• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Koruma döneminde nasıl menü oluşturuyorsun. Sadece miktara mı dikkat ediyorsun spor harika sonuçlarını çok merak ediyorum program bitince
aslında miktara değil yediğim şeye dikkat ediyorum diyet zamanı 3-4 köfte yerdim şimdi daha fazla yiyorum ben özellikle karın bölgesinde değişimleri görüryorum

Benim menü

Sabah: 1 haslanmis.yumurta
2 kk peynir
1 dilim tb ekmek

55 dakikada 5.400 km yürüyüş

Öğlen 1 biber dolma
2 adet yaprak sarma
Yeşil fasulye

1 kupa yeşil cay
1 ısırık kek

Akşam mercimek çorbası
Ispanak kavurma
1 adet kestane
1 elma

Su 3 litre

Ah insallahhh ama çok zorluyor beni evdekiler. Şu an karşımda kestane yiyorlar görmemişler gibi kıtlıktan çıkmış gibi . Ve ısrar üstüne ısrar. Ye amaaaan ye senin neyin var sanki diye diye
Anam kendimi gördüm sende başta zor oluyor malesef ama bi yolunu bulmamız lazım bende gizli diyet yapıyorum o yüzden çok zorlanıyorum

aslında miktara değil yediğim şeye dikkat ediyorum diyet zamanı 3-4 köfte yerdim şimdi daha fazla yiyorum ben özellikle karın bölgesinde değişimleri görüryorum
Ay çok sevindim senin adına işe yarıyor olması şahane ben vidoları indiremedim. Bulamıyom da bıraktım başka 21 günlük var kısa onu yapıyorum. Koruma dönemi beni diyet aşamasından daha çok korkutuyor

çok zarifsin teşekkür ederim.
kendimi tanıtayım o halde. 72 civarıyım. bu sabah tartılmadım. 176 boyum. iki çocuk annesiyim. çalışıyorum.

ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüğümü görünce ikinci doğumda buna güvenip biraz saldım ve salış o salış:) oğlum 3 yaşına girdi ama ben hala gebelik öncesi kilom olan 66ya düşemedim. hep öteledim nasılsa veririm diye.
gündüz dikkat ediyorum, ama akşamları herkes löp löp yerken irademe hakim olmakta zorlanıyorum. geç saatteki kaçamakları bırakmam lazım ama olmuyor işte..
Allah bağışlasın canım..
Ben de öyle aynen gündüz çok iyi eve gelince sapıtık..
Akşam iyi bir menün olmalı. Mesela ben bu akşam gelir gelmez tavuk soğan kırmızı biber mantar sote yaptım.. dolabında tavuk köfte et veya sebze olsun.. salata ton balığı da olur.. konsantrasyon ve iyi beslenme tavsiyemdir.

bugün bir menü spor listemi yazayım :)

sabah : 2 yumurta + yulaf+ kırmızı biber omlet , 8 zeytin , 2 dl salam , çay

ara : 2 mandalina , yeşil çay

akşam : 1 kase mercimek çorbası , 7 tane köfte , bol salata , zero kola

2 çay bardağı türk kahvesi

spor : focus t25 + jillian level 1

su : 2,5 lt daha da artar
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Back