Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Dün saat 10 da benim yaramaz uyudu çıktım eliptik tepesine 18.39 dk sonra kapı çaldı komşu geldi çok gürültü oluyor komşum diye ve benim macera sona erdi ayyy nasıl utandım kızlar anlatamam yani rezillik

Dün akşam 45 dakika tempolu yürüyüşün ardından
6.30 da 1 muz + 1 ayran

Saat 7.45 de bir kase peynirli tarhana + patlıcan salatası (köz)

ve bu sabah +1 kilo
69.3 iken 70.3 çıktım tamamen regliye ve vücudumun su tutmasına bağlamak istiyorum. Çünkü hem sporumu yaptım hem de sağlıklı beslendim. Belki tuvalete çıkamadığım için de olabilir. Hepsi birarada.

Sabah 0,5l. su + yarım greyfurt
30 dakika sonra tek yumurtadan omlet + 8 zeytin + yeşi çay

Aaaaaa!
Tühhh

Miniş uyumuş ama komşu uyumamış.

Üzülme canım ya, sağlık olsun bir çare düşünülür bence, olmazsa yerini değiştirirsin.

Bu günün menüsü
Sabah 9.00
kıymalı biberli soğanlı omlet
Yarım dilim peynir 7 ceviz çay yeşillik 7 zeytin
Ara 14.00 normalde yapmıyorum ama beşki çok acıkırsam 3-4 kaşık yogurt yerim kahvaltıyı erken yaptım
Akşam 18.00
Karnıbahar haşlama üstüne sarımsaklı dereotlu yogurt yanınada salata
Su 2.5 olur
Spor belli olmaz ama bölgesel kesin çalıiıyorum kalca kol karın bacak şeklinde

Aaaaaa!
Tühhh

Miniş uyumuş ama komşu uyumamış.

Üzülme canım ya, sağlık olsun bir çare düşünülür bence, olmazsa yerini değiştirirsin.
Sorma ya balkona koysam soğuk ama kapalı balkon hareket edince de ısınırım dedim ama bu kez de çocuklar uyanırsa duyamam ağlamaktan harap olur. Kararsızım yani eşim ben gece vardiyasına giderken gündüz yaparsın diyo evde çocuğa bakarım diyo ben o gündüz vardiyasında bi çare bulmam lazım olmadı leslie yaparım

Çok fark oluyor regl döneminde vücut su tutuyor hatta benim sol tarafım yüz el kol bacak balon gibi oluyor özellikle niyeyse

Hiç kaçamak yok regl öncesi normal bence geçen ay ki gibi dikkat edersen sorun yok

merhabalar herkese

dün yediklerimi paylaşayım..

sabah 1 yumurta 2kk peynir 1 tb ekmek 4 zeytin 1 bardak süt

5 km yürüyüş 1 saatte
öğlen 3 minik kuru biber dolması
yoğurtlu kereviz salatası

çayın yanında yarım paket etiform (buna pişman oldum)

akşam bamya çorbası
mantar sote
1 minik elma hakkaten minicikti ceviz kadar

1 avuç kabak çekirdeği

3litre su

bir menü yazayım

sabah
2 yumurta
12 zeytin
2 dl salam
salatalık
çay

ara
1 elma

akşam
7 köfte
1 servis kaşığı pilav
1 kase yoğurt
salata

su : 2,5 litre

spor : focus t25 + jillian level 2

gün içinde 2 kupa türk kahvesi , 1 kupa yeşil çay

Kalori sepeti sitesine göre bugün yediklerim 1241 kalori , sporla harcadığım ise 355 kalori yani toplamda 886 net kalori görünüyor .Bu kadar az olacağını düşünmezdim , öğlen öğünü yiyemiyorum o yüzden sabah ve akşam arasında 2 ara öğün akşam yemeğinden sonra yine hafif bir ara öğün ekleyeyim diyorum.

İhtiyaç duymuyorsan neden ekliyorsun ki maksat kalori almaksa lahvaltıya peynir koy ceviz koy sen koruma dönemindesin yeterli alman önemli bizim gibi be kadar az o kadar iyi değil. Akşam ara öüünü için süt yogurt tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…