Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Afiyet olsunaksam en son tüm günün menüsünü ve sporumuzu tekrar yazarız.tüm gün değerlendirmesi önemli di mi...

Tamam bol paylaşım tabii çok önemli Berinciğim. Ben akşam ve gece de girmeye çalışacağım, ama malum evde telefonla çok zorlanıyorum.. yazamazsam da merak etme.

Kesinlikle olabilir...bir tahlil yaptır canım.bende de aynısıydi.2 kilo aldım belki ama simdi kendimi diyete daha hazır hissediyorum
En kısa zamanda kan değerlerime bir baktıracağım..

krizantem3 Muttapa7555 canlarım, uzun yol arkadaşlarım!
Sizlere de canı gönülden başarılar diliyorum, ne zaman isterseniz buradan da yazışırız.

Roka35 canım tek bir amacımız var kontrollü yaşamak, eğer kontrol edemezsek ipin ucu kaçıyor bir daha zor yakalanıyor, ne zaman zaman bulursan ne zaman ne paylaşmak istersen yanında olurum, ilk sayfa bize ne kadar yol alıp almadığımızı göstersin yeter

roxen2303 canım eğer ilk sayfada görünen bir - 7 kilo varsa en büyük pay senindir benim zarif ve incelikli arkadaşım. Beni bırakma, 60 olayım ve içimde kalmasın inşallah.

Kızlaaaar!

Öğlen:1 k.tabak taze fasülye
1 k.kase yogurt
1 k.kase salata
1 dilim ekmek
Toplam:320kcal
Ara: günüm vardı.1 avuç dolusu çerez 1 catal tatlı350 kcal vardır herhalde
Akşam:2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase salata
200kcal
Sabahtan beri yediklerim yaklaşık:1150 kcal...
Su içmede yine başarısızım.
1.5 saat tempolu yürüyüsüm tamamdır

Canımm ben de dünkü menümü yazayım..

Günü 2 lt su ile bitirdim
Akşam kızımla bisiklet sürerken o yürüyüş yaptım yarım saat

Sabah tost ekmeğinden 1 kaşarlı tost, iki çeri domates, çay

Öğlen: salata + iki kaşık çorba + iki dilim normal ekmek (yiyecek başka birşey bulamadım)

Akşam 1 koca tabak bezelye, yoğurt, üç köfte

Ben de beyaz ekmek yediğim için acaba? diyorum ama hayat bu, bazen olacak elbette..

Yürüyüş güzel olmuş, bence yeme konusunu abartmadan geçirmişsin... su da içebilseydin güzel olurdu.

Yaaa arada ekmek yemek lazım tabiki...bence gayet iyi gecirmişsin gunünü.telefonum evde kalmış cevap vermem gecikti canim.akşam menümü yzıcam şimdilik hoşcakal

Heyooo!
Bugün güzel geçti, akşam 1 saat yürüyüş beni bekler..
Sabah bol yeşillik + tulum peyniri + yarım dilim ekmek (tam dilim gözümde büyüdü yiyemedim) + 2 çeri domates +2 ceviz

Öğlen salata (bol) +yoğurt + kıymalı yeşil mercimek

Aralar yeşil çay + su +şekersiz kahve (yanına çekmeceli çikolatadan iki tane)

Asıl sınavımı akşam için vereceğim. Ben zaten gündüzlerde zorlanmıyorum. Roka35 akşam mutlaka yazarım.. güzel bir öğün olur inşallah.

Sabah:1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalik 1 çay kaşığı bal
Öğlen:1 kücük ton balığı
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
3 kaşik bulgur pilavı
3 kaşık taze fasulye
Piyaz

Akşamlari ben de sıkintı yaşıyorum canim.daha spor yapmadım.yogun bir gündü.yatmadan evel 1 saat düşünüyorum

SchonerDuft merhabaaaa.. canımm üşenmezsen buradaki ilk sayfaya bakman için etiketledim seni.. eğer yeterince su+spor (aktif bir yaşam diyelim) + yeşil çay + sağlıklı beslenme seçenekleri ile devam edersek gidiyor kilolar, sen de tez 68 ol da, beraber ilerleyelim. Akşam öğününe dikkat edersem çok hızlı verebiliyorum ben

3 Şubat 2017'de böyleymişim

Bugün tartıldım ve çok şükür..

11 Nisan 2018 'de 68'im..

Takip etmek o kadar önemli ki! Unutmayayım diye tekrar bu sayfaya yazıyorum kaydolsun! Söz uçar yazı kalır..

HEDEF: 1 TEMMUZ 2018'DE 60 OLMAK!

benim kilolar yemekten ziyade ilaç kiloları iyicede yerleşti sanırım sporum yürüyüşüm ve su durumum mükemmel aslına. 1 ay olu kürtaj olalı şimdi onun dengesizliği kaldı vücutta .yeşil çay içemiyorum boğazım kaşınıyor daha çok kimyon içiyorum yada rezene . sende bayağı uğraşmışın motivasyonda çok önemli . benim sıkıntım da herşeyden az da olsa yemem lazım yumurta kalitesi için pazartesi şeker diyetine başladım bakalım nasıl ilerlicem

68 bana çok uzak geliyor aslında 2 kilom var bir adımda 68 olabilirim . tebrikler

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun, bu operasyondan sonra kendine biraz zaman versen, dediğin gibi vücut dengesini bulsun öncelikle varsın 68 olmayasın ama 70'den yukarı çıkma o da büyük başarı olacaktır. Ben de her şeyden yerim, yeri gelirse öğlen yemekte çıkan tatlımı da yerim.. miktar önemli, yıllardır uğraşıyoruz bu işle:))
Su ve spor ile eminim fit bir görüntün vardır 70 olsan bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…