- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.921
bence gayet de şahane!günaydın bende 69,60 üm wc ye çıkabilseydim 200 gr daha az çıkacaktım
hafta sonu protein yapacam 2 gün pazartesi 67 yi görcembence gayet de şahane!
Devam...
Tamam yavaştan alıp seni bekleyeceğim sonra yarışırızhafta sonu protein yapacam 2 gün pazartesi 67 yi görcem
sende yap protein severek yapabilirsen eğerTamam yavaştan alıp seni bekleyeceğim sonra yarışırız
canım yoğunluktan pek giremiyorum.ee niye sus pus olmuşsunuz nasıl gidiyor diyet kızlar
koyalım kuzum . ben 69,70 çıktım bugün regli olacam sözde onun şişliği varcanım yoğunluktan pek giremiyorum.
yarın tartılıp foto koyalım mı?
:)
tartı söylesin durumumuz nasıl
Günaydııııınkoyalım kuzum . ben 69,70 çıktım bugün regli olacam sözde onun şişliği var
BUGÜN DE 70 küsür çıktımGünaydııııın
Canımmm sen de bana çok yaklaşmışsın vallahi tebrik ederim.
Bu sabah benim kilom 69.1
Ama benim de en şiş halim...
Canım merhabaeeee neden yazmıyorsunuz kızlar
ben bugün 68,80ü gördüm elmden geldiğince koruyacağımCanım merhaba
İşlerden bakamadım çok, hatta hiç giremedim.
Ne yaptın?
Ben 68.5-69.5 da koruyorum 70'i hiç görmüyorum artık.
Fırsat buldukça yazacağım, takipteyim
sayılır çok hızlı kilo alıyorum tekrar 68 e düşüyorum 69u sabitledim şükürSchonerDuft @Berin35 günaydın, uzun zamandır giremedim kk ya, ne yalan söyleyeyim biraz kafamı dinlemek istedim :) Sakinlikle huzurla ramazan ayına girdik çok şükür.
Nasılsınız canlarım? SchonerDuft 68'de misin hala? Ne yaptın? Berinciğim sen nasılsın?
Sağol canım gözüme sokayım dedim inşallah canım en kısa zamanda sağlıcakla ulaşırız bu ara ben oruç tutmuyorum hastayım doktor tutma dedikrizantem3 Muttapa7555 canlarım günaydın.
Fatmacım yeni fotoğrafını çook çok beğendim, haydi bakalım H55 inşallah ramazan bize sağlıkla hedefimize biraz daha ilerleyerek gelsin.