- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.621
Hızlıresim oldukça basit canım deneyebilirsinAy ben azıcık özürlüyüm bu konularda basmıyor kafam bilgisayar çökse toparlarım ama bu işlere çalışmıyor saksı
Ay bitti bitti 3 gün kafi benceYok yahu ogrenmissin iste. Sogan kurun bitti mi.
Ayy fatmam çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın. Öksürüğü bilmem ama o görümce sana bol kalori yaktırır. Allah kolaylık versinÇok hastayım bacılar öksürük ciğerlerimi elime verecek. Öksürürken kalori harcıyormuyuz acababozdum kafayı
Haftaya cumaya kadar hergün yemeğe misafirim var. Kayınvalide umreye gitti kayınpeder görümce başıma kaldı ya. Bugün ekmek yemedim görümce hemen başladı niye yemiyona30 yaşında koca kız ama yemek yapmıyor hanımefendi evde
Uzun yol da olsa buldum canım çaresini çok şükürHızlıresim oldukça basit canım deneyebilirsin
Çok hastayım bacılar öksürük ciğerlerimi elime verecek. Öksürürken kalori harcıyormuyuz acababozdum kafayı
Haftaya cumaya kadar hergün yemeğe misafirim var. Kayınvalide umreye gitti kayınpeder görümce başıma kaldı ya. Bugün ekmek yemedim görümce hemen başladı niye yemiyona30 yaşında koca kız ama yemek yapmıyor hanımefendi evde
Ay bitti bitti 3 gün kafi bence
He ya sorma hasta hasta canım çıktı yemekti evdi... sağolasın canım strese giriyorum vallaAyy fatmam çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın. Öksürüğü bilmem ama o görümce sana bol kalori yaktırır. Allah kolaylık versin
Sen varsın ya yaycak bı tarafını yatcak görümcenin işi ne
İyiki bana demedin yaw hemen bırakırdımO oksuruk benim omrumu yedi omrumu. Hic hastalik tanimam ama oksuruk beni hayattan sogutuyor.
Bal , limon kuru dene. Ben de ise yaramadi ama sende yarayabilir.
Sana bir itiraf , ben 2.5 gun yaptim. Nedenini oteki topikte acikladim.
İyiki bana demedin yaw hemen bırakırdımaslında tadı fena değilde aç karnına zor beya şifa niyetine içenlere yardım etsin rabbim. Bal limon içiyom ayva yaprağı içiyorum içiyorumda içiyorum
Ben 1 saat hiç bişey yiyip içmedim işe yarasın diye iştahım açıldı yaradı yaniBen de oyle planlamadim. Sabah icemedim. Sonra kaldi. Iki soganim kaldi , yarin icicem bi de persembe ama sadece oglenleri. Sonra ayran iciyorum bastiriyor :)
Ben 1 saat hiç bişey yiyip içmedim işe yarasın diye iştahım açıldı yaradı yani
Bu sabahki ile aynı çıksam bana yeter fazlasında gözüm yokBen biraz ayran detoxu ile karistirdim sabahki profiterol disinda baska bir sey yemedim. Bakalim yarin kac cikicam.
Kayınvalide umreye gitti kayınpeder görümce başıma kaldı ya. Bugün ekmek yemedim görümce hemen başladı niye yemiyona30 yaşında koca kız ama yemek yapmıyor hanımefendi evde
Çok hastayım bacılar öksürük ciğerlerimi elime verecek. Öksürürken kalori harcıyormuyuz acababozdum kafayı
Haftaya cumaya kadar hergün yemeğe misafirim var.
Ay canımsın yaaa gelirler anam gelirler çocuğun hasta olduğunu benim hasta olduğumu biliyorlar. Laf arasında sordum yarın ne pişirecen diye ben yemek falan yapmam diyo deli. Sebze alıp gelmişler pazardan pişireyim diye kızOyyy çok ama çoook geçmiş olsun Fatmam.
Ben de biraz iğrencim ama onların tabağına yemek koyarken öksürsen belki gelmezler bir daha
Canlarimmmm özledim sizi neler yapıyorsunuz ben izinliyim dün anneme ve babama ayırdim günümü çok güzel oldu bugün evdeyim dinlenmede
Ay canımsın yaaa gelirler anam gelirler çocuğun hasta olduğunu benim hasta olduğumu biliyorlar. Laf arasında sordum yarın ne pişirecen diye ben yemek falan yapmam diyo deli. Sebze alıp gelmişler pazardan pişireyim diye kız
Ay yoksun arada gelde renklendir grubu kız iyi oluyordu neşemizi yerine getiriyordun. Tatilin tadını da çıkar zor bulunur nimetCanlarimmmm özledim sizi neler yapıyorsunuz ben izinliyim dün anneme ve babama ayırdim günümü çok güzel oldu bugün evdeyim dinlenmede
Çok sükür canım ya 1 aylık gitmedi. Hallederim ya şimdi boğazım ağrıyor yememek için onu bahane edecem. Yediğime dalga geçmek için karışıyor kendi 5 dilim yiyo kilo almıyormuş hava atıyor bana. Çocuk doğurup vücut dengesi bi değişsinde görecem ben onuBöyle şeylere öylesine gıcık oluyorum kiiiii
Bir de yemediğin ekmeğe karışıyor ya..
Ammaaa velakin sabır Fatmacığım.
Allahtan ümre 15 gün sürüyor