-
- Konu Sahibi goldenheart
Benim markete çıkıp bişeyler almam lazım çok hazırlıksız başladım artık gelince hallederim kayısı incir falan var onlari bi ara çok yedim şimdi pek canım istemiyorKuru kayısı
Kuru incir
Dut kurusu
veeee
Vazgeçilmezim %80 bitter çikolata..
Arada ben de bunlardan yiyorum inanılmaz kesiyor, kahvenin veya yeşil çayın yanına
Ilık limon dilimli su! Muhteşem doyuruyor
Iyi akşamlar menum
Kahvaltı
2 dilm çavdar
4 Küp kaşar
Tavada 1 yumurta
1 ceri domates
Öğle
Zeytng.lahana sarma küçük bir tabak 13 14 tane vardı galiba
1 bardak ayran
Ara1 dilim çavdar 1 dilim peynir
Aksam
1 kase yoğurt yarım portakal
2 lt su
Fıstık ezmesi ve ekmeği görene kadar vay canına süper menü dedim... neyse ki 1 dilimde kalmışşın bugün telafi edersin çok acıkırsan o saatte yogur kuru meyve tarçınlı süt falan içmeye çalıs hatta bahsettiğim gibi kakaolu muz yiyebilirsin daha iyi olur senin içinCanlarım günyadın.
Dün Sabah: Kırmızı köz biber, tulum peyniri, yeşil zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Şekersiz Sütlü Türk Kahvesi
Dün Öğlen: Bolca salata + 4 kaşık pirinç pilavı + 10 kaşık kuru fasülye +Yoğurt
Ara. Sade Türk Kahvesi
15:30 yarım muz
16.30 Sütlü nescafe
Akşam 18:30 - 6 kaşık z.yağlı barbunya + üç çiğ köfte yanında bolca salata
21.00 de ben maalesef bir dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi sürüp yedim. Daha da yiyecektim kendimi durdurdum çok şükür.
Yatana kadar yeşil çay ve su içtim. Su toplam 2 lt.
Yürüyüş süper olmuş 45 dk gayet iyi benceKızlar dün toplamda 45 dk yürüdüm, biraz bölük pörçük oldu ama her fırsatta yürüdüm.
Allah nasip ederse memlekette n güzel peynirler getirecem kardeşimin dükkanı var koy ürünleri satıyor hersey yüzde yüz doğal hem bende senin gibiyim aslında bi liste olmazsa yapamıyorum bende liste başlarım daha düzenli olur ozaman dağa önce öyle kilo verebilmistim
Aynen bi liste yapmak gerekiyor en azından miktar açısından yoksa yiyoruz da yiyoruz. Peynir varsa kutu meyve kurutulmuş sebze bulursan getir bence. mersinleyim ben annem yapıyor yazın getiriyorum. İnan bana şuan o kadar çok isime yatıyor ki anlatamam sebze ve meyveler özellikle .Allah nasip ederse memlekette n güzel peynirler getirecem kardeşimin dükkanı var koy ürünleri satıyor hersey yüzde yüz doğal hem bende senin gibiyim aslında bi liste olmazsa yapamıyorum bende liste başlarım daha düzenli olur ozaman dağa önce öyle kilo verebilmistim
Hadi bakalım basil geçecek aksam inşallah kaçamak olmadan atlatırsınKızlar gündüzüm harika geçti! Bol su, şekersiz kahve, 30dk. yürüyüş ve tamamen sağlıklı beslenme!
Eğer akşamımı da güzel geçirirsemmm, ki size söz veriyorum, hedefime biraz daha yaklaşacağım!