- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.881
Afiyet olsunaksam en son tüm günün menüsünü ve sporumuzu tekrar yazarız.tüm gün değerlendirmesi önemli di mi...
En kısa zamanda kan değerlerime bir baktıracağım..Kesinlikle olabilir...bir tahlil yaptır canım.bende de aynısıydi.2 kilo aldım belki ama simdi kendimi diyete daha hazır hissediyorum
Fatmacım sen zaten müthiş ilerliyorsun, hazır motibasyon sağlamışken sakın bırakmaSelam kızlar bizim yarış devam ediyor... arada size bakarım napıyorsunuz diye...
Desteklemeye gelirim hal hatır sormaya..
Başarılar diliyorum ikinizede
Aynen yarışma iyi geldi bana hedefe kadar devam edicem inşallah.Fatmacım sen zaten müthiş ilerliyorsun, hazır motibasyon sağlamışken sakın bırakma
Teşekkür ederiz canım..Selam kızlar bizim yarış devam ediyor... arada size bakarım napıyorsunuz diye...
Desteklemeye gelirim hal hatır sormaya..
Başarılar diliyorum ikinizede
Öğlen:1 k.tabak taze fasülye
1 k.kase yogurt
1 k.kase salata
1 dilim ekmek
Toplam:320kcal
Ara: günüm vardı.1 avuç dolusu çerez 1 catal tatlı350 kcal vardır herhalde
Akşam:2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase salata
200kcal
Sabahtan beri yediklerim yaklaşık:1150 kcal...
Su içmede yine başarısızım.
1.5 saat tempolu yürüyüsüm tamamdır
Yaaa arada ekmek yemek lazım tabiki...bence gayet iyi gecirmişsin gunünü.telefonum evde kalmış cevap vermem gecikti canim.akşam menümü yzıcam şimdilik hoşcakalCanımm ben de dünkü menümü yazayım..
Günü 2 lt su ile bitirdim
Akşam kızımla bisiklet sürerken o yürüyüş yaptım yarım saat
Sabah tost ekmeğinden 1 kaşarlı tost, iki çeri domates, çay
Öğlen: salata + iki kaşık çorba + iki dilim normal ekmek (yiyecek başka birşey bulamadım)
Akşam 1 koca tabak bezelye, yoğurt, üç köfte
Ben de beyaz ekmek yediğim için acaba? diyorum ama hayat bu, bazen olacak elbette..
Uğrarsan ne güzel olur, fırsat bulursan gel krizantemim.. öptüm canımmmmselam canım işlerimin yoğunluğundan kk ya ugrayamıyorum başarılar dilerim sana
benim kilolar yemekten ziyade ilaç kiloları iyicede yerleşti sanırım sporum yürüyüşüm ve su durumum mükemmel aslına. 1 ay olu kürtaj olalı şimdi onun dengesizliği kaldı vücutta .yeşil çay içemiyorum boğazım kaşınıyor daha çok kimyon içiyorum yada rezene . sende bayağı uğraşmışın motivasyonda çok önemli . benim sıkıntım da herşeyden az da olsa yemem lazım yumurta kalitesi için pazartesi şeker diyetine başladım bakalım nasıl ilerlicemSchonerDuft merhabaaaa.. canımm üşenmezsen buradaki ilk sayfaya bakman için etiketledim seni.. eğer yeterince su+spor (aktif bir yaşam diyelim) + yeşil çay + sağlıklı beslenme seçenekleri ile devam edersek gidiyor kilolar, sen de tez 68 ol da, beraber ilerleyelim. Akşam öğününe dikkat edersem çok hızlı verebiliyorum ben
68 bana çok uzak geliyor aslında 2 kilom var bir adımda 68 olabilirim . tebrikler
3 Şubat 2017'de böyleymişim
Bugün tartıldım ve çok şükür..
Eki Görüntüle 2135702
11 Nisan 2018 'de 68'im..
Takip etmek o kadar önemli ki! Unutmayayım diye tekrar bu sayfaya yazıyorum kaydolsun! Söz uçar yazı kalır..
HEDEF: 1 TEMMUZ 2018'DE 60 OLMAK!
benim kilolar yemekten ziyade ilaç kiloları iyicede yerleşti sanırım sporum yürüyüşüm ve su durumum mükemmel aslına. 1 ay olu kürtaj olalı şimdi onun dengesizliği kaldı vücutta .yeşil çay içemiyorum boğazım kaşınıyor daha çok kimyon içiyorum yada rezene . sende bayağı uğraşmışın motivasyonda çok önemli . benim sıkıntım da herşeyden az da olsa yemem lazım yumurta kalitesi için pazartesi şeker diyetine başladım bakalım nasıl ilerlicem