Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Aynen denemek lazım bundan bi 6 sene önce günlük 2 saat sporla veremedim bide üstüne aldım sonra 2 günde 1kez 45dk ya düşürünce 57 ye kadar düştüm tabi yeni bebek yeni göbek oldu
İnsan vücudu tuhaf çok zorlamayada salmayada gelmiyor kendi düzenini bulmak şart, bi dene olmazsa yine gün aşırı 45 dk denersin :)

ya aslında benim mutfağım sağlıklıdır. her gün çorba ve salata bulunur yanına ya sebze ya protein. yoğurt mayalarım, devamlı yoğurdum olur. pilav misafirden misafire pişer. makarna desen ayda yılda pişer o da annemin kestiği erişte. hazır makarna yok. börek yapmayı bilmem bile:)
işyerimde sıkıntı yok, sağlıklı besleniyorum, yürüyorum her öğlen. benim sıkıntım cidden eşim ve oğullarımın yemek faslından sonra çay yanında yedikleri bombastik fındık fıstıklar ya da brownie çokoprens kurabiye türü zırzavatlar. onlar yerken yemeyince canım çekiyo mutsuz oluyorum, yeyince de pişman:)))))

Aynı şeyler bende de vardı, ama 73-74 kiloyken.
Şu an yiyor, doyuyor ve BİTTİ diyorum. Çocuklar yine gofret yiyor, kek yiyor. Ben eğer kendim yaptıysam gündüz bir dilim yiyorum. Bazen sabaha denk getirip doyana kadar yiyorum (kek, börek ama kendim yaptıysam veya yemeye değerse VE SADECE BAZEN)
BİTTİ dedikten sonra bana sadece kahve nescafe veya yeşil çay veya su veya ayran veya yatmadan yoğurt NORMAL! Onun dışında bitiriyorum gerçekten ve canım istemiyor.
Evde atışırmalık olarak kuru meyveler, kuru yemiş (malesef alamiycamız kadar pahalı ) mandalina elma vs oluyor, acıkırlarsa elleri mahkum bunlardan yiyorlar.

roxen2303 jillian beni öldürüyor ilk 5 dakikada pesssss
ahahhh bana ancak leslie evde yürüyüş oluyor.
Ama kızlar hakikaten yürümeyi ve ip atlamayı ve leslie hareketlerini severek yapıyorum.

roxen2303 jillian beni öldürüyor ilk 5 dakikada pesssss
ahahhh bana ancak leslie evde yürüyüş oluyor.
Ama kızlar hakikaten yürümeyi ve ip atlamayı ve leslie hareketlerini severek yapıyorum.
abla alıştım artık onun etkisi olsa gerek , hı bittiğinde bende terden sırılsıklam oluyorum ama iki videoyuda tamamlayabiliyorum

inşallah ben de senin gibi olabilirim. biti deyince bitirebilirim :)

canımmm
naçizane şöyle düşünmeliyiz:
yemenin sonu yok! o dediğin yiyecekler ise yedikçe yiyesini getiren türler. zamanında da yedik bi halta yaramadı pişmanlıktan başka.
gel, hiiç ağzını sürme.. engel koy arana.. hayatında engelle onları tlfn gibi

teşekkür ederim ya çok motive oldum..
işte benim çevremde böyle insanlara ihtiyacım var :))
aman yaş oldu 40 bidaaaaamı gelecen dünyaya, yazık değilmi sanaaa, bikini defilesine mi çıkacan sanki bugun ye yarın yemezsin diye diye eşim yoldan çıkarıyo beni

Bugünün menüsü
Sabah 8.00
yarım bardak kefir çeyrek elma
11.30
3 yumurta 6 ceviz roka 10 yeşil zeytin şekersiz çay köz biber 1 dilim peynir
18.00
Haşlama tavuk salata ayran 1 bardak
Su 2.5 olur
Spor 50dk eliptik 10 dk bölgesel jillian seviye 1 deneyeceğim yapabilirsem
Aralarda kahve bitki çayı içiyorum

Miktar olayını tam çözemedim ev yogurdu kefir ve tam buğday ekmeği yapıyorum. Ama attık ekmeği sadece evdekilere yediriyorum bana yok makarna erişte pilav patates mantı şeker ve şekerli şeyler ve meyve yok tek aklıma yatmayan o aslında meyve konusu ama vardır bi bildiği diyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…