Sil Baştan Başlamak İsteyenler

çok güzel, afiyet olmuştur muhtemelen :) hem damağa hem sağlığa hitap ediyor bence..
Bakalım bizim bu çok katı olmadan yaptığımız diyetle tartı bize neler söyleyecek :KK66:
Yani şahsen hiç yağsız birşey yemem! şekeri ağzıma sokmam! asla ekmek yok! gibi söylevlerle diyet yapmadığım için böyle yazdım.
Sağol aslında yaparken bende düşündüm diyet menüsü için uygun değil diye Kızartma sonuçta patlıcan ama sürekli eve ayrı kendime ayrı yapmak istemiyorum başka bişe yapsam yine yarım falan yerdim dayanamayip bende çok yasaklı diyet yapamam çabuk kontrolden çıkarım ozaman bir bakalım neler olacak tartı larda ona göre kilo verdikçe tabi dahada seçerek yemeye başlıca z

Benim diyetle alakası yok ama çok yağlı yiyemiyorum çünkü alışkanlık. Bizim evde yağ çok az kullanılırdı bekarken evlenince bende öyle devam ettim çünkü yiyemedim karnı yarıgı közleyip yaparım mesela. Diyetisyen de 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşıgı zeytinyağ kullan dedi şimdi tüm ev ahalisi öyle yiyor. Ekmek konusunda ben yemiyordum ama listeme 3 dilim koydu şimdi yiyorum ve gayet güzel karnım doyuyor. Bu arada akşama ne pişireceğim bilmiyorum valla:KK64:

Benim diyetle alakası yok ama çok yağlı yiyemiyorum çünkü alışkanlık. Bizim evde yağ çok az kullanılırdı bekarken evlenince bende öyle devam ettim çünkü yiyemedim karnı yarıgı közleyip yaparım mesela. Diyetisyen de 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşıgı zeytinyağ kullan dedi şimdi tüm ev ahalisi öyle yiyor. Ekmek konusunda ben yemiyordum ama listeme 3 dilim koydu şimdi yiyorum ve gayet güzel karnım doyuyor. Bu arada akşama ne pişireceğim bilmiyorum valla:KK64:

Iyi akşamlar menu
Kahvaltı
Kepekli ekmekle domatesli tost 1 tatlı kaşığı bal

Öğle
1 karniyarik , 1dlm ekmek yoğurt

1 ceviz
6 fındık
1 dilim elma

Aksam 18.00
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 küçük parça tavuk
Yoğurt 3 kaşık falan

2 ltreyi geçti su
Acikirsam 4 5 tane kuru siyah üzüm yerim

Menum soyle

... MENUM...
SABAH (07.30)
1h. Yumurta
1,5 dlm k.ekmegi
5 zeytin
1kkb.peynir

ÖĞLE (13.00)
8 yk y. Fasulye
2yk yogurt
2 dlm k. Ekmegi

ARA (15.30)
Sade t. Kahvesi

AKSAM (19.00)
8 yk y. Fasulye
Salata
2yk yogurt

SU 2 OLDU AZ DAHA ICERIM
Harika olmuş menun sabah yüzünü güldürsun inşallah

Senin için büyük avantaj bende çok yağlı tuzlu yapmam yemekleri ama Kızartma falan seviyorum açıkcasi

Bende yazayım
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 4 zeytin 1 ceviz bol yeşillik yeşilçay
Öğle 5 kaşık patlıcan 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı süt 1 kivi
Akşam 5 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 3 kaşık yogurt 3 hurma
Su 2.5 olur
Spor 3 mil leslie 15 dk kondisyon

Senin için büyük avantaj bende çok yağlı tuzlu yapmam yemekleri ama Kızartma falan seviyorum açıkcasi
Patlıcan kızartması benim en sevdiim şeydir ama yiyemiyorum off hemde nasıl severim olsun zayıflayayımda dengeli bi şekilde onu yiyeceğim günlerde gelir inşallah

Bende yazayım
Su 2.5 olur
Gayet iyi olmuş menun hem senin sporun da var on numara boyun kaç ve hedefin kaç kilo olmak bi hedef koymussundur

Iyi akşamlar menu
Kahvaltı

Öğle

1 ceviz
6 fındık
1 dilim elma

Aksam 18.00
1 küçük parça tavuk
Yoğurt 3 kaşık falan

2 ltreyi geçti su
Cok guzel canim devami gelen olsun insallah.
EMELinEMELi EMELinEMELi menün çok güzel sadece sabah kahvaltısına yeşillik ekleyebilirsin daha tok oluyorsun sonrasında. Kahveyi şemersiz içmişsin bence gayet güzel geçmiş günün
Bu ara saglam yesillik bulamiyom ki canim yaa evet dediniz kahveyi sekersiz iciyorym alistim diye bende bugun oyle ictim
Bende yazayım
Su 2.5 olur
Valla menun su spor harikaaaaa

Iyi akşamlar menu
Kahvaltı

Öğle

1 ceviz
6 fındık
1 dilim elma

Aksam 18.00
1 küçük parça tavuk
Yoğurt 3 kaşık falan

2 ltreyi geçti su
Ben seni menüyü yeni gördüm. Gayet güzel salata tüketebilirsin ayrıca üzüm 1 yemek kaşıgı yiyebiliyoruz diyetisyen saat 21.30 için verdi bana

X