Sil Baştan Başlamak İsteyenler

benim ki de dijital tartı diyetisyene gittiğim dönem gitmeden evde tartılıyordum sadece 200 yada 300 gr fazla tartıyordu benim tartım imkanın varsa yarın tekrar tartıl dijitalle

Selam arkadaşlar dün pilatese başladım inşallah biraz sıkılaşa bilirim her tarafım ağrıyo hamlaşmışım

Eklentiler

• IMAG0027.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 30
inşallah bakalım yemeğimi azalttım

canım pes etme sakın.. yemeği azaltmak bence işe yaramaz (naçizane) lütfen yediklerinin kalitesini arttır. Daha sağlıklı seçimlerle karnını doyurmaya bak. Aburcuburlar yerine kuru kayısı, üzüm, hurma seç. Yemeklerinde balık, tavuk, köfte, et olsun bol salata olsun. Bolca su iç ama doymadan kalkma sofradan.

Hala evime gidemedim.
Bugün de tartılamadım

Olsun Sidelyam.. sen düzen tuturmaya çaış, ne kadar takip edebilirsen o derece iyi oluyor.

Kizlar bende katilmak istiyoru. Sali gunu tarti fotofrafi atarim emziriyorum saglikli beslenip kilo vermek istiyorum
Tamamdır, bekliyoruz bildirimini peritozu hoşgeldin canım.

Selâmlar yeşil çayımı demledim keyif yapacam
Instg....dan kendime zayıflama hesabı açtım bakacam nasıl olacak beklerimvsizide
seve seve geliriz instagram hesabını paylaşır mısın krizantemim. çok işe yarayacağına eminim hem senin için hem bizim için

goldenheart ben haftaya salıya kadar tartılmıyorum canım ara verdim. Sorun olmaz inşallah öyle karar vermiştim
yok kuzum ne sorun olacak.. ben seni bıraktığın şekilde etiketlerim bugün ve cuma..

ben bugün digital olmayan tartıda tartıldım 82 çıktım
sabır ve istikrar! bir zamanlar 84 kiloydum

Selam arkadaşlar dün pilatese başladım inşallah biraz sıkılaşa bilirim her tarafım ağrıyo hamlaşmışım
Ağrılar zamanla geçiyor sarellam, bırakma sakın. sıkılaşmak, ter atmak vücuduna yaptığın yatırım asla boşa gitmez.

İnşallah, sabır be Sidelyam, pat diye olmasa da kilodaki iniş, yeter ki üzerine eklemeyelim

Bu defa acele etmeyeceğim zaten canım. Azar azar gitsin önemli değil. yeter ki gitsin :)

Gelelim banaaaa..
Kızlar biz hiç hesapta yokken yeniyıl tatilini kullanarak Antalya'ya gayet lüks hoş bir tesise gittik.
Ben gayette güzel yedim ama northstar dediğim gibi salata et sağlıklı şeyler seçip hiç o mis gibi ekmeklere pidelere vs bakmadım, ama tatlılardan istediğimi yedim.
İkinci gün doğru otelin fitness salonuna.. 45 dk. yürüdüm.
Sonra doğru havuza 1 saat yüzdüm.
Her hareketi kar saydım. Su içtim.
Üçüncü gün sabah 45 dk yürüdüm. Kahvaltıda daha önce gözüme hiç çarpmayan diyet menü bölümü çarptı. Smothie hiç içmemiştim, smothie içtim chia'lı armutlu bişi seçim

Benim reglime 3-4 gün kaldı.
Kilom:

selamlar selamlarrr canlarr kızlarrrrrrrrr
ben bugünle beraber 5 gündür saglıklı besleniyorum.
bugün 64,8 im

isntg hesabının çok faydası oldu adıda çok yaratıcı sıkı durun açıklıyorummmmmmmmmm tırıtırınımmmmmmmm
krizantemzayıflıyor
bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…