- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.161
İnsan vücudu tuhaf çok zorlamayada salmayada gelmiyor kendi düzenini bulmak şart, bi dene olmazsa yine gün aşırı 45 dk denersin :)Aynen denemek lazım bundan bi 6 sene önce günlük 2 saat sporla veremedim bide üstüne aldım sonra 2 günde 1kez 45dk ya düşürünce 57 ye kadar düştüm tabi yeni bebek yeni göbek oldu
Doğru diyorsun deneyeyim ben duruma göre devam ederimİnsan vücudu tuhaf çok zorlamayada salmayada gelmiyor kendi düzenini bulmak şart, bi dene olmazsa yine gün aşırı 45 dk denersin :)
Allah bağışlasın canım..
Ben de öyle aynen gündüz çok iyi eve gelince sapıtık..
Akşam iyi bir menün olmalı. Mesela ben bu akşam gelir gelmez tavuk soğan kırmızı biber mantar sote yaptım.. dolabında tavuk köfte et veya sebze olsun.. salata ton balığı da olur.. konsantrasyon ve iyi beslenme tavsiyemdir.
Aynen denemek lazım bundan bi 6 sene önce günlük 2 saat sporla veremedim bide üstüne aldım sonra 2 günde 1kez 45dk ya düşürünce 57 ye kadar düştüm tabi yeni bebek yeni göbek oldu
jillian bana kolay geliyor açıkçası , focus sonrası yapmama rağmen çok rahat tamamlıyorum
ya aslında benim mutfağım sağlıklıdır. her gün çorba ve salata bulunur yanına ya sebze ya protein. yoğurt mayalarım, devamlı yoğurdum olur. pilav misafirden misafire pişer. makarna desen ayda yılda pişer o da annemin kestiği erişte. hazır makarna yok. börek yapmayı bilmem bile:)
işyerimde sıkıntı yok, sağlıklı besleniyorum, yürüyorum her öğlen. benim sıkıntım cidden eşim ve oğullarımın yemek faslından sonra çay yanında yedikleri bombastik fındık fıstıklar ya da brownie çokoprens kurabiye türü zırzavatlar. onlar yerken yemeyince canım çekiyo mutsuz oluyorum, yeyince de pişman:)))))
abla alıştım artık onun etkisi olsa gerek , hı bittiğinde bende terden sırılsıklam oluyorum ama iki videoyuda tamamlayabiliyorumroxen2303 jillian beni öldürüyor ilk 5 dakikada pesssss
ahahhh bana ancak leslie evde yürüyüş oluyor.
Ama kızlar hakikaten yürümeyi ve ip atlamayı ve leslie hareketlerini severek yapıyorum.
Aynı şeyler bende de vardı, ama 73-74 kiloyken.
Şu an yiyor, doyuyor ve BİTTİ diyorum. Çocuklar yine gofret yiyor, kek yiyor. Ben eğer kendim yaptıysam gündüz bir dilim yiyorum. Bazen sabaha denk getirip doyana kadar yiyorum (kek, börek ama kendim yaptıysam veya yemeye değerse VE SADECE BAZEN)
BİTTİ dedikten sonra bana sadece kahve nescafe veya yeşil çay veya su veya ayran veya yatmadan yoğurt NORMAL! Onun dışında bitiriyorum gerçekten ve canım istemiyor.
Evde atışırmalık olarak kuru meyveler, kuru yemiş (malesef alamiycamız kadar pahalı) mandalina elma vs oluyor, acıkırlarsa elleri mahkum bunlardan yiyorlar.
ya aslında benim mutfağım sağlıklıdır. her gün çorba ve salata bulunur yanına ya sebze ya protein. yoğurt mayalarım, devamlı yoğurdum olur. pilav misafirden misafire pişer. makarna desen ayda yılda pişer o da annemin kestiği erişte. hazır makarna yok. börek yapmayı bilmem bile:)
işyerimde sıkıntı yok, sağlıklı besleniyorum, yürüyorum her öğlen. benim sıkıntım cidden eşim ve oğullarımın yemek faslından sonra çay yanında yedikleri bombastik fındık fıstıklar ya da brownie çokoprens kurabiye türü zırzavatlar. onlar yerken yemeyince canım çekiyo mutsuz oluyorum, yeyince de pişman:)))))
canımmm
naçizane şöyle düşünmeliyiz:
yemenin sonu yok! o dediğin yiyecekler ise yedikçe yiyesini getiren türler. zamanında da yedik bi halta yaramadı pişmanlıktan başka.
gel, hiiç ağzını sürme.. engel koy arana.. hayatında engelle onları tlfn gibi
Amin cümlemizin evladını inşallah. Artık bebeklikten çıktı 2.5 yaşında 10 yaşında da bi abimiz var çok şükürallah bağışlasın ne kadar bebiş:)
Amin cümlemizin evladını inşallah. Artık bebeklikten çıktı 2.5 yaşında 10 yaşında da bi abimiz var çok şükür
selamlar
yeni gelen arkadaşım hoşgelmişin
Oyy maşallah kuzularaallah bağışlasın. benimkilerde 3 ve 6 yaşında iki canavar:)
hoş buldum arkadaşım :)
Oyy maşallah kuzulara
Evet yeni başladım 4. Günüm şuana kadar gayet memnunum daha acemiyim amateşekkürler canım. sen karatay yapıyorsun sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?