- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
- 23
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.181
Arkadaşlar vize haftasındayım. Yazamıyorum kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin :) hangi bölümde okuyorsunArkadaşlar vize haftasındayım. Yazamıyorum kusura bakmayın
Turizm işletmeciliğikolay gelsin canım allah zihin açıklığı versin :) hangi bölümde okuyorsun
Allah kolaylık versin başarılarArkadaşlar vize haftasındayım. Yazamıyorum kusura bakmayın
Dün saat 10 da benim yaramaz uyudu çıktım eliptik tepesine 18.39 dk sonra kapı çaldı komşu geldi çok gürültü oluyor komşum diye ve benim macera sona erdi ayyy nasıl utandım kızlar anlatamam yani rezillik
Sorma ya balkona koysam soğuk ama kapalı balkon hareket edince de ısınırım dedim ama bu kez de çocuklar uyanırsa duyamam ağlamaktan harap olur. Kararsızım yani eşim ben gece vardiyasına giderken gündüz yaparsın diyo evde çocuğa bakarım diyo ben o gündüz vardiyasında bi çare bulmam lazım olmadı leslie yaparımAaaaaa!
Tühhh
Miniş uyumuş ama komşu uyumamış.
Üzülme canım ya, sağlık olsun bir çare düşünülür bence, olmazsa yerini değiştirirsin.
Çok fark oluyor regl döneminde vücut su tutuyor hatta benim sol tarafım yüz el kol bacak balon gibi oluyor özellikle niyeyseDün akşam 45 dakika tempolu yürüyüşün ardından
6.30 da 1 muz + 1 ayran
Saat 7.45 de bir kase peynirli tarhana + patlıcan salatası (köz)
ve bu sabah +1 kilo
69.3 iken 70.3 çıktım tamamen regliye ve vücudumun su tutmasına bağlamak istiyorum. Çünkü hem sporumu yaptım hem de sağlıklı beslendim. Belki tuvalete çıkamadığım için de olabilir. Hepsi birarada.
Sabah 0,5l. su + yarım greyfurt
30 dakika sonra tek yumurtadan omlet + 8 zeytin + yeşi çay
Hiç kaçamak yok regl öncesi normal bence geçen ay ki gibi dikkat edersen sorun yokDün akşam 45 dakika tempolu yürüyüşün ardından
6.30 da 1 muz + 1 ayran
Saat 7.45 de bir kase peynirli tarhana + patlıcan salatası (köz)
ve bu sabah +1 kilo
69.3 iken 70.3 çıktım tamamen regliye ve vücudumun su tutmasına bağlamak istiyorum. Çünkü hem sporumu yaptım hem de sağlıklı beslendim. Belki tuvalete çıkamadığım için de olabilir. Hepsi birarada.
Sabah 0,5l. su + yarım greyfurt
30 dakika sonra tek yumurtadan omlet + 8 zeytin + yeşi çay
Canımmm inan hiç kaçamak yok gerçekten.Hiç kaçamak yok regl öncesi normal bence geçen ay ki gibi dikkat edersen sorun yok
İnşallah canım ya, çok ama çok da su içiyorum 2,5 - 3 litreyi buluyor.Çok fark oluyor regl döneminde vücut su tutuyor hatta benim sol tarafım yüz el kol bacak balon gibi oluyor özellikle niyeyse
Başarılar Mer'cim aman dikkat et, çalışırken bol su içArkadaşlar vize haftasındayım. Yazamıyorum kusura bakmayın
Sen aynen devam et bu dönemde bitince 68lwri bile görebilirsin bence su içsen de içmesende şişiyor insanCanımmm inan hiç kaçamak yok gerçekten.
Bugün veya yarın bir regli oluversem... bitecek bu iş
İhtiyaç duymuyorsan neden ekliyorsun ki maksat kalori almaksa lahvaltıya peynir koy ceviz koy sen koruma dönemindesin yeterli alman önemli bizim gibi be kadar az o kadar iyi değil. Akşam ara öüünü için süt yogurt tüketebilirsinbir menü yazayım
sabah
2 yumurta
12 zeytin
2 dl salam
salatalık
çay
ara
1 elma
akşam
7 köfte
1 servis kaşığı pilav
1 kase yoğurt
salata
su : 2,5 litre
spor : focus t25 + jillian level 2
gün içinde 2 kupa türk kahvesi , 1 kupa yeşil çay
Kalori sepeti sitesine göre bugün yediklerim 1241 kalori , sporla harcadığım ise 355 kalori yani toplamda 886 net kalori görünüyor .Bu kadar az olacağını düşünmezdim , öğlen öğünü yiyemiyorum o yüzden sabah ve akşam arasında 2 ara öğün akşam yemeğinden sonra yine hafif bir ara öğün ekleyeyim diyorum.