Sil Baştan Başlamak İsteyenler

teşekkür ederim canım . zaman verirsem kilo alcam ekim ayında da düşük yapmıştım o dönem zaman verdim tekrar 74 75i gördüm . zaten 14.takımda yarışıyorum mecburen dikkt etmem lazım takım arkadaşlarımı bırakamam ki bu motive ediyor beni gereksiz düşüncelerede dalmıyorum . bende öyle yapıyorum ama şekeri ve beyaz ekmeği mısırı ve kepekli şeyleri hayatımdan çıkarmam lazım. valla fitlik kalmadı ya karnım şiş ve yağlı geliyor bana . bacaklarım sütun gibi ama bendeki tek sorun göbek

Geçmiş olsun canım...herşey yoluna girer ve burada birlikte vericez bakalım kiloları...

Bu arada ben hiç iyi değilim boğaz enfeksiyonu ve ateş bir arada...canim çok yanıyor.sesim desen gitti..sanirım bu duruma öğrenciler çok sevinicekben bitik...inanmıycaksın kralicem ama parmaklarım bile cızlıyor.ben yatar...

Çok ama çok geçmiş olsuuuuun!

"sanirım bu duruma öğrenciler çok sevinicek" çok güldüm..

rapor mu aldın? dinlenebilecek misin?

çok geçmiş olsun bal limon zencefil iyi gelebilir yapabilirsen eğer

Canlar bugünü de güzelll misss geçirdiiim... tlf kazma yazsa anlatıcam da evde duruyor sürekli.. int çook yavaş.

Roka35 ciğim yarına inş daha iyi olursun.
Ben yarın da bir tartı fotosu paylaşsam diyorum.
İyi geceleeeer..

SchonerDuft canım Roka35 62 kilo, onun kilosu gayet güzel geliyor bana
Ama daha fit görünmek varken tabii ki iyi kal böyle diyemem, benim hedefim açken 60 hadi toksun diyelim 62 olmak zaten
benim hedefim sürekli şaşıyor 65 ilk hedefim 3 y korunma süremde ne verirsem lakin en az 59 olmak istiyorum

Yaaa paylaşım konusunda ben de sıkıntı taşıyorum canım...hastaliktan bu hafta hiç dikkat edemedim diyetime.az mı yiyorum cok mu onun bile farkında değilim valla.

Yaaa paylaşım konusunda ben de sıkıntı taşıyorum canım...hastaliktan bu hafta hiç dikkat edemedim diyetime.az mı yiyorum cok mu onun bile farkında değilim valla.

Hastalıkta olur böye şeyler bence,
Fazla yorma kendini, vücut bir toparlansın kaldığımız yerden devam ederiz. tartılmak ve takipte kalmak en önemli amacımız, şişip üstüne almayız hiç yoktan o da iyidir inan... amah hedefimiz vermek elbette!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…