Sil Baştan Başlamak İsteyenler

M Melek1450 canım mısır yağlı ve tuzlu muydu? sadece patlamış mısırın kalorisi yok diye biliyorum.
Cumaya inşallah şişlikler iner.. tartıda yüzümüz güler. Gerçi sen gidiyorsun, olsun döndüğünde tam gaz başlarsın.
Sağol canım iyi dileklerin için zaten cumartesi gece gidiyorum yani bu tartı da varım diğer ikisinde yokum orda tartilma imkanim olmaz hem farklılıklar olabilir diye düşünüyorum orda yine ara ara yazarım tabi tamamen kopmam dönünce de devam tabi

Spor yaptım leslie geriye kaldı kondisyon bisikleti. Şuana kadar 0 kaçamakla devam ediyorum bu gün akşam yediğim nohut iyi gelmedi kendimi kilo almış hissediyorum bundan sonra akşamları sebze yemeye daha çok dikkat edeceğim. Yaklaşan 1 doğum günü 1 de altın günü var yemeden nasıl yaparım onu düşünüyorum. Korktuğum kendimi tutamamak değil kimse bilmiyor ya yemeyince bi dünya laf işitiyorum diyetteyim desem dalga geçmeye başlıyorlar napcam bilemedim:KK43:

Spor yaptım leslie geriye kaldı kondisyon bisikleti. Şuana kadar 0 kaçamakla devam ediyorum bu gün akşam yediğim nohut iyi gelmedi kendimi kilo almış hissediyorum bundan sonra akşamları sebze yemeye daha çok dikkat edeceğim. Yaklaşan 1 doğum günü 1 de altın günü var yemeden nasıl yaparım onu düşünüyorum. Korktuğum kendimi tutamamak değil kimse bilmiyor ya yemeyince bi dünya laf işitiyorum diyetteyim desem dalga geçmeye başlıyorlar napcam bilemedim:KK43:
Ben de baklagil yiyince çok rahatsız oluyorum aslında ölçülü yedin akşam olmasi rahatsız etmiştir benimde yarin var gidicem bence hiç yememezlik yapma masum olanları tercih et çocuğun yiyorsa onla beraber yersin hem

Mısırı yağsız tuzsuz patlat 1 su pardağı yiyebilirsin ara öğünde diyetisyen tavsiyesi
Aslında güzel ağız oyalicak bişe benim için ta benim en büyük sorunum öğle yemeginden sonra içim titriyor sanki acayip tatlı bişe istiyorum çayı boş icemiyorum yemeği tabak tabak yesem de illa küçük bişe ariyorum ne yesem bastirsam

Hah işte beni en iyi sen anlarsin şimdi Teyzem konuştum pazar günü yemeğe bendesniz diyor köfte lahmacun gidince ozledigimiz herseyi abartarak yiyorum dönüştede hastalanyorum zaten inşallah 2 haftaligina gidiyoruz

Bilmemmiii :) ama abartma lutfen sık kendini doymadan kalk su ic hemen

M Melek1450 güle güle git arkadaşım, yolun açık olsun. Bence de sayılı günler, sen tatilinin tadını çıkartmaya bak, gönlünce sağlıcakla geçsin.
Oralarda sayfamızı takip edebilecek misin ? cuma günü kilo bildirebilecek misin? :) Olmazsa da canın sağolsun, eğer takip edersen belki biraz daha kontrollü gidersin.
EMELinEMELi EMELinEMELi Muttapa7555 Muttapa7555 hepiniz çok sağolun desteğiniz için bugün gerçekten telafi etmek niyetindeyim. Şu an kahve içiyorum soda + şkrsiz kahve birazdan 40 dk. yürüyeceğim.
Canim rice ederim yeterki kilo verelim. Bizi en iyi yine biz anlar

Aslında güzel ağız oyalicak bişe benim için ta benim en büyük sorunum öğle yemeginden sonra içim titriyor sanki acayip tatlı bişe istiyorum çayı boş icemiyorum yemeği tabak tabak yesem de illa küçük bişe ariyorum ne yesem bastirsam
Aslında bi kaç tarif var şekersiz yağsız yapılan kek gibi kurabiye gibi ben denemedim hiç tadı nasıl bilemem yaparım diyorsan vereyim tariflerini tam bugday unu pekmez falan kullanıyorlar

Ayy tam beni anlatmıssın. Yemekten sonra tatlı isteği:KK17:

Kuru kayısı
Kuru incir
Dut kurusu
veeee
Vazgeçilmezim %80 bitter çikolata..

Arada ben de bunlardan yiyorum inanılmaz kesiyor, kahvenin veya yeşil çayın yanına

Ilık limon dilimli su! Muhteşem doyuruyor :halay:
Muz seviyorsan muzu dilimle ve kakao ile kapla bak nasıl güzel oluyor

FB_IMG_1487077293710.jpg

Bunlar var benim elimde face de bi grup var saglıklı beslenme zayıflama falan ordan aldım deneyenler beğenmiş umarım işinize yarar beni gruba gelinimiz eklemiş ama bende işe yaramadı orda yapılanlar ayrıca çok katı geldi bazı şeyler o yüzden sessiz takılıyorum:)

Muttapa7555 Muttapa7555 sağolasın canımmm, güzel tarifler, ama bennnn üşeniyorum bunları yapmaya. yine de deneyeceğim.
muz + kakao muhakkak deneyeceğim canım tatlı çektiği zaman
Dünkü erişte sebebi ile bugün şekerli bişi yok bana :KK12::63: :KK66:
Ben böyle değişik şeyleri sevmem aslında ama benim gibi illa kek kurabiye arananlara ideal olur ekran resmini aldım denerim bi gün

X