onun bile farkında değilim valla.Canlar bugünü de güzelll misss geçirdiiim... tlf kazma yazsa anlatıcam da evde duruyor sürekli.. int çook yavaş.
Roka35 ciğim yarına inş daha iyi olursun.
Ben yarın da bir tartı fotosu paylaşsam diyorum.
İyi geceleeeer..
Yaaa paylaşım konusunda ben de sıkıntı taşıyorum canım...hastaliktan bu hafta hiç dikkat edemedim diyetime.az mı yiyorum cok mu onun bile farkında değilim valla.
aaa çok dikkat et ilerlemesin çok geçmiş olsunTeşekkürler canım benim...denedim ama ses tamamen gitti...bugün rapor almayi düşünüyorum..doktor bronsit başlangıci dedi...
1 lt içmişimdir suyu gün içinde 3 ltye tamamlıcam inşallahSu Hayattır!
Su içmeyi erteleme!
Unutma!