- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.661
Bana yarış deme gaza geliyom iddaya giren tipler gibiyim. Ama benim misafirlerim var haftaya cumaya kadar napcam yaBugun 65.2 yim senle pişti olmuşuz
gel yarişalim haftaya ne olacak
Ya öyle birşey mi var gerçekten. Çocuk doğduktan sonra ben sabit kiloda kalamıyorum. Bekarken yediğim kadar simdi yesem 80 kiloyu kesin aşarım ben yav.
Nasıl değişecek, bu eski haline ne zaman döner Fatmacım
Ahh kraliçem ah... O kadar istiyorum ki senin zaferini görmeyi... Göreceğiz inşallah uzak değil o günler bu azim ve kararlılıkla.
Bak bana. Sen 70lerdeydin ben 57 ile bitirdiğimde. Şimdi kilolarımız yakın. Sen ki gayretle , grama dahi mutlu olup , + da bile kendini motive eden naif arkadaşımız...
Er ya da geç istediğin kiloyu ya göreceksin ya göreceksin.
Seviyorum seni canım kaptanım
Canım tartı günü yarın sabah geçemedi yani :)
Kızlar ben yarın bildirim yapamayacağım şimdiden söyleyeyim. Evimde değilim malesef. Cumartesi yapsam bildirim olur mu acaba?
onca misafire işe güce gene de iyisin..
Aynen canım sağlık olsun almadık ya o da yeter. Hastalıktı misafirdi gitmedi üstümden bu ay. Ocak ayı daha güzel geçer inşallahARALIK AYI DURUM DEĞERLENDİRMESİ
Aralık 2017goldenheart [/USER] 69.5-68.7
Muttapa7555 [/USER] 65.5 - 65.2
Kızlar bu ay Fatmacığım ile baş başa öyleydi böyleydi derken bir koca ayı pek de kilo vermeden ama yine de eksilerek kapattık çok şükür. KİLOLANDIK mı? HAAAYIIIIIR!
Ben -800 gr.
Fatma -300 gr.
Sorun yok herşey yolunda, kışı böyle bitirebilsek keşke 1 kilo bile versek Mart ayında ben 65 Fatma ise 61-62 olur.
Olur olur hem öyle de olsun kesinlikle
hiç moralini bozma ilk başladığında yapazsın gibi gelir zor gelir ama vazgeçme 80ler 70ler 60lar hepsini göreceksin inşallah. Hepimiz başlangıçta kendimizce sınıra dayanmıştık 1 yıldır uğraşıyoruz. Bitti mi bitmedi ama vazgeçmiyoruz sonuca kadar devamben önce 80 lilere veda etmem lazım
Hesabın ne ne diye arayalımSelâmlar yeşil çayımı demledim keyif yapacam
Instg....dan kendime zayıflama hesabı açtım bakacam nasıl olacak beklerimvsizide