- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.141
Bu ara da kestaneyle cebellesmekten hosbulduk demeyi unuttumHoşgeldin aramıza kilon çok değilmiş halledersin en kısa sürede inşallah akşam yemelerini terk ederek başla işe gerisi gelir inşallah
aslında miktara değil yediğim şeye dikkat ediyorum diyet zamanı 3-4 köfte yerdim şimdi daha fazla yiyorum ben özellikle karın bölgesinde değişimleri görüryorumKoruma döneminde nasıl menü oluşturuyorsun. Sadece miktara mı dikkat ediyorsun spor harika sonuçlarını çok merak ediyorum program bitince
Anam kendimi gördüm sende başta zor oluyor malesef ama bi yolunu bulmamız lazım bende gizli diyet yapıyorum o yüzden çok zorlanıyorumAh insallahhh ama çok zorluyor beni evdekiler. Şu an karşımda kestane yiyorlar görmemişler gibi kıtlıktan çıkmış gibi . Ve ısrar üstüne ısrar. Ye amaaaan ye senin neyin var sanki diye diye
Ay çok sevindim senin adına işe yarıyor olması şahane ben vidoları indiremedim. Bulamıyom da bıraktım başka 21 günlük var kısa onu yapıyorum. Koruma dönemi beni diyet aşamasından daha çok korkutuyoraslında miktara değil yediğim şeye dikkat ediyorum diyet zamanı 3-4 köfte yerdim şimdi daha fazla yiyorum ben özellikle karın bölgesinde değişimleri görüryorum
jillian ı birlikte yapabilirizAy çok sevindim senin adına işe yarıyor olması şahane ben vidoları indiremedim. Bulamıyom da bıraktım başka 21 günlük var kısa onu yapıyorum. Koruma dönemi beni diyet aşamasından daha çok korkutuyor
Adını tam yazsana bi ara o tarz bi video çalışmıştımjillian ı birlikte yapabiliriz
Kestane aşkı diyorsun yani ah ah ne çok severim bende ama cısBu ara da kestaneyle cebellesmekten hosbulduk demeyi unuttum
Allah bağışlasın canım..çok zarifsin teşekkür ederim.
kendimi tanıtayım o halde. 72 civarıyım. bu sabah tartılmadım. 176 boyum. iki çocuk annesiyim. çalışıyorum.
ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüğümü görünce ikinci doğumda buna güvenip biraz saldım ve salış o salış:) oğlum 3 yaşına girdi ama ben hala gebelik öncesi kilom olan 66ya düşemedim. hep öteledim nasılsa veririm diye.
gündüz dikkat ediyorum, ama akşamları herkes löp löp yerken irademe hakim olmakta zorlanıyorum. geç saatteki kaçamakları bırakmam lazım ama olmuyor işte..
bugün bir menü spor listemi yazayım :)
sabah : 2 yumurta + yulaf+ kırmızı biber omlet , 8 zeytin , 2 dl salam , çay
ara : 2 mandalina , yeşil çay
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 7 tane köfte , bol salata , zero kola
2 çay bardağı türk kahvesi
spor : focus t25 + jillian level 1
su : 2,5 lt daha da artar
Oooo güzel yerden sormuşsun Fatmam.Koruma döneminde nasıl menü oluşturuyorsun. Sadece miktara mı dikkat ediyorsun spor harika sonuçlarını çok merak ediyorum program bitince
S swannAnam kendimi gördüm sende başta zor oluyor malesef ama bi yolunu bulmamız lazım bende gizli diyet yapıyorum o yüzden çok zorlanıyorum
jillian michaels 30 day shredAdını tam yazsana bi ara o tarz bi video çalışmıştım
Ay evet tamda o hatun yaptıktan sonra bacaklarım jöleye dönüyor titrek titrek dur bende yapim yarın ben 50 dk eliptik 10 dk bölgesel yaptıktan sonra yapsam çok mu olurjillian michaels 30 day shred
jillian bana kolay geliyor açıkçası , focus sonrası yapmama rağmen çok rahat tamamlıyorumAy evet tamda o hatun yaptıktan sonra bacaklarım jöleye dönüyor titrek titrek dur bende yapim yarın ben 50 dk eliptik 10 dk bölgesel yaptıktan sonra yapsam çok mu olur
Focus evet yaptıktan sonra rahat yaparsın bide uzun süredir spor yaptığın için kondisyon iyi oluyor.jillian bana kolay geliyor açıkçası , focus sonrası yapmama rağmen çok rahat tamamlıyorum
bir dene bakalım yarın sende , toplamda 1,5 saat spor olacak güzel de olur hani:)Focus evet yaptıktan sonra rahat yaparsın bide uzun süredir spor yaptığın için kondisyon iyi oluyor.
Ters tepmesinde yarın bi başlayayım sağolasın yabir dene bakalım yarın sende , toplamda 1,5 saat spor olacak güzel de olur hani:)
dene bir insan kendini bilir baktın yaramayacak devam etmezsin :)Ters tepmesinde yarın bi başlayayım sağolasın ya
Aynen denemek lazım bundan bi 6 sene önce günlük 2 saat sporla veremedim bide üstüne aldım sonra 2 günde 1kez 45dk ya düşürünce 57 ye kadar düştüm tabi yeni bebek yeni göbek oldudene bir insan kendini bilir baktın yaramayacak devam etmezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?