Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sağol canım iyi dileklerin için zaten cumartesi gece gidiyorum yani bu tartı da varım diğer ikisinde yokum orda tartilma imkanim olmaz hem farklılıklar olabilir diye düşünüyorum orda yine ara ara yazarım tabi tamamen kopmam dönünce de devam tabi

Spor yaptım leslie geriye kaldı kondisyon bisikleti. Şuana kadar 0 kaçamakla devam ediyorum bu gün akşam yediğim nohut iyi gelmedi kendimi kilo almış hissediyorum bundan sonra akşamları sebze yemeye daha çok dikkat edeceğim. Yaklaşan 1 doğum günü 1 de altın günü var yemeden nasıl yaparım onu düşünüyorum. Korktuğum kendimi tutamamak değil kimse bilmiyor ya yemeyince bi dünya laf işitiyorum diyetteyim desem dalga geçmeye başlıyorlar napcam bilemedim

Ben de baklagil yiyince çok rahatsız oluyorum aslında ölçülü yedin akşam olmasi rahatsız etmiştir benimde yarin var gidicem bence hiç yememezlik yapma masum olanları tercih et çocuğun yiyorsa onla beraber yersin hem

Mısırı yağsız tuzsuz patlat 1 su pardağı yiyebilirsin ara öğünde diyetisyen tavsiyesi
Aslında güzel ağız oyalicak bişe benim için ta benim en büyük sorunum öğle yemeginden sonra içim titriyor sanki acayip tatlı bişe istiyorum çayı boş icemiyorum yemeği tabak tabak yesem de illa küçük bişe ariyorum ne yesem bastirsam

Hah işte beni en iyi sen anlarsin şimdi Teyzem konuştum pazar günü yemeğe bendesniz diyor köfte lahmacun gidince ozledigimiz herseyi abartarak yiyorum dönüştede hastalanyorum zaten inşallah 2 haftaligina gidiyoruz

Bilmemmiii :) ama abartma lutfen sık kendini doymadan kalk su ic hemen

Canim rice ederim yeterki kilo verelim. Bizi en iyi yine biz anlar

Aslında bi kaç tarif var şekersiz yağsız yapılan kek gibi kurabiye gibi ben denemedim hiç tadı nasıl bilemem yaparım diyorsan vereyim tariflerini tam bugday unu pekmez falan kullanıyorlar

Ayy tam beni anlatmıssın. Yemekten sonra tatlı isteği

Kuru kayısı
Kuru incir
Dut kurusu
veeee
Vazgeçilmezim %80 bitter çikolata..

Arada ben de bunlardan yiyorum inanılmaz kesiyor, kahvenin veya yeşil çayın yanına

Ilık limon dilimli su! Muhteşem doyuruyor
Muz seviyorsan muzu dilimle ve kakao ile kapla bak nasıl güzel oluyor

Bunlar var benim elimde face de bi grup var saglıklı beslenme zayıflama falan ordan aldım deneyenler beğenmiş umarım işinize yarar beni gruba gelinimiz eklemiş ama bende işe yaramadı orda yapılanlar ayrıca çok katı geldi bazı şeyler o yüzden sessiz takılıyorum:)

Ben böyle değişik şeyleri sevmem aslında ama benim gibi illa kek kurabiye arananlara ideal olur ekran resmini aldım denerim bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…