- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.681
Bence gayet iyi 85 le başladın diye hatırlıyorumben bugün digital olmayan tartıda tartıldım 82 çıktım
inşallah bakalım yemeğimi azalttım
Hala evime gidemedim.
Bugün de tartılamadım
Tamamdır, bekliyoruz bildirimini peritozu hoşgeldin canım.Kizlar bende katilmak istiyoru. Sali gunu tarti fotofrafi atarim emziriyorum saglikli beslenip kilo vermek istiyorum
seve seve geliriz instagram hesabını paylaşır mısın krizantemim. çok işe yarayacağına eminim hem senin için hem bizim içinSelâmlar yeşil çayımı demledim keyif yapacam
Instg....dan kendime zayıflama hesabı açtım bakacam nasıl olacak beklerimvsizide
yok kuzum ne sorun olacak.. ben seni bıraktığın şekilde etiketlerim bugün ve cuma..goldenheart ben haftaya salıya kadar tartılmıyorum canım ara verdim. Sorun olmaz inşallah öyle karar vermiştim
sabır ve istikrar! bir zamanlar 84 kiloydumben bugün digital olmayan tartıda tartıldım 82 çıktım
Ağrılar zamanla geçiyor sarellam, bırakma sakın. sıkılaşmak, ter atmak vücuduna yaptığın yatırım asla boşa gitmez.Selam arkadaşlar dün pilatese başladım inşallah biraz sıkılaşa bilirim her tarafım ağrıyo hamlaşmışım
İnşallah, sabır be Sidelyam, pat diye olmasa da kilodaki iniş, yeter ki üzerine eklemeyelimMerhaba kızlar. Bu Sabah 63.9 çıktım. Geçen haftayla aynıyım. Evde olmadığım için ne kadar dikkat etsem de sağlıklı beslenemediğim oldu. Bu hafta evdeyim inşallah cumaya çok farklı olacağına inanıyorum.
Bu defa acele etmeyeceğim zaten canım. Azar azar gitsin önemli değil. yeter ki gitsin :)canım pes etme sakın.. yemeği azaltmak bence işe yaramaz (naçizane) lütfen yediklerinin kalitesini arttır. Daha sağlıklı seçimlerle karnını doyurmaya bak. Aburcuburlar yerine kuru kayısı, üzüm, hurma seç. Yemeklerinde balık, tavuk, köfte, et olsun bol salata olsun. Bolca su içama doymadan kalkma sofradan.
Olsun Sidelyam.. sen düzen tuturmaya çaış, ne kadar takip edebilirsen o derece iyi oluyor.
Tamamdır, bekliyoruz bildirimini peritozu hoşgeldin canım.
seve seve geliriz instagram hesabını paylaşır mısın krizantemim. çok işe yarayacağına eminim hem senin için hem bizim için
yok kuzum ne sorun olacak.. ben seni bıraktığın şekilde etiketlerim bugün ve cuma..
sabır ve istikrar! bir zamanlar 84 kiloydum
Ağrılar zamanla geçiyor sarellam, bırakma sakın. sıkılaşmak, ter atmak vücuduna yaptığın yatırım asla boşa gitmez.
İnşallah, sabır be Sidelyam, pat diye olmasa da kilodaki iniş, yeter ki üzerine eklemeyelim
canım sana 82 mi diyelim? sorun değil sen nasıl ve hangisiyle rahat edersen onu koyarız listeyeşuanda digital tartıda tartılamıyorum normal tartıda 82 k7lo geldim
Canım hesabını gördüm çok iyi bir motive aracı olmuş senin için gerçekten. Bol bol sağlıklı kilolar verirsin inşallah:)Nerdesiniz ayol
ilk sayfada hepsi esracığımgoldenheart günlük 1 yıl önce açılmış suanki durumunuz nedr
74 müşüm 68 e düştümgoldenheart günlük 1 yıl önce açılmış suanki durumunuz nedr