Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kuru kayısı
Kuru incir
Dut kurusu
veeee
Vazgeçilmezim %80 bitter çikolata..

Arada ben de bunlardan yiyorum inanılmaz kesiyor, kahvenin veya yeşil çayın yanına

Ilık limon dilimli su! Muhteşem doyuruyor
Benim markete çıkıp bişeyler almam lazım çok hazırlıksız başladım artık gelince hallederim kayısı incir falan var onlari bi ara çok yedim şimdi pek canım istemiyor

Afiyet olsun sadece kaşar yerine normal peynir tuketirsen daha saglikli

... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
1,5 dlm tb.ekmegi
5 zeytin
1kkb.peynir

ÖĞLE (13.00)
2 kase tarhana corbasi (k.maras usulu)
3 minik kuru dolma
1dlm ekmek(1tk nutellali)

ARA (15.30)
Sade t. Kahvesi

AKSAM (19.00)
1kase tarhana corbasi

SU 2 yi gecer

Bu gün
Sabah 1 yumurta haşlanmış 1 dilim ekmek peynir yeşillik 4 zeytin 1 ceviz
Öğle 1 dilim ekmek 5 kaşık nohut 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı sut 1 elma
Aksam 5 kaşık kabak 1 kase salata 1 dilim ekmek
Ara 3 kaşık yoğurt 3 kuru erik
spor 3 mil leslie 20 dk kondisyon
Su 2.5 litre

M Melek1450 Ben o tarifleri hic denemedim o yüzden bisey diyemeyeceğim aklınızda bulunsun sadece kakao kaplı muzu seviyorum o da çikolata yer gibi olduğu için menüleriniz gayet iyi kasar yerine beyaz peynir lor tüketebilirsin ezine ve kasar çok yağlı oluyormuş. EMELinEMELi Nutella kaçamak olmuş biraz ama aksam dengelemişsin

Canlarım günyadın.
Dün Sabah: Kırmızı köz biber, tulum peyniri, yeşil zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Şekersiz Sütlü Türk Kahvesi
Dün Öğlen: Bolca salata + 4 kaşık pirinç pilavı + 10 kaşık kuru fasülye +Yoğurt
Ara. Sade Türk Kahvesi

15:30 yarım muz

16.30 Sütlü nescafe

Akşam 18:30 - 6 kaşık z.yağlı barbunya + üç çiğ köfte yanında bolca salata

21.00 de ben maalesef bir dilim ekmek üstüne fıstık ezmesi sürüp yedim. Daha da yiyecektim kendimi durdurdum çok şükür.

Yatana kadar yeşil çay ve su içtim. Su toplam 2 lt.

Fıstık ezmesi ve ekmeği görene kadar vay canına süper menü dedim... neyse ki 1 dilimde kalmışşın bugün telafi edersin çok acıkırsan o saatte yogur kuru meyve tarçınlı süt falan içmeye çalıs hatta bahsettiğim gibi kakaolu muz yiyebilirsin daha iyi olur senin için

Günaydın kızlar hepinize

Muttapa7555 menum çok güzel düzenli ara öğün yapmak seni yok tutuyor galiba EMELinEMELi seninde sadece öğle ekmek olmasa da olurmuş ama yine akşam çorbayla dengeli olmuş bende Maraş tarhanasindan yaparım seviyor kızım
Benim kasara gelince haklısınız bugün koy peyniri yedim onun yerine

Allah nasip ederse memlekette n güzel peynirler getirecem kardeşimin dükkanı var koy ürünleri satıyor hersey yüzde yüz doğal hem bende senin gibiyim aslında bi liste olmazsa yapamıyorum bende liste başlarım daha düzenli olur ozaman dağa önce öyle kilo verebilmistim

Aynen bi liste yapmak gerekiyor en azından miktar açısından yoksa yiyoruz da yiyoruz. Peynir varsa kutu meyve kurutulmuş sebze bulursan getir bence. mersinleyim ben annem yapıyor yazın getiriyorum. İnan bana şuan o kadar çok isime yatıyor ki anlatamam sebze ve meyveler özellikle .

krizantem3 canım nasılsın? nerelerdesin? sen cuma tartı fotosu ile bize katılabilecek misin? katılamaz isen canın sağolsun, sadece ilk sayfada kalsın mı ismin, çıkartayım mı bilemedim. Nasıl gidiyor sağlıklı beslenme işi?

Slm kızlar menümü yazayım vakitlice
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir yeşillik yeşilçay 4 zeytin 1 ceviz
Öğle 5 kaşık kabak 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı süt yarim portakal
Aksam 3 kaşık sebzeli karides 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 sade soda
Ara 3 kaşık yoğurt 1 meyve
Spor 3 mil leslie 20 dk kondisyon
Su 2.5 litre

Kızlar gündüzüm harika geçti! Bol su, şekersiz kahve, 30dk. yürüyüş ve tamamen sağlıklı beslenme!
Eğer akşamımı da güzel geçirirsemmm, ki size söz veriyorum, hedefime biraz daha yaklaşacağım!

Hadi bakalım basil geçecek aksam inşallah kaçamak olmadan atlatırsın

Selam kızlar menum pek ıyim değil ama yazayım
Kahvaltı
Çeyrek lavas 1 haş. Yumurta
1 kk koy peynir
2 çay kasık bal

1 dilim muhallebili kadayıf
1 küçük tuzlu kurabiye
Yarım şekerli kurabiye

Aksam
1 kase mercimek çorba
1 bardak ayran

Yarım poğaça

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…