Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ben seni menüyü yeni gördüm. Gayet güzel salata tüketebilirsin ayrıca üzüm 1 yemek kaşıgı yiyebiliyoruz diyetisyen saat 21.30 için verdi bana
Salata canım istemedi bugün yedim 5 üzülme 1 küçük kayısı telefonuma program indrecm kalorileri görmek için önceden vardı guzel oluyordu mesela üzümü ne kadar yemeliyim bilmiyordum hiç

Salata canım istemedi bugün yedim 5 üzülme 1 küçük kayısı telefonuma program indrecm kalorileri görmek için önceden vardı guzel oluyordu mesela üzümü ne kadar yemeliyim bilmiyordum hiç
Diyetisyenden önce bende kullandım çok işe yarıyor feat gibi bişeydi

bence de süper menü.. sabaha domates olur, roka olur, maydanoz olur, dereotu olur.. eklemeye çalış -eğer seviyorsan-
Şekersiz kahve evet başlangıçta gitmiyoooo ama alışınca şekerlisi keyif vermiyor. Canım takdire şayan şekersiz kahve hareketini başlatmış olman.

Süper Melekciğim ben senin menüye de 10 puan veriyorum.

Fatmacım senin için de aynı sözler süpersiniz.

Ama kendim için aynı şeyi söyleyemiycem..
Ben akşam
ne kaşığı resmen bir tabak erişte yedim, resmen 6 tane lahana sarma yedim üstüne de resmen 4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma yedim.. Ama 7,30 dan sonra başka hiç birşey yemedim. Yuh üstüne daha da yeseydin dediğinizi duyarrrrrr gibiyim
BUgün muhakkak telafi edeceğim!

Sizlerede Günaydın kızlar cumartesi memlekete yolcuyuz aslında eşimin izni çıkmamisti bizde bu hevesten vazgecmistik şimdi çıktı ben de allak bullak oldum sevindim tabi ki de ailemi cok ozledim çok bunaldim ama tam motive olmuşken kötü oldu

Aslında erişte 2 kasık olsa diğerleri normal öğün 3 4 kasık fazla yemissin bunun yüzünden motivni bozma bence bugün daha dikkat edersen hiç sorun olmaz bende akşam mısır yedim yatmadan ama niye niye çok pişmanım sabah +100 oldu bana sen bari yemek yedin karnin doydu

Simdiden hayirli yolcuklar. Memeleket neresi? Cok hamur isi falan yapilir mi? Daha az tuket yaa zor olur ama sabir edersen kazanan sen olursun.

Simdiden hayirli yolcuklar. Memeleket neresi? Cok hamur isi falan yapilir mi? Daha az tuket yaa zor olur ama sabir edersen kazanan sen olursun.
Adana annemler gelenlere protein ağırlıklı da kayinvalidem çok karbon yapıyor eşimin abiler falan tatlıci Kuzenler Pastacı tabi bi yerde kalmak iyi ama ordan oraya heryerde de İyi ağırlama k istiyor herkes en azından geç saat yememeye ve karbon a dikkat edersem kurtarırim inşallah

Canım iyi yolculuklar tatilin tadını çıkar ailesini senede 1 kez gören biri olarak tavsiyem bu. Kilo veremesende alma o da yeter tadımlık ye herşeyden bilirim ikram geri çevrilmez ama bu şekilde kurtarmaya çalış. Et yemeklerini karbonsuz tüket salata yeşillik bol olur adana da dengelersin

Esim de adanali bilirim kebap dolma ohh cok zengin mutfagi var kac gunluge gidiyorsunuz

Esim de adanali bilirim kebap dolma ohh cok zengin mutfagi var kac gunluge gidiyorsunuz
Hah işte beni en iyi sen anlarsin şimdi Teyzem konuştum pazar günü yemeğe bendesniz diyor köfte lahmacun gidince ozledigimiz herseyi abartarak yiyorum dönüştede hastalanyorum zaten inşallah 2 haftaligina gidiyoruz

Sağol bende öyleyim inan sene de 1 defa da gittiğimiz oluyor bazen annem Teyzem geliyor okadar insan istese herseye Hayır derde gözünün önünde olunca zorlanıyor buraya girmem ıyi oldu kilo bildirimi var dönüşte sizden utanir da daha dikkat ederim inşallah cuma ya kadar da güzel bi eksi görürüm

M Melek1450 güle güle git arkadaşım, yolun açık olsun. Bence de sayılı günler, sen tatilinin tadını çıkartmaya bak, gönlünce sağlıcakla geçsin.
Oralarda sayfamızı takip edebilecek misin ? cuma günü kilo bildirebilecek misin? :) Olmazsa da canın sağolsun, eğer takip edersen belki biraz daha kontrollü gidersin.
EMELinEMELi Muttapa7555 hepiniz çok sağolun desteğiniz için bugün gerçekten telafi etmek niyetindeyim. Şu an kahve içiyorum soda + şkrsiz kahve birazdan 40 dk. yürüyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…