Sil Baştan Başlamak İsteyenler

"canım g-örümcek-ciğim sana kek börek yaptın yiyip yiyip kilolanmıyosun diye" deeee ve boşver sebzeyi

MERHABA BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM? KENDİME EZİYET ETTİM. SÜPER BİR ŞEKİLDE 15 KİLO VERDİM VE 67 KİLOYA DÜŞTÜM HEDEFİMSE 65 Tİ.VE NE OLDU 1 YILDA BU KİLOYU GERİ ALDIM. HERKES ŞAŞKIN BENDE TABİ.VE ÜZGÜNÜM. ŞUAN 85.5 KİLOYUM VE YİNE 67-65 LERE DÜŞMEM GEREK. BELKİ DİYORUM BURADA BİRBİRİMİZE MOTİVE İLE TEKRAR BAŞARABİLİRİM. ŞİŞMANLIK BAŞA BELA NEFES ALAMIYORUM YORULUYORUM.DAHA NELER NELER...

Selam northstar sen yaz, hep yaz.. :)
Kilo hepimizin başına bela.. ama kendini takip ettiğin sürece alarmda kalıyorsun, almıyorsun fazla.

Salı ve cuma günleri fotoğraflı tartı günlerimiz. yarın mesaj atarsan daha ziyade kendin için çok güzel olur.

Kızlar artık akşamları 68.7
Sabahları 68.3 geliyorum.
Bakalım yarına neler olacak.
30 Aralık diğer gruptaki son tartı ile yılı en kötü 68 ile kapatırım sanırım. Elimden geldiğince 67 istiyorum 30 Aralıkta. İnşallah.

Ya öyle birşey mi var gerçekten. Çocuk doğduktan sonra ben sabit kiloda kalamıyorum. Bekarken yediğim kadar simdi yesem 80 kiloyu kesin aşarım ben yav.
Nasıl değişecek, bu eski haline ne zaman döner Fatmacım

Ahh kraliçem ah... O kadar istiyorum ki senin zaferini görmeyi... Göreceğiz inşallah uzak değil o günler bu azim ve kararlılıkla.
Bak bana. Sen 70lerdeydin ben 57 ile bitirdiğimde. Şimdi kilolarımız yakın. Sen ki gayretle , grama dahi mutlu olup , + da bile kendini motive eden naif arkadaşımız...
Er ya da geç istediğin kiloyu ya göreceksin ya göreceksin.
Seviyorum seni canım kaptanım

Var canım var malesef bünye altüst oluyor. Düzelme konusuna gelince vücut kiloyu kaydediyor ve verince hemen almaya çalışıyor kaydettiği kiloya gelmek için. O yüzden koruma dönemi çok çok önemli en az 1 yılaynı kiloda kalırsan vüzudun o kiloyu benimsiyor. Ben daha o aşamaya hiç gelemedim.

Fatmacim her açıdan geçmiş olsun kiyamam sana
Böl kalorili yiyecekleri yap onlara sende nane limon iç midemi üşütmusum ayagina
Sağol canım..yapıyom aynen ama bende yiyorum tabi ölçülü mesela pilav yapıyorum ama ben sadece çorba tavuk yiyip pilav ekmek yemiyorum. Bide çay faslı var kurabiye çerez falan onlara koyuyorum kendi tabağimida koyuyorum masaya ama sadece çay içiyorum sonrabtanakları geri götürüyorum. Tek sıkıntı 5 de 6 da biten yemek akşam 8 i buluyor bende veremiyorum kilo falan

foto olayını yeni gördüm.salı günü atarım bugün geçti artık.yaa şişmanken insanın duruşu bile değişiyor.kendine güvensiz duruyorsun.
Canım tartı günü yarın sabah geçemedi yani :)
Kızlar ben yarın bildirim yapamayacağım şimdiden söyleyeyim. Evimde değilim malesef. Cumartesi yapsam bildirim olur mu acaba?

Günaydın kızlar askşam 8 de yenen 1 tavuk but ve 1 bardak ayran ve bu sabah tartı 65.2 kabusum geri döndü. Bugün 5 de yiyeceğim kimse yokken akşamda boğazım ağrıyor deyip yemicem bişey inşallah başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…