-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.561
Hoşgeldin canım. Amin inşallahArkadaslar bende katilmak.istiyorumm istikrarli bir sekilde bu aksam tam olarak tartilip baslayacagim insaallah Allah yardimcimiz olsun
HoşgeldinBenim bi skntim esim ksam 8 de geliyor ve illa yemek yedirtiyor bana bu da kilo yapiyorms
Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik
Hoşgeldin
Yeme ondan önce ye benim ki de öyleydi çektim resti şimdi o bana uyuyor evdeyse 6 da yemek yiyoruz değilse gelince kendi başına yiyor
Malesef benim de öyle canım eşim 7de de geliyor ama bazen bizim yemek işi de 8i buluyor. Ama ben diyet yaparken hep bu vakitlerde yiyordum. Belki daha fazla verebilirdim erken yeseydim ama bu vakitte yemek de kilo vermemi engellemedi. Sen yediklerine dikkat et yeterBenim bi skntim esim ksam 8 de geliyor ve illa yemek yedirtiyor bana bu da kilo yapiyorms
Malesef benim de öyle canım eşim 7de de geliyor ama bazen bizim yemek işi de 8i buluyor. Ama ben diyet yaparken hep bu vakitlerde yiyordum. Belki daha fazla verebilirdim erken yeseydim ama bu vakitte yemek de kilo vermemi engellemedi. Sen yediklerine dikkat et yeter
selam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
çok sağolun arkadaşlar ufak bi kırık dedi doktor inşallah çabuk iyileşir. Alçıya alışık olmadıgı için hareket etmek istiyo edemeyınce aglıyo ikimiz içinde zor bi ay olcak hayırlısı olur inşallah..
Kızlar teşekkür ederim hepinize büyük elini incitmiş sardılar küçük soğuk algınlığı görünüyor şimdilik sabaha kadar ateş nöbetindeydik
Kızlar detoks metoks yapamadım küçük ateşlendi büyük okuldan parmağı sarğılı geldi arkadaşı yumruk atmış acile gittik her ikisi içinde tam 200 kişilik sırayı bekledik. Tam 4 saat diyet de çöp oldu doğal olarak
teşekkür ederimGecmis olsun rabbim şifa versin
Yeni evli olunca rest cekilemiyor malesef bulacaz bir yol bakalm
Sağol cancazım e sen bi kurşun olayı ayarla nazar değdi bizeBoyle durumlarda birinci onceliginiz cocuklariniz olsun. Hic oyle diyeti bozdum diye uzulmeyin. Cabuk gelen cabuk gidiyor.
Ikinize de cok gecmis olsun. Tez zamanda iyilessinler.
goldenheart senin minnosa da gecmis olsun . Su cicegini atlatmisti o da .
roxen2303 senin de babanin ameliyati kolay gecer umarim.
Topik kiriliyor ama kis zamani demek ki boyle zor geciyor.
Topluca kursun dokturelim.
Sağol cancazım e sen bi kurşun olayı ayarla nazar değdi bize
teşekkür ederim
Hmm o zaman başka durum şöyle yap olabildiğince hafif şeyler tüketmeye çalış yogurt çorba salata gibi yemek konusunda ısrar ederse de bir iki lokma al gönlü
ocontent://media/external/file/65268lsun. Rest işini biraz ertele
Çiğ ve ölçülü yersen bence zararı yok ama özellikle çiğ olmalı diğer türlü yararı yok zararı çok kilo yaparOyle yapicam kabak cekirdegi kilo yapar mi acaba
bizde grup olayı yok gari..
ne kadar yazdığına paylaştığına bağlı.. sen gel arkadaşım. bolca yaz.. yaz ki motivasyonumuz tam olsun.
fotoğraflı tartı ile kilonu bildirmeyi unutmaher salı ve cuma..
Geçmiş olsun canimselam kızlar ben bugün çekemedim dün 1 yaşındaki kızım ayağını kırdı acildeydik alçıya aldılar bugünde kontrole falan gittik yine gidicez
Çok geçmiş olsun canimKızlar detoks metoks yapamadım küçük ateşlendi büyük okuldan parmağı sarğılı geldi arkadaşı yumruk atmış acile gittik her ikisi içinde tam 200 kişilik sırayı bekledik. Tam 4 saat diyet de çöp oldu doğal olarak
Harikaaa darısı bama tez zamanda. 71 ile 73 arası oynuyorum 1.5 yıldır 60li rakam göremedim.
Arkadaslar bende katilmak.istiyorumm istikrarli bir sekilde bu aksam tam olarak tartilip baslayacagim insaallah Allah yardimcimiz olsun
Benim bi skntim esim ksam 8 de geliyor ve illa yemek yedirtiyor bana bu da kilo yapiyorms
Çiğ ve ölçülü yersen bence zararı yok ama özellikle çiğ olmalı diğer türlü yararı yok zararı çok kilo yapar
Yogurt pul biber kürü tarzında kürler var bi dene istersen hem eşin yalnız kalmaz hem sen kendin için güzel bişey yapmış olursun ben bu kürü saat 21.30 da uyguluyordum mesela kilo vermemde çok etkili olmuştu. Ama ben saat 1 gibi yatıyorum sen kendine göre ayarla yatmadan en az 3 saat önce uygula mesela bi araştır istersenAnladm
Dediginiz mantikliymis ya olmadi bende yogurt yerim o yerken