Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar kilo 65. 1 yarına ödem atmak için bugün detoks yapacağım ne kadar etkişi olur bilmiyorum ama bakacağız

sen 65'den ben de inşallah 69'dan kurtulacağız canım.
Az kaldı dediğim gibi. Birden olmuyor, birden şişilebiliyor ama birden inemiyor insan.
Sen zaten regli oldun mu bitti bu iş. Şu an ben seni 64.2 gibi düşünüyorum.

selam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
Çok çok geçmiş olsun alçı ile hallolacak bir durumdur inşallah. En hareketli oldukları dönem Allahım yardım etsin sanada kızına da. Benim de büyük oğlum kolunu kırmıştı ameliyat olmak zorunda kaldı. Küçük oldukları için çabuk iyileşiyorlar. Rabbim tez zamanda şifa versin

İnşallah canım kurtuluruz az kaldı ha gayret

Kızlar detoks metoks yapamadım küçük ateşlendi büyük okuldan parmağı sarğılı geldi arkadaşı yumruk atmış acile gittik her ikisi içinde tam 200 kişilik sırayı bekledik. Tam 4 saat diyet de çöp oldu doğal olarak

Merhaba kızlar.Dün bildirim yapamadım kusura bakmayın. 64.5 çıktım tartıda. Muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum.
selam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabb'im tez zamanda şifalar versin miniğe..
Fatmacım çocuklara şifa sana da sabır kuvvet diliyorum. Detoksu sonra yaparsın boşver çocuklar iyi olsun.
Kızlaaar hedef p.tesi de 68 görmek

SAYENİZDE
Bravo canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…