- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.601
İkinizide tebrik ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle..Çok şükür canım ya sırada 68 ve 64 var az olsun bizim olsun dimi ama
İkinizide tebrik ederim :)
Maaşallah..Ne kadar ödem toplamış vücudum
Yine de şükür 63ü gördüm.
Ben gitmeden ogreneyim dedin degil mi. :)
Kirdin su 69 totetimini, sira 67 de.
Sağol canım. Baban nasıl oldu yazdın mı ben kaçırdım sanırımİkinizide tebrik ederim :)
Ben gitmeden ogreneyim dedin degil mi. :)
Sogan kuru yaramis bak sana. 65 lere cikma artik .
İnşallah. A AklinYolu1 canım senin de emeğin çok oldu üstümüzde. Sağolasın.
İnşallah sırayla birer birer gidecek fazla kilolarımız.
Napim kalıcam ortada diye öğreneyim dedim boyutu mail üzerinde küçültebiliyorum sadece sonrada kendime mail atıp oradan indirip yüklüyorum siteyeBen gitmeden ogreneyim dedin degil mi. :)
Sogan kuru yaramis bak sana. 65 lere cikma artik .
Ay soğan 1 hafta yapamazdım ben neyseki son bardak
Napim kalıcam ortada diye öğreneyim dedim boyutu mail üzerinde küçültebiliyorum sadece sonrada kendime mail atıp oradan indirip yüklüyorum siteye
Soğan mı yaradı bilmiyorum ama inşallah tekrar 65 olmaz. Olmaz canım olmaz 65 de neymiş
İyi iyi çok şükür :)Sağol canım. Baban nasıl oldu yazdın mı ben kaçırdım sanırım
Yok canim ne demek . Martta tepenizdeyim bak ara vermeyin. Ben de iyilesip gelebilirim.
Bekliyoruz vallahi,
Belki inşallah bir an önce iyileşip bize erken sürpriz yaparsın
Ay ben azıcık özürlüyüm bu konularda basmıyor kafam bilgisayar çökse toparlarım ama bu işlere çalışmıyor saksıBen once bir cappucino ictim ki etkisi azalsin. Denedik ise yaramiyormus.
Aslinda ss de alabilirsin direkt olarak. Hizli resimden de yukluyor bazi arkadaslar.
65 senin sinirin olsun artik.
Ay ben azıcık özürlüyüm bu konularda basmıyor kafam bilgisayar çökse toparlarım ama bu işlere çalışmıyor saksı