Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Aynen bende artik salata yerim yada yogurt

Evet onu yapiyorum 3 gundurr cok iyi geliyor insallah verecegim umutluyumm cocuk icin Rabbim insallah.nasip.etsin dua edin

Merhaba kızlar.Dün bildirim yapamadım kusura bakmayın. 64.5 çıktım tartıda. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum.

Sidelyacığım hep yazıyordum ya önemli olan ipin ucunu kaçırmayıp kendimizi takipte kalmak.
İsterse 65 çıksaydın, önemli olan asla 66 olmayacaksın!!! Buna izin vermeyeceksin.
Buralarda olduğum sürece ben de şişeceğimi sanmıyorum.
Özen, sabır, dikkat, istek, hayal, emek... = sonuç!

Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik

Büyüyecekler.. elbet bu günler daha da az yaşanacak. Allah sağlık versin.
Gece kusmaları beni sinir ederdi. Tam başını yastığa koymuşsun, zaten yorgunsun, tam dalacakken uykunun pamuk kollarına... ... to be continue

Dünkü kilom ama ben bugün olarak kabul edeceğim
Maşallah canım ben tartılmadım bugün yarındı bildirim diye ama.

Aynen canım çok şükür kusma yok tüm gece ter attı onu bekledim uyur kalırımda üstünde soğur diye. Ağzında yaralar var su bile içmiyor zorla 2 3 kaşık muhallebi yiyor oda ilaçlarını içsin diye o kadar
Hepsine dayanıyom da yemediklerinde ben kahroluyorum. Neden bilmem ama illaki yesin bişeyler istiyom yoksa uykularım kaçıyor. Hasta olmayınca bu kadar takılmıyorum ama işte

Fatmammm ben yarına değiştirdiğimizi unuttum
Daha rahat olmaya çalış, çocuklar çok ama çok güçlüdür. Bu dönemde ihtiyacı olan tek şey vücudunun dinlenmesi.
Ağız yarası ayrı dert, kuzum yaa kim bilir onun çektiğini ona sormak gerekir. Sabret, en sevdiği şeyleri vermeye çalış. Belki elma veya muz püresi patates püresi geldi aklıma çok yakmaz belki pipetle portakal suyu ılık ballı sütü de dene. pipet direkt boğazına aktarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…