Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik

Gecmis olsun rabbim sifa versin

Hoşgeldin
Yeme ondan önce ye benim ki de öyleydi çektim resti şimdi o bana uyuyor evdeyse 6 da yemek yiyoruz değilse gelince kendi başına yiyor

Yeni evli olunca rest cekilemiyor malesef bulacaz bir yol bakalm

Benim bi skntim esim ksam 8 de geliyor ve illa yemek yedirtiyor bana bu da kilo yapiyorms
Malesef benim de öyle canım eşim 7de de geliyor ama bazen bizim yemek işi de 8i buluyor. Ama ben diyet yaparken hep bu vakitlerde yiyordum. Belki daha fazla verebilirdim erken yeseydim ama bu vakitte yemek de kilo vermemi engellemedi. Sen yediklerine dikkat et yeter

Iyi bari ya sagol sevindim buna hem onuda kirmamis olurum: )

selam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik

Boyle durumlarda birinci onceliginiz cocuklariniz olsun. Hic oyle diyeti bozdum diye uzulmeyin. Cabuk gelen cabuk gidiyor.

Ikinize de cok gecmis olsun. Tez zamanda iyilessinler.

goldenheart senin minnosa da gecmis olsun . Su cicegini atlatmisti o da .

roxen2303 senin de babanin ameliyati kolay gecer umarim.

Topik kiriliyor ama kis zamani demek ki boyle zor geciyor.
Topluca kursun dokturelim.

Gecmis olsun rabbim şifa versin

Yeni evli olunca rest cekilemiyor malesef bulacaz bir yol bakalm
teşekkür ederim
Hmm o zaman başka durum şöyle yap olabildiğince hafif şeyler tüketmeye çalış yogurt çorba salata gibi yemek konusunda ısrar ederse de bir iki lokma al gönlü olsun. Rest işini biraz ertele

Sağol cancazım e sen bi kurşun olayı ayarla nazar değdi bize

bizde grup olayı yok gari..
ne kadar yazdığına paylaştığına bağlı.. sen gel arkadaşım. bolca yaz.. yaz ki motivasyonumuz tam olsun.
fotoğraflı tartı ile kilonu bildirmeyi unutma her salı ve cuma..

Tamam canim 4. Gruba girdim ama buraya da yazarim firsat buldukca.

selam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
Geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canim

Harikaaa darısı bama tez zamanda. 71 ile 73 arası oynuyorum 1.5 yıldır 60li rakam göremedim.

Arkadaslar bende katilmak.istiyorumm istikrarli bir sekilde bu aksam tam olarak tartilip baslayacagim insaallah Allah yardimcimiz olsun

Benim bi skntim esim ksam 8 de geliyor ve illa yemek yedirtiyor bana bu da kilo yapiyorms

Hoşgeldin canim. Sen yemeğini erken ye. Eşinle de salata yoğurt yersin. Maksat sofrada yalniz kalmamasi.
Benim eşimde 3 gün 8de geliyor. O 3 akşam ben çocuklarla 6 da yerim. Eşinle de ya yoğurt yerim ya türk kahvemi alır masada yanında içerim. O yemek yer ben kahve ve sohbet

Anladm

Dediginiz mantikliymis ya olmadi bende yogurt yerim o yerken
Yogurt pul biber kürü tarzında kürler var bi dene istersen hem eşin yalnız kalmaz hem sen kendin için güzel bişey yapmış olursun ben bu kürü saat 21.30 da uyguluyordum mesela kilo vermemde çok etkili olmuştu. Ama ben saat 1 gibi yatıyorum sen kendine göre ayarla yatmadan en az 3 saat önce uygula mesela bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…